Dziewczyny mam Wysokie Obcasy Ekstra.
Zdjęcia pieluszek w wersji papierowej nie ma.
Co nie zmienia faktu, że jest w wersji internetowej.
A felieton jest![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
ja również dołączam się do gratulacji!!!
ale komentarz na dole osoby nie znającej tematu... przemilczę![]()
printscreen sobie zrób, albo wydrukuj![]()
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Co ze w papierowej nie ma zdjecia? I tak wszystkie wiemu, ze jestes mistrzem (i moim prywatnym pieluszkowym guru![]()
ho!!! gratulacje Yetta![]()
K. 2010 i A. 2012
Ale super!!!!!!! A jak miło nie wiedzieć i się dowiedzieć, nie?
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
Oby więcej, oby częściej takich tekstów.
Yetta gratuluję! Twoje pieluszki naprawdę zachęcają i przekonują inne mamy do używania wielo![]()
wow superUlu gratuluje
Kasia mama Kornelii, Misi i Franka
I ja gratuluje. Tez mam Twoje pieluszki i sa cudne!!
Wszystkie mamy powinny sie o nich dowiedziec! Bardzo dobrze, ze temat sie szerzy![]()
Wczoraj oglądałam Dzień Dobry TVN i "Reni Jusis o modzie na wielorazowe produkty."
Wygląda na to że były wśród pieluszek wielorazowych dwie pieluszki Babyetta.
Zobaczcie sami (żyrafa i niebieskie bąble).http://dziendobrytvn.plejada.pl/26,48780,news,,1,,moda_na_produkty_wielokrotnego_uzytku,aktualnosci_detal.html#autoplay
Odniosłam dziwne wrażenie, że prowadzący Marcin i Dorota mieli albo kiepski dzień, albo byli szczególnie anty odnośnie tego tematu.
Odnośnie biopaliwa z jednorazówek już wcześniej o tym słyszałam. Ciekawe tylko kiedy zacznie być produkowane na świecie na dużą skalę. To jedno a drugie niestety nic nie zmieni faktu, że do wyprodukowania jednej jednorazówki zużywa się niezmiernie dużo wody. I kolejna rzecz chemia w jednorazówkach i uczulenia.
I jeszcze jedno. Jest taka gazeta jak "Dobra mama". A tam artykuł o wielorazówkach i też pieluszka Babyetta.
Podsumowując bardzo fajnie że coraz więcej jest na temat wielorazówek w telewizji, gazetach i internecie.
Ostatnio edytowane przez yetta ; 03-06-2011 o 11:02
Zuzanna i Franciszek
W ddtvn jeszcze mnie nie było. Kto wie może kiedyś?
Za to Reni Jusis ma moje dwie pieluszki (właśnie te które gościły w DDTVN) i w Warszawie w maju na jarmarku Planeta Dziecko była na naszym stoisku i bardzo sobie je chwaliła. Byłam bardzo ciekawa jej opinii o nich i to było bardzo miłe zaskoczenie gdy pojawiła się na jarmarku i tyle dobrego o nich mówiła jako ich użytkowniczka.![]()
Zuzanna i Franciszek
yetto, super! fajnie że wypłynęłaś na szerokie wody ze swoimi genialnymi pieluszkami. bardzo Ci od zawsze kibicuję![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
Gratulacje![]()
Miluszka ::marzec 2008 :: Olafko ::lipiec 2011::
https://www.facebook.com/MioUnico - unikatowe nery na różne bajery dla dziarskich chustomatek; szyte z nowych, recyklingowanych i chustowych materiałów; również na indywidualne zamówienia ::
Sowy moje![]()
Julia 28,02,2004 ,Paweł 05,03,2007 ,Antek 05,05,2010 .
http://eko-mama.blogspot.com/ moje pieluszki wielorazowe
Gratulacje edyta.![]()
Zuzanna i Franciszek
I wzajemnie![]()
Julia 28,02,2004 ,Paweł 05,03,2007 ,Antek 05,05,2010 .
http://eko-mama.blogspot.com/ moje pieluszki wielorazowe
Mówiłam, mówiłam, że jeszcze parę lat a Twoja pierworodna i autorka słynnego logo w jednym, będzie zarządzać gdzieś pod Krakowem wielką fabryką Najlepszych Polskich Pieluszek Wielorazowych!
Zataczasz coraz szersze kręgi! Krok po kroczku i będziesz potentatką, jak BumGenius czy inne ImseVimseTrzymam kciuki!