Bom się zakochała w szafranie-miodzie, i zastanawiam się, czy bym fakturę polubiła. Nośność ma dobrą, prawda?
Bom się zakochała w szafranie-miodzie, i zastanawiam się, czy bym fakturę polubiła. Nośność ma dobrą, prawda?
gryzie
Gryzie, ale troszeczkę. Ja nie noszę wełnianych szalików, nie toleruję po prostu, ale indio z wełną mi nie przeszkadza.
Agata-mama-Kubusia (18.04.08)
Indio terra mnie gryzło, NATI, kaszmir grafit i katja z wełną - nie![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
To bardzo indywidualna sprawa.Jednych nawet kaszmir gryzie.
Mnie nie rusza żadna wełna( w sensie gryzienia).
Musisz po prostu wypróbowac.
Mnie nie gryzieale tego nino akurat nie miałam w rękach.
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
ja miałam dwa indio z wełną i nic nie gryzło[i jaka nośność..
]
pożycz i zobaczalbo kup, a potem sprzedasz jakby Cię chapało
![]()
..
powtórzę to co dziewczyny.
zalezy kogo, zależy jaka wełna.
indio cynober mnie nie gryzie. katja z wełną też nie. chociaż wydaje mi sie, że tak dotykowo w indio ta wełna jest jakoś bardziej wyczuwalna.
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
tez uwazam ze zalezy jak dla kogo. Mam Aare z welna i Szafran i Szafran jest jak na razie bardziej szorstki w dotyku, ale z kolei nie jest jeszcze zlamany (i raczej juz nie bedzie przeze mnie lamany) Faktura jest bardzo fajna, ale jednak wole Natke z welna - cud-miod, absolutnie nic nie gryzie i milusia jak kocyk
![]()
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)
Mnie indio z wełną podgryzało, zwłaszcza jak się rozgrzałam po dłuższym noszeniu. Pogryzł mnie nawet kaszmir![]()
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
mnie nino antracyt z wełną gryzie a do tego jeszcze kicham bom na wełnę uczulona![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11