W kooncu znalazlam czas na obfotografowanie mojego nowego nabytkujak sie Wam podoba?
Wydaje mi sie ze dobrze oddalam kolorystyke. Mam nadzieje, ze bedzie sie dobrze nosila
... fotki w akcji niebawem
![]()
W kooncu znalazlam czas na obfotografowanie mojego nowego nabytkujak sie Wam podoba?
Wydaje mi sie ze dobrze oddalam kolorystyke. Mam nadzieje, ze bedzie sie dobrze nosila
... fotki w akcji niebawem
![]()
Cudny jest ten graficik! no i zdjecia jak zwykle boskie!
hmmmm mam niecne plany wobec mojego Indio czarno-białego![]()
fotki jak zwykle.... czapki z głów
ale ja też murem za kupferkiem staję
![]()
A ja za grafitem. Piękny jest !!!
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Piękne zdjęcia. A ja miałabym kłopot z wyborem , bo obydwie mi się podobają. Tylko że szarą nosiłabym od święta , na oficjalne wyjścia , natomiast kupfer służyłby mi bardziej na co dzień.
Iskierka (19.03.2009)
fotki cudne
co do chusty to myślałam,że nic mnie bardziej nie powali jak czarno-białe indio no i zbieram szczękę z podłogi![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Jak dla mnie to jedna z piękniejszych indio (niestety raczej sobie na nią nie pozwolę - bałabym się tknąć, a dla samego patrzenia...). Fotki jak zwylke cudowne. Z niecierpliwością czekam na te w akcji.
W ogóle Sunvill prezentuje ostatnio "moje typy".![]()
JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
http://jama-jujamy.blogspot.com/
Hmm no fakt nie zaplotlam bo tak ladnie sie zlozone prezentowalo.. a moze to isttnie jakis wewnetrzny szacunek lol![]()
Pikny ten kaszmirowy - graficik , też chcem taki buuuuu
Piękny!
Ale chyba też bardziej na mnie działa Kupfer![]()
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
Mi osobiscie kupfer z niczym by kolorystycznie nie poszedl. Szarosc da sie dopasowac do prawie wszystkiego![]()
Mi to juz chyba na serio odbilo bo dzis po kilka razy do niej chodzilam tylko poglaskac![]()
Ja nie mialam sie nawet szansy rozczarowacopchnelam go na pokrycie ekhm... szczytengo celu
ok ok zachcianki
![]()