Dobrze, że trzeba polowac, bo to nie dla mnie sztuka. Przynajmniej nie wydam kasy, a to kuszące piękności
Dobrze, że trzeba polowac, bo to nie dla mnie sztuka. Przynajmniej nie wydam kasy, a to kuszące piękności
Grubość taka sama jak kaszmirowych Gałązek i Honsiu 195 g/ m kw.
Skład: 60% bawełny, 40% jedwabiu.
Kolejne Jaskółki będą te utkane na podstawie przedsprzedaży, więc nie będzie raczej niespodzianek.![]()
Natalia, a kiedy ta przedsprzedaż? Ja mam serwer w remonce do wiosny, więc długo myśli i brak jakikolwiek szans na inne zakupy u Ciebie![]()
Musimy opracować projekty kolorystyczne, które są możliwe do utkania, potem będą na Facebooku i będzie można sobie wybrać ulubioną wersję. Pewnie wyrobimy się z tym do końca miesiąca, ale potem będzie chwila czasu, żeby się zastanowić. Nie powinno być nerwów czasowych. To, czy uda się utkać wszystkie zaproponowane wersje będzie trochę zależało od ilości osób zainteresowanych (nie da rady np. utkać 2 chust), ale raczej jestem optymistką w tej sprawie.![]()
Super, pamiętajcie o jedwabiach![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Ostatnio edytowane przez metis1 ; 17-01-2012 o 09:08
a elfy ile miały jedwabiu?![]()
i czy jedwab na lato jest fajny?
Coach dyplomowany SWPS
19% ramia, 13% jedwab- elfy
edit: jedwab na lato jest najlepszy, moim zdaniem dużo lepszy niż bambus, świetnie chłodzi, a nie jest ciężki jak włókno bambusowe
2 + 7 (2005-2018)
SPoro tego jedwabiu! Mialam nie polowac, ale kusi mnie zeby sprawdzic jak fajne jest 30% tego wloknaDlatego wygladaja tak subtelnie "cienko" na zdjeciach
![]()
Marcel 3 lata
no ważki, ważki
to latające i to latające owady![]()
Oprzytomnialam, po obejrzeniu raz jeszcze zdjecuff
Za cukierkowa chusta jak dla mnie
I to na pewno nie ostatni jedwab w tym sezonie - a galazek mi starczy. Chce jakis nowy wzor!![]()
Marcel 3 lata
No dobra mnie żadna z tych chust nie powaliła ale ... porównalabym z checia elfy z 40% jedwabiemtylko która ładniejsza?
![]()
Coach dyplomowany SWPS