Zobacz pełną wersję : Magenta (Marzen)
Dobry kontakt, expresowa wysyłka :thumbs up:
owieczka33
24-07-2013, 15:34
Marzen kupiła ode mnie Tulę. To była przemiła transakcja. Pieniądze zostały wpłacone nazajutrz, a wymiana privów była bardzo symatyczna. :D
Ojej aż mi serducho podskoczyło do gardła, gdy zobaczyłam wątek o swoim nicku :omg: i jest mi niezmiernie miło dziewczyny, dziękuję:kiss:
madziaaliyah
13-02-2014, 22:53
U Magenty kupowałam już dwa razy pieluszki i jestem super-zadowolona. Świetny kontakt, pieluchy zadbane i pachnące, niby używane a mimo to wyglądające jak nówki :) Aż przyjemnie robić interesy z taką osobą :) Polecam wszystkim! :thumbs up:
Martulec
13-02-2014, 22:58
O właśnie, transakcja dawno, bo latem ale bardzo przyjemna, sprzedałam chustę, wszystko błyskawicznie i w cudnej atmosferze :D
Wiewiórka
13-02-2014, 23:14
wymieniałam sie- wszystko super!
Bardzo dobry kontakt, do tego, poza zakupami bardzo pożyteczne rady, ze szczerego serducha polecam :)
ojej, ile wpisów! dziękuję dziewczęta :kiss:
Frahenka
28-02-2014, 20:00
Kupiłam wymarzoną tęczę i jestem bardzo zadowolona, świetny kontakt, szybka wysyłka a chusta powalająco piękna!
bardzo miły kontakt i bezproblemowa transakcja, polecam magentę jako sprzedająca