Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : carnival sztukmistrzów Lublin :)

Kudlata
10-08-2013, 22:07
no to po kolei, dzisiaj (10.08) najpierw około 17 minęłam na deptaku chustotatę z maluszkiem w błękitnej chyba kółkowej albo pouchu, później był chustotata koło salonu Orange w jakiejś tęczy a potem chustomama też na deptaku w czerwonej chuście :) niezły wysyp, ktoś się ujawni?

Gmurka
10-08-2013, 23:53
Błękitny, pasiasty pouch to my :D dodam że wypatrzyłam jeszcze trzy ergonomiki. Dwa w okolicach bramy krakowskiej, mama z maluchem w nosidle z przodu i mama z jednym blondaskiem na plecach a ze starszakiem za łapkę. A także mama z maleństwem w nosidle z przodu koło cyrku Pandory. Pozdrawiamy serdecznie. Kudłata, nie mogłam cię chyba przegapić?
Pomyłka to jednak nie my.. mam nadzieję że na tatę nie wyglądam :hide:

Kudlata
11-08-2013, 09:41
Gmurka to był ewidentnie tata, mama szła obok ;)
a ja dziecię noszę póki co w brzuchu ale jego też nie da się nie zauważyć już ;) chociaż ciężarówek też widziałam sporo ale ja mam na nie jakiś radar chyba bo wszędzie widzę tylko brzuchy ;)
za jakieś 2 miesiące będzie nas można zobaczyć w natce mea

hildegarda
11-08-2013, 22:43
dopisze sie w tym wątku ok? Tzn. ja dziś widziałam tatę z maluchem w Tuli z przodu oraz mamę w bezowym elastyku. Ktoś od nas:ninja:?

Dharma
12-08-2013, 00:34
Błękitny, pasiasty pouch to my :D dodam że wypatrzyłam jeszcze trzy ergonomiki. Dwa w okolicach bramy krakowskiej, mama z maluchem w nosidle z przodu i mama z jednym blondaskiem na plecach a ze starszakiem za łapkę. A także mama z maleństwem w nosidle z przodu koło cyrku Pandory. Pozdrawiamy serdecznie. Kudłata, nie mogłam cię chyba przegapić?
To chyba my. Miałam Tymka w calyxie z przodu (do chusty już się nie da włożyć). No i patę79 spotkaliśmy, ale oni mieli zieloną manducę ze sobą (chyba)
A wysyp chust niezły , taki lans tatusiowy chyba, bo ze trzech panów z niemowlakami "w szmatach" widzieliśmy. ;)

asienkie
12-08-2013, 09:47
my w sobote tez sporo widzielismy: ze trzy ergo w tym dwie tule - jedna w sowki przepiekna :love: oprocz tego fioletowego elastyka, choc kiepsko zamotaneo bo dziec ewidentnie krzywo byl i jedna nozka mu dyndala :twisted: i dwie niebieski chusty, jedna na tatusiu, ktory mial na brzuchu takie maciupenstwo co to niedawno strony brzucha zmienilo :) no i my :) Tata z Matim na plecach w mei taiku Pathi :)

Kilerek_81
12-08-2013, 11:16

To ja w Tuli byłam koło bramy krakowskiej

Ciebie też widziałam ;)

asienkie
12-08-2013, 14:16
To ja w Tuli byłam koło bramy krakowskiej

Ciebie też widziałam ;)

hmmm.... z mezem szlas? i z dzieciaczkiem z przodu ? Bo ja sie z jakas mama w Tuli wlasnie w Bramie mijlam... :)

Kilerek_81
12-08-2013, 17:09
hmmm.... z mezem szlas? i z dzieciaczkiem z przodu ? Bo ja sie z jakas mama w Tuli wlasnie w Bramie mijlam... :)
ale ja byłam wieczorem i miałam dziecie na plecach