Zobacz pełną wersję : Witam :)
Cześć wszystkim:)
Mam na imię Justyna i jestem totalnie nowa w kwestiach forum, chusty i macierzyństwa. Słyszałam że jest to kopalnia wiedzy i miejsce przyjaznych spotkań. Mam nadzieję że będę mogła czerpać łyżkami. Póki co pozdrawiam Was weekendowo :hey:
Witaj :hey: dobrze słyszałaś, że kopalnia wiedzy. Tylko uważaj bo forum wciąga tak jak chustowanie. a przy okazji masz już swojego chuścioszka? Jeśli tak to w środku czy już na zewnątrz.
witaj :hey:
a skąd jesteś?
Witaj :hello:
Chusty wciągają :lol::lol::lol:
margolcia1006
07-07-2013, 00:14
Witaj :hello:
Chusty wciągają :lol::lol::lol:
Pieluchy też :)
Cześć,
Dzięki za przyjęcie ;) Jestem z Krakowa, malutki jest ze mną od 11 tygodni, ale to wciąż nowa rzeczywistość. Zakupiłam już dla niego chuste, ale potrzebuję czegoś lekkiego na lato. Jakieś sugestie?
Macie rację mówiąc że chusty wciągają. Forum też, mimo iż bardzo nieudolnie się tutaj poruszam.
I pewno przyjdzie pora na pieluszki :)
Pieluchy też :)
Chusty wciągają pieluchy. Niby niewinnie rejestrujesz się żeby kupić jedną chustę, a po 3 miesiącach masz 2 chusty i całą szafkę pieluchy wielo. I jeszcze okazuje się, że na podforum eko takie ciekawe rzeczy piszą ;)
dzieckoziemi
26-07-2013, 01:56
Dobrze dziewczyny piszą - forum wciąga! Podobnie jak chustowanie, pieluchowanie wielo i inne eko-cuda. ;)