Zobacz pełną wersję : na stadionie :)
nasza Ci Ona?
http://warszawa.gosc.pl/gal/pokaz/1621193.Jezus-na-Stadionie-cz-2/12#gt
http://warszawa.gosc.pl/files/13/07/06/121603_DSC_8707_4.jpg
tintirinka
07-07-2013, 00:13
No właśnie!:)
Ja widziałam jeszcze kilka, ale napisze jutro, bo już padam....
Było bosssko :)
śledziłam transmisję online i widziałam też malucha w nosidle ergonomicznym
też widziałam chusty...serce rośnie :))
dziewczyny a ja czekam w odpowiednim watku na relację! ach żałuję że nas nie było.
julianka.
07-07-2013, 10:53
Chust była moc, w pewnym momencie straciłam rachubę :) I chyba ze 4 Tule na płycie widziałam :) I mamy karmiące starsze dzieci :) Było super :)
Agulinka
07-07-2013, 11:37
ach jak Wam zazdroszczę, widziałam kawałek transmisji ale potem padły łącza- za dużo oglądających. Myśliecie że gdzieś można zobaczyć retransmisję?
ach jak Wam zazdroszczę, widziałam kawałek transmisji ale potem padły łącza- za dużo oglądających. Myśliecie że gdzieś można zobaczyć retransmisję?
Agulinka ja chciałam na wieczorną modlitwę o 20:30 włączyć transmisję online. Udało mi się wbić dopiero o 21:15. I potem juz do końca oglądałam, ale bardzo przerywało, chyba straszenie dużo ludzi oglądało.
Ja się z moim młodym nie odważyłam pójść, więc jestem ciekawa jak chustomamom udało się z dzieciaczkami tak długo wytrzymać.
tintirinka
08-07-2013, 14:05
Dobra, to ja piszę co widziałam :)
- Mama w czerwonej. Chuście, kieszonka z przodu
- Mama i tata w tuli, bezowe albo jasne szare z wzorem z przodu w kształcie koła. Co to było dokładnie nie widziałam.
- Mama ubrana na żółto, chyba z trójką lub więcej dzieci i tu były dwie. Chusty. Jedna bordowo kolejową, druga pasiasta fioletowa chyba.
- Mama w brązowym tuli z paskami na panelu
- Mama z ciemnobrazowa chustą i z wozkiem
- Mama w tuli z panelem w jakieś szlaczki czy cus. Miała jasne balerinki z kwiatkiem lub kokardka:)
Szukałam jeszcze torebek od dokebu i paputkow, ale nie widziałam :)
No imy z mężem - czarne tuli z zielonym panelem w kwiatki :)
julianka.
08-07-2013, 15:24
tintirinka to w takim razie waszą Tule widziałam i te szara (Folk art) i Manu (paski). Było tez nosidło Ono, poznałam po sznureczku do regulacji.
ChustY: - jakiś pasiak niebiesko turkusowy, głownie na ramionach mamy jako okrycie. - tata w paskach zółto pomaranczowych w przerwie z dzieckiem na plecach, - mama ubrana na brązowo z brazową chustą, - kilka elastyków.
My bez chusty bo z 6 latką ale za to z ogromnym brzuchem :) sektor P 32 ;)
tintirinka
08-07-2013, 15:38
Julianka :) fajnie :)
Ja jeszcze widziałam niestety wisiadlo, dzieciątko przodem do świata....
Niestety.....
julianka.
08-07-2013, 18:16
O tez widziałam, mama z kucykiem, dzieciątko niewielkie, może się mylę ale na wczesniaczka wyglądające...