Zobacz pełną wersję : Ello!
Ello!
Czytałam Waszą przygodę z chustami i muszę powiedzieć, że to niesamowite ile razy przypadek zrządził, ze ktoś zainteresował się noszeniem. No i widzę, że niebagatelne znaczenia mają osoby, które "zarażają" ideą noszenia.
Szkoda, że jeszcze tak mało mówi się o chustach...
Moja historia jest podobna. Dostałam do wypróbowania nosidło bebelulu i szukałam pomocy. Przypadkiem trafiłam na to forum, a potem poznałam fantastyczne osoby, które zaraziły mnie noszeniem.
Nosimy niedługo, bo w sumie ponad miesiąc, ale same wiecie jak to wciąga :)
Nosimy niedługo, bo w sumie ponad miesiąc, ale same wiecie jak to wciąga :)
Wiemy dobrze :lool:
Witaj na forum :welcome:
jasminee
06-04-2009, 18:33
Witaj :lol:
Witaj,
a napisz cos jeszcze o Twoich dzieciach
Witaj manna :)
Napisz o sobie więcej :)
Witaj! Tu naprawdę jest świetne miejsce :)
kamilcia.xt
06-04-2009, 21:10
cześć! :hey:
Witajcie!! I ja się tu przywitam. Ale muszę się do czegoś przyznać - nie nosiłam moich dzieci w chustach (czego bardzo żałuję), bo za mało jest to chyba rozpowszechnione w Polsce. Ale ideę chustowania popieram całą swoją skromną osobą, trzymam za was kciuki, podziwiam i jeśli mogę będę tu was poczytywać.
To forum jest tak ciekawe, że pomimo braku chusty w moim domu, znajduję tu wiele tematów o świadomym rodzicielstwie.
A może nie jest dla mnie za późno na chustę? co o tym myślicie? Moja córeczka ma 6,5 miesiąca...
Mam tylko jedno dziecko za to zadowolone bardzo z tego, że jest noszone. Córeczka ma 4 miesiące, ale chuścioch z niej straszny :) Wózek stoi odłogiem :hide:
Lena_a może po prostu spróbuj. Pożycz od kogoś chustę i zobaczysz czy wam się uda
Dziękuję za miłe powitanie :)
A może nie jest dla mnie za późno na chustę? co o tym myślicie? Moja córeczka ma 6,5 miesiąca...
OCZYWIŚCIE, że nie jest za późno na chustę, a na nosidło ergonomiczne albo MT jest nawet ciut ciut za wczesnie:))))
Witajcie!! I ja się tu przywitam. Ale muszę się do czegoś przyznać - nie nosiłam moich dzieci w chustach (czego bardzo żałuję), bo za mało jest to chyba rozpowszechnione w Polsce. Ale ideę chustowania popieram całą swoją skromną osobą, trzymam za was kciuki, podziwiam i jeśli mogę będę tu was poczytywać.
To forum jest tak ciekawe, że pomimo braku chusty w moim domu, znajduję tu wiele tematów o świadomym rodzicielstwie.
Lena ja jakiś czas temu pożyczyłam chustę mamie roczniaka i... właśnie ją ode mnie odkupili. Najlepiej coś pożycz na początek. Ale stawiam, że wcale nie jest za późno. Poza tym możesz pomyśleć o mei tai'ach, nosidłach ergonomicznych, o ile dziecko siedzi :)