Cisza przed burzą? Albo inny sezon ogórkowy
Ja pożądam ciekawych pasiaków, a jakoś nikt nie utrafia w moje widzimisię...
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Fakt, albo róże i fiolety bez końca, albo milion wersji jednego wzoru...
A gdzie różnorodność, gdzie podnieta?
Pamiętacie, jeszcze niedawno, gdy wychodziła nowa chusta, to zanim wyszła, wyrabiałyśmy co najmniej kilkanaście stron, potem niemal drugie tyle w trakcie czekania i trzecie - po akcji...A teraz zdarza się, że kolejny rzut, albo i nowa chusta, zupełnie bez echa przechodzi...
Zatykamy się już powoli szmatami, niedługo nam uszami zaczną wychodzić, a bazarek ugnie się pod cieżarem kilometów materii za bezcen, których nikt nie chce...
![]()
myślę metis że wspomniany brak podniet to poniekąd wina wcześniejszych zapowiedzi ze zdjęciami, czego same chciałyśmy
wcześniej było oczekiwanie co wyjdzie, jaki wzór, jaki kolor, jaka domieszka, a teraz wszystko wiadomo dużo wcześniej
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
E tam, jak coś nowego, świeżego, ciekawego i superlimitowanegoto można by się popodniecać, więc to nie w zdjęciach i zapowiedziach chyba problem...
![]()
oczywiscie ze tak
wypuszczanie fajnego wzoru w kazdym mozliwym kolorze i domieszce tez sie moze znudzic
dlatego napisalam - "poniekad" czyli ogłaszanie wczesniej jest w jakiejs czesci ostudzeniem podniet a nie ich glownym zabijaczem![]()
Coach dyplomowany SWPS
Ach, jak my się zgadzamy!![]()
![]()
nie podlizuj się
nie zreputuję Cię bo mnie nikt juz nie reputuje więc nie mam zasobów![]()
![]()
Coach dyplomowany SWPS
Nie musisz! I tak już "od dawna" mam maxa!![]()
No dobra, dodałam komuś po raz pierwszy punkty reputacji
Żebyście się nie kłóciły, to WAM obu![]()
Dzięki za szczere chęci, ale to może my Cię najpierw powinnyśmy doładować, bo rozdajesz tylko szare kwadraciki...Czyli po 0 punktów!
Tym niemniej:![]()