Zobacz pełną wersję : szukam wiosny... w chustach!
Wiosna zaraz nam buchnie na całego, już jest przyjemnie ciepło i słonko daje po oczach (jak mawia mój starszy syn - piekny dzień mamo!)
swetry idą do szafy...
jestem ciekawa czy wasze "zimowe" chusty też wędrują zaraz za swetrami?
macie swój podział na chusty bardziej zimowe i te na ciepłą porę roku?
a może ktoś zasuwa w wełence okrągły rok i też jest dobrze?
ja właśnie rozmyślam nad jakąś typowo wiosenno-letnią szmatką coby ją nabyć i nic mi do głowy nie przychodzi...
ot, zarzucam temat wiośniany!
Wiosna zaraz nam buchnie na całego, już jest przyjemnie ciepło i słonko daje po oczach (jak mawia mój starszy syn - piekny dzień mamo!)
swetry idą do szafy...
jestem ciekawa czy wasze "zimowe" chusty też wędrują zaraz za swetrami?
macie swój podział na chusty bardziej zimowe i te na ciepłą porę roku?
a może ktoś zasuwa w wełence okrągły rok i też jest dobrze?
ja właśnie rozmyślam nad jakąś typowo wiosenno-letnią szmatką coby ją nabyć i nic mi do głowy nie przychodzi...
ot, zarzucam temat wiośniany!
zimowego parisa odlozylam w kat (jednego sprzedalam)
drugiego hoppka (curacao) uzywam bo ma piekne wiosenne kolorki... ale pewnie tez go ciepnę w kąt jak dojdzie vatanaiek w rybki ;-D
mam za malo chust zeby przebierac niestety...
picikola
01-04-2009, 14:45
Zara fresh i purple to dla mnie wiosenne chusty
A ja np lubię ciemne chusty i kolor nie jest dla mnie wyznacznikiem wiosna-lato-zima. Ale za to , to z czego jest już ma znaczenie, nie przekonam się do wełenek latem (mimo że podobno sprawdzają się bardzo) bo jakoś mi to nie pasi ale jedwab.... :love:
Ja bardzo lubię moją lisę, ale jakaś teraz przyciężka mi się wydaje. Miałam okazję zobaczyć i dotknąć jedwabiu no i jak dla mnie to idealna chusta na wiosnę, lato, cieniutka, milutka, ech... no i kolor mi się podoba, jasno-waniliowy, choć zupełnie nie zdjęciowy jest.