Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Wątek: Bledy w Zarze, pomozcie prosze, oddac???

Chustonówka Awatar Muchomorka
    Miejscowość
    co. Sligo, Irlandia

Lightbulb Bledy w Zarze, pomozcie prosze, oddac???

Plakac mi sie chce. Wczoraj przyszla nasza pierwsza dlugo wyczekiwana i wyszukana chusta. Bylo pozno wiec raz zamotalam, ale dziecko marudzilo wiec nie mialam czasu jej dokladnie obejrzec.

...ale dzis...nie mam zupelnego doswiadczenia, ani sie nie znam na chustach, ani nie mam wprawy w noszeniu, ale same popatrzcie, czy to jest normalne???

Oddac ja do sklepu? Chyba nie da sie w tym nosic?

Chustoholiczka

Domyślnie

polecam wątek informacyjny pt. "Babole w Zarze"
    tytuł wymowny
    http://chusty.info/forum/showthread....ht=zara+babole

Chusteryczka Awatar alifi
    Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Nosić pewnie się da , ale ja skontaktowałabym się ze sklepem. Kupiłaś nową chustę, z pewnością nie był to mały wydatek, a baboli jest sporo.

Ja sama miałam zarę tripink. Mocno używaną. Była w lepszym stanie niż Twoja chusta
    Ostatnio edytowane przez alifi ; 16-12-2011 o 17:07
    Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)

UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

wątków i postów o babolach i innych skuchach w Ellevilach jest tyle, ile ich zazwyczaj w tejże chuście

Chustomanka Awatar buka
    Miejscowość
    Kato

Domyślnie

juz sie boje, bo czekam wlasnie na Jade, a szkoda by bylo gdyby okazala se w podobnym stanie. babole babolami, zdarzaja sie, ja sie chyba w zadnej swojej chuscie takich nie dopatrzylam choc szukalam, bo podobno girasole maja ich sporo
    napisalabym do sklepu, bo za takie pieniadze chusty powinny byc w miare mozliwosci nieskazitelne. wiadomo, jak sklep trafi na frajera to juz na jego korzysc. a tobie taka chuste bedzie pozniej trudniej sprzedac za rozsadna cene.
    ja bym reklamowala, nawet gdybys utargowala tylko jakis rabat, to i tak warto.
    pozdrawiam.

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Powinni uznać reklamację, jak sklep będzie sie migał to zdjęcia prześlij bezpośrednio do producenta, a nie jest to chusta "2nd. quality"?
    Pewnie to ze starej fabryki jeszcze gdzie takie babole to standard był niestety.

Miejscowość
    co. Sligo, Irlandia

Domyślnie

Gavagai i wszystko jasne

Alifi ??? Zmienilam zdanie co do uzywanych chust juz dawno, im bardziej tym lepsze, szkoda tylko, ze czlowiek musi sie na bledach uczyc,

mi. to ladnie

buka juz do nich pisze.

nemhain kupilam tu http://www.lovetobenatural.co.uk/ell...urple-4-7.html special price to promocja jak mi sie wydawalo.

Najgorsze jest to, ze jak odesle ta to znowu zostane bez chusty, a po wplaceniu czekalam na nia 2,5 tygodnia

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Napisz do nich bo w opisie nie ma nic, że przecena ze względu na babole.

Chustomanka Awatar buka
    Miejscowość
    Kato

Domyślnie

Mialam pytac czy nie ma w poblizu Ciebie jakiejs dziewczyny co by Cie poratowala chusta na ten czas, po czym spojrzalam na miasto nie wiem co Ci poradzic, a stacjonarnyc sklepow tam nie ma? Osobiscie wole widziec na wlasne oczy rzecz, za ktora mam zaplacic.

Miejscowość
    co. Sligo, Irlandia

Domyślnie

Nemhai napisalam do nich, jak sie nie odezwa do poniedzialku bedziemy dzwonic, a co, juz i tak zamowilam 30go listopada a przyszla dopiero wczoraj, byl tez problem z ich kurierem, myslalam, ze wyjde z siebie codziennie czekalam.

buka Ananke zamowila mi chuste, ale nie wiadomo czy przyjdzie do swiat i zdecydowalam sie na chuste leoska u cube tylko tez tak samo. I jak tu sie nie zniechecic. Sklepow niet, raz widzialam w Tkkmaxxie elastyka, mam samorobke kolkowa, ale nie ma porownania do wiazanej.

Miejscowość
    co. Sligo, Irlandia

Domyślnie

juz mi odpisali:

Regarding the wrap, it is normal for Ellevill wraps to have weaving slubs such as the ones you highlight in the photographs. However if you would like to return it, you can certainly do so.

I nie wiem co im odpisac. Na pewno nie jest normalne by byly az takie bledy.

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

w zarach raczej jest to normalne
    też mam zarę, też ma trochę nierówności, zaciągnięć i supełków i mimo to jest piękna
    to naprawdę nie przeszkadza w noszeniu
    ale ja zawsze uważałam że chusta jest do noszenia i lubienia a nie do oglądania pod światło i jak jest 1 zaciągnięcie to chusta traci wartość

Więc JA bym zostawiła bo ładna jest bardzo
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Chustomanka Awatar jagienkat
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Generalnie to chyba zależy od tego, czy Tobie to przeszkadza. Jeśli nie - to zostaw. Jesli tak - odeślij. No, i weź pod uwagę ewentualna sprzedaż potem, faktycznie może być mniej korzystna.

Chustomanka Awatar marlei
    Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

A w miedzyczasie napisz do Jasnie Pani, zeby Ci cos z biblioteki wypozyczyla Watek w chustomamach zagranicznych Polecam! i powodzenia!!!
    Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
    Doula
    Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®

Uprawnienia umieszczania postów