Co to za nosidło? Trochę małe to dziecko w nim...
Wcześniej była chusta, teraz nosidło - całkiem fajnie...
http://vod.onet.pl/usta-usta,usta-us...4,odcinek.html
Co to za nosidło? Trochę małe to dziecko w nim...
Wcześniej była chusta, teraz nosidło - całkiem fajnie...
http://vod.onet.pl/usta-usta,usta-us...4,odcinek.html
Jaś - 16.X.2009
Cokolwiek by to nie było mnie się nie podoba...
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
właśnie nie wiem, czy to nosidło czy wisiadło. Ale fajnie, że pokazują, że dzieci można nosić - i dobrze, że nie przodem do świata![]()
Jaś - 16.X.2009
to jakaś sztywniacha jest, trochę szersze wisiadło.. buuu szkoda...
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Mnie to wygląda jak "ergonomik" womarowy.
ludzie, przecież to klasyczny womar. jak ktos się przyjrzy to widac że jest materiał pomiedzy serialowym Adamem a dzieckiem...
K. 2009M. 2012
niestety kolejny product placement firmy Womar, szkoda, że to w moim ulubionym serialu![]()
Zoś 2009i... Ktoś 2014
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Oni wszyscy poubierania na długi rękaw a dziecko z gołymi nogami, ale żadna babcia by się nie przyczepiła, grunt że czapka z nausznikami (hihihi)
macie rację - to "ergonomik" womaraSwoja drogą niezłą kase chyba mają na promocję, bo co rusz gdzieś ich produkty widać.
Jaś - 16.X.2009
Ja nie znam się, ale wg mnie to wieszadło. Mam wrażenie, że nóżki obijają się w trakcie chodzenia rodzica.
Wspólne spanie pokazane było bardzo tendencyjnie. Zupełnie jakby pojawienie się dziecka zmieniało tylko podejście matki. A ojciec dalej myśli tylko o seksie.
Wstawki z "przerośniętym niemowlakiem" były niesmaczne.
Niekoniecznie wie, że wisiadło jest niedobre skoro nosił w chuście. na fejsbuku widziałam wiele mam, które noszą w chustach i te same mamy noszą też w najbardziej znanym wisiadle BB. Także pewnie wiele osób nie ma świadomości że chusty i nosidła ergo to nie wisiadła. Dla nich to samo niestety![]()
Jezeli na koncu odcinka, po napisach (nie wiem, dopiero jutro w TV ogladniemy z mezem wspolnie) nie ma info, ze womar jest firma sponsorujaca program, to nie jest to product placemant. Takie sa przepisy w Polsce. Np. Apart widac na kazdym kroku w serialach TVNu, ale zawsze na koncu jest, ze sa partnerami czy cos takiego.
w Majce tez kiedys byla chusta, mega niedociganieta, jakas taka sztywna, masakra. Takze mi sie wydaje, ze to juz zalezy od producentow. Wpisali nosidlo w google i womar im wyskoczyl. Zazwyczaj od takiej roboty sa studenci/stazysci, ktorzy nie wydaje mi sie, zeby mieli jakiekolwiek pojecie o tym co to wisiadlo/nosidlo.
to ciekawe, że we wcześniejszych odcinak pojawiła sie chusta storenwiege!!! więc zupełnie nie rozumiem. od tej roboty też byli studenci?
K. 2009M. 2012