Zobacz pełną wersję : Też się dzielę - taka niespodzianka mnie spotkała:)
FatalFuchsia
01-08-2013, 19:30
Dostałam prezencik z okazji dostania nowej, wymarzonej pracy:heart:, taki zestawik młodego Indio-Padawana:jump:.
Zrobiłam tak: :szok: i cieszę się jak dziecko.
https://lh4.googleusercontent.com/-OzSVLgmpXig/UfqJCs7v3dI/AAAAAAAAA94/WAroKM2U45g/s640/IMG_6887.JPG
Dziś żar się z nieba leje, więc biegamy w glucie i triskelce, ale wczoraj... uuuch. V/W jest nieco sztywniejsze i bardziej "płócienne", ale Kelly i R/B to megahiperwypas "flaf".
Nawet mój wybredny mąż (odkąd był u doradczyni mota tylko pawie a resztę określa jako "dziadostwo") z wdziękiem zaakceptował8)) i pochwalił właściwości nośno-dociężne.
abcd_2007
01-08-2013, 19:32
Uuu :omg:
Gratulation :high:
Ja też chce takie prezenty:rolleyes:
FatalFuchsia
01-08-2013, 19:37
Uuu :omg:
Gratulation :high:
Ja też chce takie prezenty:rolleyes:
Dziękuję. Tylko moje biedne dziecko pójdzie do żłoba... No nic, holenderskie dzieci idą do przechowalni w wieku 3-4 mcy (tutaj mamy kapitalistyczne urlopy macierzyńskie, max 12 tygodni po porodzie i to wsio).
cudeńka, piękne cudeńka!!!
Fantastyczny prezent :D zazdraszczam, zwłaszcza.....motającego męża:omg:mój nawet w nosidło nie chce się "zamotać":roll:
natasszzka87
01-08-2013, 20:31
Piękna:)) zazdroszcze:znaika:
_agata89
01-08-2013, 22:09
cuda !!!
Super! Gratuluję pracy i chust ;).
za jaka pracę takie prezenty dają?! i kto?!!! :)
Kahlan84
01-08-2013, 22:58
Wow! Śliczne :)
Piękne!
Aż mi się indio zachciało...
za jaka pracę takie prezenty dają?! i kto?!!! :)
Ooo, i to jest dobre pytanie :D
FatalFuchsia
02-08-2013, 00:22
Ooo, i to jest dobre pytanie :D
Prezent od rodziny, przypuszczam, że mąż maczał w tym palce. Praca podobna do poprzedniej:), tyle że tym razem na tym samym uniwerku co mój mąż, nie muszę już dojeżdżać 800 km co weekend:jump:
zielone :love:
(jakby Ci sie znudzilo to wiesz... ;))
kachasek
02-08-2013, 01:30
Suuuuper prezent!!!
Przerazilas mnie, 800 w jedną stronę?!!!
ło! piękny stosik niespodziankowy!
FatalFuchsia
02-08-2013, 11:07
Suuuuper prezent!!!
Przerazilas mnie, 800 w jedną stronę?!!!
Pracowałam w Danii (wymieniałyśmy się kiedyś, to możesz mnie wygooglać:mrgreen:) i dojeżdżałam co tydzień na weekend, zazwyczaj samochodem. Zrobiłam w te kilka lat prawie tyle km co kierowca TIRa...
Jaaaaaaaa....! No pozazdrościć rodziny i męża! I chust :mrgreen:
To na samym dole cudne :love:
ślimaczuś
02-08-2013, 13:28
Wow super prezent i gratuluję nowej pracy :D
o ja pierdziule :love:
wspaniały prezent, wspaniała rodzina i jeszcze nowa wspaniała praca :) serdecznie gratuluję i oby wszystko już zawsze tak wspaniale się układało :)
Gratki! Masz od razu dwa indio z mojej listy chciejstw! Gratuluję męża i nowego stosu! :D