PDA

Zobacz pełną wersję : Rapalu najnowsza już jest u mnie :)

PodwójnaMama
09-04-2009, 11:39
:high: :applause: kupiłam rapalu brąz z turkusem... czekam... całkiem niecierpliwie...jak tylko dojdzie wstawię fotki i recenzje...
rety rety, już doczekac się nie mogę :mrgreen:

calineczka
09-04-2009, 11:40
czekamy na fotki
taki kawał szmaty a jak cieszy, nie? :wink:

IwontaG
09-04-2009, 11:46
I ja czekam na macanko :jump:

odynka
09-04-2009, 11:59
kobiety :twisted:

meryl 72
09-04-2009, 13:38
Właśnie oplułam monitor i sie nie moge uspokiić :lool: ze smiechu oczywiście

I ja czekam na macanko

rzufik
09-04-2009, 14:45
to ja Ci pomogę :) :twisted: Ania strzeż się!! :D

aniakom
09-04-2009, 15:34
To czekamy na relację z tej orgietki :wink: :lol:
Brąz, Turkus i Was trzy, ho, ho... :lool:

09-04-2009, 16:20
:high: :applause: kupiłam rapalu brąz z turkusem...
też kupię.
brąz z turkusem.
będzie z tej chusty bossski MT 8)) 8)) 8))

PodwójnaMama
09-04-2009, 16:38
to ja Ci pomogę :) :twisted: Ania strzeż się!! :D
Kurczę dziewczyny to ja muszę na depilację iść najpierw :hide: :high:

To czekamy na relację z tej orgietki :wink: :lol:
Brąz, Turkus i Was trzy, ho, ho... :lool:
Relacja będzie na pewno- moze nawet filmowa... przecież takie macanko trzeba uwiecznić- może jeszcze zarobimy na tym :lool: :hide:
Na pewno któryś mąż chętnie to sfilmuje :hide:

IwontaG
09-04-2009, 19:40
Ja swojego męża nie biorę, bo już uważa że jestem lekko kopnięta a jak zobaczy taką akcję to szkoda gadac co on pomyśli, także zostaje w domu. Ania przyjadę sama no może z Karolką :D

Rzufiku musimy się kiedyś na prawdę we trzy spotkac, w sumie mamy do siebie rzut beretem, zabiorę kiedyś Anię z chłopakami i zrobimy nalot na Rzufika :D

rzufik
09-04-2009, 20:06
zapraszam kochane :D z dziećmi i szmatami :D albo i bez :kiss:
a bez mężów się jakoś obejdzie phi!! :P

IwontaG
09-04-2009, 20:09
Dopiero będzie macanko :jump: :jump: :jump:

rzufik
09-04-2009, 20:14
Dopiero będzie macanko :jump: :jump: :jump:
:lool: :lool: :lool:

PodwójnaMama
09-04-2009, 21:19
Chustę zamowiłam ok 9 rano a już po południu (ok.16:00 ?) zadzwoniła do mnie pani z bebelulu zapytać czy pasuje mi jutro, żeby kurier przywiózł chustę!!! :szok: Czy mi pasuje? Od drzwi nie odejdę cały dzień :shock:
A tak serio- to super sprawa- chusta z dnia na dzień- pierwszy wielki plus... mam nadzieję, ze będą następne :D
Macanka nie mogę sie doczkeać z Wami dziewczynki, ale nie obraźcie się- pierwsze macanko będzie w samotności... jak tylko kurier wyjdzie, bo sie nie oprę i nie powstrzymam :mrgreen:

rzufik
09-04-2009, 21:32
pierwsze macanko będzie w samotności... jak tylko kurier wyjdzie, bo sie nie oprę i nie powstrzymam :mrgreen:
kurde, nawet kurier się nie załapie... :(
:lool: :lool:

IwontaG
09-04-2009, 21:34
Rzufiku niech sobie pomaca w samotności, bo później to nie wiem czy się dopcha :lool: :lool: :lool:

rzufik
09-04-2009, 21:51
Rzufiku niech sobie pomaca w samotności, bo później to nie wiem czy się dopcha :lool: :lool: :lool:
no a trzeba brać pod uwagę jeszcze chustowe dzieci :)

PodwójnaMama
09-04-2009, 23:28
Bezbłędne jesteście :applause: :lool:

PodwójnaMama
10-04-2009, 23:00
Zdjęcia zaraz załadują się na serwer i będę mogła wstawić a tymczase opisze wrażenia:
1. Błyskawicznie doszła, bardzo ładne pudełko i fajna instrukcja- ładna, przejrzysta, czytelna, kolorowa, dokładne zdjęcia.
2. Chusta przepiękna! kolorki super- brąż taka mleczna czekolada, turkusowe wzroki śliczne (mam nadzieję, że te wzorki po praniach i wielu motaniach nie zaczną złazić bo wtedy będzie paskudnie wyglądało. No ale to się okaże za jakiś czas :))
3. Chusta twarda i sztywna ale jednocześnie mięciutka. Taka strasznie miła w dotyku, jak flanelka. Powiem tak: zamotałam tak na szybko małego zaraz po wyjęciu chusty z pudełka i super się wiąże- przynajmniej jak dla mnie a ja wolę takie sztywniejsze chusty właśnie (mam starą Nati i uwielbiam ją). W zawiązaniu troszkę przeszkadza kieszonka ale fajny bajer- mysle, ze nie raz mi się przyda.
Nosi fajnie, dobrze i łatwo się dociąga. Zobaczymy jeszcze jaka będzie po praniach (w instrukcji jest rada zeby uprac 4 razy) i wtedy napisze coś więcej.
Póki co jestem zachwycona nią, jej kolorami, klimatem, wiązaniem, sztywnością i miękkością :mrgreen:
Dziewczyny mam nadzieję, ze zdążę ją uprac te 4 razy zanim będzie macanko to Wy tez napiszecie tu swoją opinię :)
Zaraz dodam fotki :)

PodwójnaMama
10-04-2009, 23:23
No to foty:

http://lh6.ggpht.com/_wIavBiA6Idw/Sd-m3b-1kAI/AAAAAAAAPp8/-_sV0XBAiC4/s640/IMG_9164.jpg
http://lh6.ggpht.com/_wIavBiA6Idw/Sd-nCDIOHcI/AAAAAAAAPqE/TJmhgPOMafM/s512/IMG_9166.jpg
http://lh3.ggpht.com/_wIavBiA6Idw/Sd-nWRdKTaI/AAAAAAAAPqc/JPN9RWQk1lY/s640/IMG_9169.jpg
http://lh6.ggpht.com/_wIavBiA6Idw/Sd-nqdqdgEI/AAAAAAAAPqs/D5rDvoHb1q4/s640/IMG_9171.jpg
http://lh3.ggpht.com/_wIavBiA6Idw/Sd-pgcqaHXI/AAAAAAAAPtM/e1Q8XWXtGzA/s640/IMG_9192.jpg

PodwójnaMama
10-04-2009, 23:25
No i w akcji:
edit.

aneta.s
10-04-2009, 23:33
super Wam pasuje! śliczna chusta :)

marza
10-04-2009, 23:42
Śliczna :love:

aniakom
11-04-2009, 00:21
Bardzo ładna! No to chyba będę musiała ja kupić :roll: :?

jana
11-04-2009, 00:23
świetna jest teraz mam dylemat -turku czy brązem czy hacka kółkowa :))

aniakom
11-04-2009, 00:32
No właśnie!
Ale brązik wiązany ,a hacka kółkowa to zły zestaw?? :lol:

Anntenka
11-04-2009, 00:51
a mnie zastanawia inna rzecz
czy ten wzorek turkusowy jest tkany nitkąw innym kolorze
czy jest moze drukowany na brązie??
możesz się przyjrzeć PodwójnaMamo tej chuście i napisać jak to wygląda??
jakie jest prawdopodobieństwo że wzór się spierze??

aliona
11-04-2009, 01:56
wtrącę się :mrgreen:

na oko to drukowane jest.

tkane na pewno nie, bo druga strona jest przecież goła.

ciekawa jestem właśnie czy (kiedy) ten wzorek się zetrze :twisted:

a tak poza tym, to ładniuchna jest.

11-04-2009, 08:57
Chusta twarda i sztywna ale jednocześnie mięciutka.
(...)
Póki co jestem zachwycona nią, jej kolorami, klimatem, wiązaniem, sztywnością i miękkością :mrgreen:

Sęp-Szarzyński lepszego oksymoronu by nie wymyślił.
coś nie może być jednocześnie słodkie i słone :), o ile nie jest barokowym wierszykiem.

pamiętam rapalu z Dni Noszenia.
miałam ją na sobie
hm, jakbym motała się w blachę :hide:

PodwójnaMama
11-04-2009, 11:53
Chusta twarda i sztywna ale jednocześnie mięciutka.
(...)

Sęp-Szarzyński lepszego oksymoronu by nie wymyślił.
coś nie może być jednocześnie słodkie i słone :), o ile nie jest barokowym wierszykiem.

pamiętam rapalu z Dni Noszenia.
miałam ją na sobie
hm, jakbym motała się w blachę :hide:
Pasjo wiem co piszę :lool: sztywna jest jeśli chodzi o materiał sam w sobie, czyli nie jest miękka, nie da jej się zmiętosić bo jest właśnie sztywna. Ale jednocześnie jak ją pomiziać ręką, pogłaskać to straszne mięciutka tkanina. W dotyku jak flanelka, ale w "konsystencji" już nie - kurdę trudno strasznie to wyjaśnić :shock:
Przy motaniu faktycznie sztywniara bardzo, ale przy głaskaniu mięciutka bardzo. Właśnie się pierze więc zobaczymy jak będzie potem.

a mnie zastanawia inna rzecz
czy ten wzorek turkusowy jest tkany nitkąw innym kolorze
czy jest moze drukowany na brązie??
możesz się przyjrzeć PodwójnaMamo tej chuście i napisać jak to wygląda??
jakie jest prawdopodobieństwo że wzór się spierze??
Aliona mówi prawdę- drukowany jest ten wzorek dlatego też:
turkusowe wzroki śliczne (mam nadzieję, że te wzorki po praniach i wielu motaniach nie zaczną złazić bo wtedy będzie paskudnie wyglądało. No ale to się okaże za jakiś czas :))

PodwójnaMama
15-04-2009, 11:26
Wczoraj na dlugim spacerze ani razu nie musiałam dociągać ani nic poprawiać, świetna nośność! Nie osiada, zabiera ciężar dziecka... ale do wiązania trzeba się przyłożyć. Sztywna jest nadal (prana i wirowana 3 razy). A ja coraz bardziej w niej zakochana jestem :applause:

Eyja
15-04-2009, 11:29
piękna ta chusta :love:

i Wy prześlicznie wyglądacie!!!!

odynka
15-04-2009, 11:35
to druga chusta ktora ma zdecydowanie moje kolorki:D pieknie Wam w niej:D

Mamuka
15-04-2009, 12:41
bardzo ładne zdjęcia .
czy możemy poprosić na adres bebelulu@bebelulu.pl ?
chcielibyśmy takie piękne zdjęcia w galerii umieścić (najlepiej wraz z opinią :P )
będziemy wdzięczni za napisanie za jakiś czas- jak się chusta zachowuje po kolejnych praniach?

- wszystkie takie uwagi są dla nas niezmiernie cenne i pomagają nam poprawiać nasze chusty aby jak najlepiej mogły służyć mamom i dzieciom .

PodwójnaMama
15-04-2009, 12:49
bardzo ładne zdjęcia .
czy możemy poprosić na adres bebelulu@bebelulu.pl ?
chcielibyśmy takie piękne zdjęcia w galerii umieścić (najlepiej wraz z opinią :P )
będziemy wdzięczni za napisanie za jakiś czas- jak się chusta zachowuje po kolejnych praniach?

- wszystkie takie uwagi są dla nas niezmiernie cenne i pomagają nam poprawiać nasze chusty aby jak najlepiej mogły służyć mamom i dzieciom .
Właśnie z myślą o wysłaniu do Was te zdjęcia robiłam :mrgreen: . Tylko jeszcze opinię musze ładną naskrobać i wyślę :mrgreen: Postaram się też może jeszcze ładniejsze zdjęcia w weekend porobić, ale te też oczywiście wyślę na meila :)