Zobacz pełną wersję : W-wa, Pola Mokotowskie, Lolek
Me'shell
23-07-2013, 22:50
Dziś byłam w Lolku na herbatkę ok 13:00 i widziałam mamy 4 z wózkami, ale dwie z nich zachustowane, a jedna nawet pozostałe instruowała "kieszonkowo" ;)
Miałam podejrzenia, że to może ktoś z wątku WIOSNA 2013?
Kto to? Co najmniej dwie twarze znajomo wyglądały mi, ale śmiałości nie miałam zagadać.
My byłyśmy we dwie z koleżanką z wózkami i siedziałyśmy tuż obok, a z mojego wózka wystawała kółkowa Inka.
No to i mnie w końcu ktoś wyhaczył :D
Ja to ta co "instruowała" ;) a pozostałe koleżanki moje dopiero początkujące i chyba tylko jedna zarejestrowana na forum, ale tylko czytająca
Widzisz, ja też zauważyłam i Twoją Inkę, i że nam się przyglądałaś, ale śmiałości zagadać nie miałam :)
:hello:
Me'shell
24-07-2013, 21:14
To miło mi Cię poznać taniuko! Nieśmiałki z nas obu ;) a widzę, że dzieciaki mamy w baaaardzo podobnym wieku, bo moja starsza z lutego 2010 a młodsza ze stycznia 2013
:)
jak widzę kogoś w chuście i się zastanawiam zagadać czy nie, zapytać czy jest na forum, to mam wątpliwości czy nie zostanę potraktowana jak "wariatka" :)
a dzieciaki faktycznie w baaaardzo podobnym wieku i u mnie też dwie dziewuszki :)
to może kiedyś gdzieś się uda spotkać :)
Me'shell
25-07-2013, 10:44
Z przyjemnością :)