Zobacz pełną wersję : NUTKI
sensibileanima
09-07-2013, 11:40
dzięki Marciula :beat:
http://wrapyourbaby.com/store/prodimages/NatiNotesBlackWhite1.jpg
http://wrapyourbaby.com/store/prodimages/NatiNotesBlackPink1.jpg
już dawno nic mi się tak nie spodobało jak TO......
sensibileanima
09-07-2013, 12:20
tutaj dostępne: http://wrapyourbaby.com/store/products.php?cat=49
Bialawanilia
09-07-2013, 12:25
No dobra niech mi plis ktos wytlumaczy. Czemu trzeba zamawiac u obcych naszą polską chuste? Nie da sie jej dostac jakos normalnie w Polsce? To bedzie jakis limit dostepny tylko za dolary?
Do tej pory kupowalam tylko na bazarku :hide:
Dodam tylko, że na chuście zapisany jest początkowy fragment "Ody do radości" z IX symfonii Beethovena, partia kwintetu smyczkowego :lol:
aaa! piękna! a wiecie co na niej napisane? Oda do radości z XI symfonii Beethovena :D
cranberry
09-07-2013, 12:34
Właśnie właśnie, czy będzie w Polsce?
Bialawanilia
09-07-2013, 12:34
aaa! piękna! a wiecie co na niej napisane? Oda do radości z XI symfonii Beethovena :D
Do XI symfonii Beethoven nie dożył ;)
a, sorki :) z wrażenia mi się znaki przestawiły :D
Kasia.234
09-07-2013, 12:38
czy ja aby na pewno nie będę już nosić? :hmm:
:lool::lool::lool:
podoba mi się, kolejna chusta, którą chciałabym mieć, tylko w sumie nie wiem, po co? ;)
Bialawanilia
09-07-2013, 12:41
Kasiu moze ty sie orientujesz, czy nie ma innej mozliwosci zamowienia tej chusty?
I czy mozna spodziewac sie jeszcze innych kolorow?
sensibileanima
09-07-2013, 12:42
Kasiu moze ty sie orientujesz, czy nie ma innej mozliwosci zamowienia tej chusty?
Indigo/Heather
http://wrapyourbaby.com/store/prodimages/music-indigo-heather.jpg
oraz
Indigo/White hemp
http://wrapyourbaby.com/store/prodimages/music-indigo-white.jpg
Kasia.234
09-07-2013, 12:43
(nie wiem, czy do mnie to pytanie, ale odpowied jak umiem ;))
obawiam się, że nie ma innej możliwości
tzn możesz jeszcze polować na forach/bazarkach zagranicznych
a czy będą inne kolory? ciężko powiedzieć, jeśli to była chusta na konkretne zamówienie to może nie być
ale wiesz, nigdy nic nie wiadomo - jak będzie zainteresowanie spore to może Nati utka coś dla naszego forum specjalnie ;)
Marciula
09-07-2013, 13:05
Zawsze jest tak, że zagraniczny sklep ma wyłączność na wzór w związku z czym Nati raczej nie może potem dotkać i sprzedać tak o - jedynie przez zagraniczny sklep. Mogą wysłać bezpośrednio z PL.
o rany! chcę, chcę, chcę
nie kupuję już, ale na tę będę chorować :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:: heart::heart:
edit: ale one i tak są już sold out, tak? :(
Hehe, nie mają w ogóle opcji zamówienia do Polski tej chusty. Napisałam do nich.
Marciula
09-07-2013, 13:29
te dwie na granatowym tle są dostępne
sensibileanima
09-07-2013, 13:52
te dwie na granatowym tle są dostępne
czarno-biała 3,6 też jeszcze jest ;)
i różowo-czarna nawet 4,6 trzeba poklikać ;)
Bialawanilia
09-07-2013, 15:17
No dobra, jeśli wszystko dobrze zrobiłam to ją mam :)
Nie bylo Polski w opcjach, ale wpisalam cos innego i wytlumaczylam w komentarzu do zakupow.....oby skumali ;) bo czasu nie bylo raczej na zastanawianie sie ;)
Myslicie że moglam tak zrobic? Bo ja zielona jestem w zakupach spoza Polski :hide:
Czemu nie było czasu na zastanowienie? Do kiedy trwa ten preorder?
sensibileanima
09-07-2013, 15:24
Czemu nie było czasu na zastanowienie? Do kiedy trwa ten preorder?
oba są jako "closed"
Bialawanilia
09-07-2013, 17:03
Bo rano widzialam jeszcze cztery kolory chust, a po poludniu juz tylko dwa. Wiec stwierdzilam, ze czasu nie ma na zastanawianie ;)
Juz sie ze mna skontaktowal sklep i wszystko doprecyzowalam :)
Natibaby mi napisala, ze nie bedzie innych nutek. Trzeba brac te ze stanow.
kocham wszystko co muzyczne :heart::heart::heart:
Bo rano widzialam jeszcze cztery kolory chust, a po poludniu juz tylko dwa. Wiec stwierdzilam, ze czasu nie ma na zastanawianie ;)
Juz sie ze mna skontaktowal sklep i wszystko doprecyzowalam :)
Natibaby mi napisala, ze nie bedzie innych nutek. Trzeba brac te ze stanow.
Czyli można jeszcze zamówić, gdzie ??
Gabriela1999
09-07-2013, 20:07
Dobrze, że to IX Beethovena-tej nie lubię, bo jak by była Eroica, to bym płakała:lol:
Oooo :) Ciekawa jestem jak to będzie się prezentować po zamotaniu. Dziewczyny, jak już dostaniecie swoje, proszę o zdjęcia w akcji :)
No już się skończył preorder. Kicha. Ja jestem na liście rezerwowej.
Bialawanilia
09-07-2013, 21:19
Roma, tu było: http://wrapyourbaby.com/store/products.php?cat=49
No, już nic nie ma :omg:
W tym większym szoku jestem, że mi się udało, bo ja raczej z tych wolnozastanawiających się jestem :hide: i do tej pory tylko bazarkowa byłam.
Bedę miała 4,6 o tą:
http://wrapyourbaby.com/store/prodimages/NatiNotesBlackPink1_medium.jpg
Teraz tak myślę, że mogłam wziąć jednak 4,2...no trudno. Tak miało być :rolleye: Zaszalałam, bo ja raczej takich pieniędzy w chusty nie chciałam wkładać :duh: :hide: Muszę coś sprzedać, by mi się stos nie powiększył za bardzo.
Sensi, dzięki Ci o wielkie za info :mighty:
To już któryś z kolei fajny wzór Nati który jest niedostępny w Polsce :/
o Kasi by się podobała :)
Samuelo, podzieliłabyś się adresem? Próbuję przez ich stronę, ale cały czas mi wyskakuje błąd i nie mogę się dostać do maila :/
diana@WrapYourBaby.com
dzięki wielkie!
Marciula
09-07-2013, 22:08
mogłam szybciej dać znać o tym preorderze na forum, nie sądziłam, że aż tylu osobom się spodoba :hide:
Jak widać każdy ma inny gust.... :mrgreen:
Wolałabym porozrzucane tu i ówdzie kolorowe (trójkolorowe;)) nuty bez pięciolinii..
Bialawanilia
10-07-2013, 01:16
Wolałabym porozrzucane tu i ówdzie kolorowe (trójkolorowe;)) nuty bez pięciolinii..
Mnie właśnie odpowiada to, że jest to oryginalny zapis nutowy bez żadnych baboli, czy porozrzucania. Często na kubkach, czy innych gadżetach zapis nutowy jest kosmicznie i nieprawidłowo posklejany.
Zastanawiam sie tylko jak rozwiazali kwestwie długości chusty i długości tego cytatu muzycznego. Jak krótsza to mniej taktów, jak dłuższa to odpowiednio dodawali kolejne takty? Jak myślicie?
Bo jeśli rozszerzali lub zwężali stałą ilość taktów to trochę kicha...albo może nie będzie tak źle, ale sobie tego nie wyobrażam ;)
owieczka33
10-07-2013, 21:34
Pięęęękna!
Czekam na zamotane fotki!
pulpecja
16-07-2013, 22:15
Piekna chusta, mam nadzieje, ze kiedys ktos mi odsprzeda nie za jakas kosmiczna cene ;),
A czy ta druga strona ma nuty w odwroceniu? Bo tak widac na obrazku, i dosc dziwnie to wyglada :hmm:
Bialawanilia
17-07-2013, 01:34
Piekna chusta, mam nadzieje, ze kiedys ktos mi odsprzeda nie za jakas kosmiczna cene ;),
A czy ta druga strona ma nuty w odwroceniu? Bo tak widac na obrazku, i dosc dziwnie to wyglada :hmm:
Tak, w odwróceniu, ale mi to nie przeszkadza :)
I dostałam maila, że chusta jest gotowa do wysłania :high: początkowo miała być zalatwiona wysyłka z Nati, ale okazało sie, że chusty juz zostały wyslane do stanów i wlasnie tam dotarły. Dostałam jednak rabat na przesył i nie wyszło jakoś bardzo kosmicznie drogo.
A chustę może i kiedyś puszczę dalej, ale pewnie nie prędko i pewnie nie tak tanio jak bys chciala :cool: bo jak na moje mozliwosci kosztowała majątek :rolleye: do tej pory sama nie wiem, czy nie przesadziłam :hide:
Ktoś jeszcze kupił tą chustę?
To czekamy na foty :)
Chusta naprawde interesujaca, gdyby nie rozsadek i fakt, ze nie wiem jak to bedzie u mnie z odstosikowaniem (logistycznie i emocjonalnie), to kto wie... ;)
Bialawanilia
17-07-2013, 01:42
To czekamy na foty :)
Chusta naprawde interesujaca, gdyby nie rozsadek i fakt, ze nie wiem jak to bedzie u mnie z odstosikowaniem (logistycznie i emocjonalnie), to kto wie... ;)
No mnie tego rozsądku zabrakło w tamtym dniu ;) ale nawet mąż się ucieszył widząc moją radość, bo to będzie moja pierwsza chusta od nowości. Jeszcze jej nie mam, a już sentymentem darzę :oops:
I idę ponownie spać, bo tradycyjnie przy usypianiu padłam w opakowaniu ;)
No to gratuluje braku rozsadku :D :D
Mnie go troche zabraklo jak wypuszczali paissi candy :P i mialam troche szczescia bo dorwalam okazje cenowa (reszta wyszla jak naiwnie odswiezalam sekcje "jedwab" zamiast wpisac w wyszukiwarke "paissi candy" :P)
gratulacje Białawanilio! :applause::applause::applause:
ja niestety tylko na liście rezerwowej, a dawno mnie żadna chusta nie ruszyła tak bardzo jak ta :heart:
owieczka33
17-07-2013, 10:16
Gratulacje nutek! Pokaż się zamotana. :D
Bialawanilia
17-07-2013, 21:57
No pokażę się pokażę :) Ciekawe ile będzie szła przesyłka ze Stanów? Nie mam pojęcia w jaki sposób będzie wysłana, ale pewnie kurierem jakimś.
Znowu jest preorder otwarty na nutki - lniane i konopne.
Widzialam zdjecie zamotane na fejsowej stronie... no nie wiem, wzor dosc duzy i przy zamotaniu wlasciwie ginie. Na gorze i na dole cos tam majaczy...
Widzialam zdjecie zamotane na fejsowej stronie... no nie wiem, wzor dosc duzy i przy zamotaniu wlasciwie ginie. Na gorze i na dole cos tam majaczy...
rzeczywiście duży i nut prawie nie widać :( jakoś miałam nadzieję, że będzie mniejszy i chociaż dwie pięciolinie będą widoczne na pleckach dziecka :(
trochę się ostudziłam...
w taką to pewnie nawet mój niechustowy mąż dałby się zamotać :)
Bialawanilia
18-07-2013, 08:32
Nie no, co Wy dziewczyny :) Ja tam sie ciesze, ze te nuty są spore, bo wlasnie nie chcialam drobnego maczku. Nie lubię jak chusta kipi od wzoru, dla mnie to ma być właśnie lekki akcent :)
Czekam z niecierpliwością na nią :)
madagaskar
18-07-2013, 21:37
aaaaa-sliczna:heart::heart::heart:
Nie no, co Wy dziewczyny :) Ja tam sie ciesze, ze te nuty są spore, bo wlasnie nie chcialam drobnego maczku. Nie lubię jak chusta kipi od wzoru, dla mnie to ma być właśnie lekki akcent :)
Czekam z niecierpliwością na nią :)
A my z Tobą czekamy z niecierpliwością :D poka koniecznie foty :D:D:D
Bialawanilia
22-08-2013, 12:03
W końcu do mnie dotarła. Tzn doszła już dawno temu, ale ja ciągle gdzieś wakacjowałam...zażywałam bardzo aktywnego odpoczynku, bo leżeć na urlopie nie lubię ;), że aż...skręciłam sobie nogę. Na jakiś czas jestem uziemiona, więc chusty wypróbować nie mogę :( ale może chociaż jakieś zdjęcia uda się zrobić. Czekajcie cierpliwie :)
Powiem tylko, że ta fioletowa część chusty przepięknie się mieni. Ujęło mnie to bardzo :) Wielkość nut jest taka jaką sobie wyobrażałam :) dla mnie rewelacja. Teraz czekam na pierwsze motania i spacery :)
pulpecja
02-09-2013, 21:58
Bialawanilia, jak tam? Bo ja z niecierpliwością czekam na zdjęcia!! :)
Nowe nutki konopne marina:
http://wrapyourbaby.com/store/proddetail.php?prod=MarineNotesPreOrder-size
Będę miała do oddania 3,6 m, jakby ktoś reflektował.
sensibileanima
16-10-2013, 21:29
piękne te konopne :love:
http://wrapyourbaby.com/store/prodimages/Nati%20Notes%20marine%20hemp%205.jpg
Madziula
16-10-2013, 21:32
Takie piękne... ach!!! :D:D:D Szkoda,że córa z chust wyrasta:(
pulpecja
18-10-2013, 19:19
Nowe nutki konopne marina:
http://wrapyourbaby.com/store/proddetail.php?prod=MarineNotesPreOrder-size
Będę miała do oddania 3,6 m, jakby ktoś reflektował.
Na pewno mnie nie stać, ale tak z ciekawości zapytam: za ile? :D
Ja cały czas czekam na jakieś zdjęcia w akcji!
piekna chusta. tez czekam na zdjęcia w akcji!
Bialawanilia
18-10-2013, 20:19
Dziewczyny no wstyd...ale ja jeszcze nie motałam mojej chusty :( od sierpnia w ogóle nie nosiłam. Najpierw skręcona noga, potem ciąża i fatalnie się czuję. I tak nie mogę się zebrać w sobie, a co chwilę patrzę na nią i podziwiam. I smuci mnie, że nie ponoszę już w niej synka raczej :( i co...muszę z rok poczekać :( a chusta nowa, nie złamana.
marylove
18-10-2013, 22:14
Kochana za rok go ponosisz na plecach, myślę że ona Ci spokojnie dwulatka poniesie:)
precikuranowy
01-11-2013, 20:29
Oj, zakochałam się w nutkach- mam pytanie, może głupie- to oni puścili trochę nutek do Stanów i koniec? Czy jeszcze mogą być dostępne gdzieś?
samuela ma i sprzedaje, poszukaj na straganie
precikuranowy
01-11-2013, 20:51
Dziękuję:) na chwilę obecną kasy mi brak, pytam tak bardziej ogólnie (aby podsunąć pomysł prezentu urodzinowego, lub świątecznego rodzinie). Jakby samuela sprzedała do tego czasu to koniec, zdobyć nie da rady?
To był preorder dla amerykańskiego sklepu, w sprzedaży takiej normalnej nie było i chyba nie będzie.