;piękne te pasiaczkina foteczki w akcji chętnie poczekam
![]()
;piękne te pasiaczkina foteczki w akcji chętnie poczekam
![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Bardzo ładne pasiaki, a szczególnie Alaska (gdyby jeszcze z wełną była... ech). Również czekam na ciekawsze niż te "roladowe" ujęcia zdjęciowe chust.![]()
zagladam tu co dzien i nic, ni ma zdjec z akcji
no, dziewczeta, dajcie cos, dajcie![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
Mnie pasuje. Nie jest za cienka.Myślę,że jest średnia, ale to pierwszy pasiak nati,który mam w ręku. Jest grubsza np od jedwabnych ważek.O już wiem - mam girasola Betulę i grubość jest podobna. Jest tez podobna grubością do lany solary,którą również mam.Kiedyś widziałam nowy sunset Nati i od niego tez jest grubsza-ale ledwie go pamiętam.
super
a jest gdzies sycylia w akcji?
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Nati zdjęcia chyba lepsze...moje z lampą i ten niebieski tak wybija...a tam jest i szaroniebieski i ten delikatny róż i ciemnoniebieski i granat i ciemny beż, a błękitu tyle nie ma! Ona takie wrażenie niebiesko-liliowe robi, ale przytłumione. Na pewno nie cukierkowe...Białego nie ma wcale,to taki gołębi jasny błękit jest najjaśniejszym paskiem.
W świetle dziennym stwierdzam,że i moje zdjęcia ją oddają...
Ostatnio edytowane przez Aksamitka ; 14-04-2011 o 12:48
Moja właśnie przyszłaA teraz idzie się wykąpać
![]()
Maciek 27.01.2009; Zoja 12.01.2011
Doradca Noszenia Clauwi®, Doula, Promotor Karmienia Piersią Zielona Góra i okolice
No i tak sobie czekam na foty w akcji...bo i Alaska i Sycylia bardzo mi się podobają i nie umiem się zdecydować
jakieś sugestie dla chustonówki???? to ma być nasza pierwsza chusta
Potencjalny chuścioszek ma już 5 dni
![]()
To bardzo się cieszę, że wybór trafny... tylko na kolor się nie mogę zdecydować![]()
Ale kochane jesteście, kobitkifaktycznie fajnie " dżinsowa" ta Alaska.