tez sie zgadzam, ze jedwab nati spokojnie da rade - Domika 13kg bardzo czesto nosilam wygodnie w jedwabnym japanie
tylko to nie jedwab didka - nie jest przewiewny (ale za to wiekszosc silkow didka wysiada przy 10kg)
tez sie zgadzam, ze jedwab nati spokojnie da rade - Domika 13kg bardzo czesto nosilam wygodnie w jedwabnym japanie
tylko to nie jedwab didka - nie jest przewiewny (ale za to wiekszosc silkow didka wysiada przy 10kg)
2 + 7 (2005-2018)
ja sie nie znam, jedwabiu nati nie miałam, miałam didkowy i nie wydawal mi sie nosny na 10kg
nie wiecie dziewczyny czy ta przedsprzedaż jeszcze trwa? bo pisali, że do 12tego lutego a chusty cały czas sa wystawione
mam miszung we łbie![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Jeśli to przedsprzedaż była to rozumiem, że "stadardowa" sprzedaż też będzie dla tych za zaspali?![]()
Kameleony jedne do noszenia z lnem bym wzięła i jedne bawełniane na torbę...![]()
Standardowa sprzedaż będzie, ale ograniczona. Tkamy zawsze z nadmiarem, ale nie za dużym. Można się jeszcze dopisać, bo przędze się barwią. Musiałabyś napisać na biuro@natibaby.pl.
Coś wiadomo już o konkretniejszych terminach? 2 miesiące już mykają powoli, a ja nie mogę się doczekać![]()
Eh... jakieś info kiedy chusty będą gotowe ... ???
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
Na babymumma.com.au jest duzo nati, wydaje mi sie, ze sporo nowych, ten Ispir to tylko na Australie poszedl, czy wszedzie? Africa czerwona mi sie podoba (chyba stara) nie wiedzialam, ze czerwona tez utkaliscie![]()
Dzieki za odpowiedz![]()
No wlasnie wczesniej tak pobieznie lukalam na strone, a teraz te mumme sobie obejrzalam i mi sie rzucilo w oczy. Ien Ispir szmaragdowy zwlaszcza, pieknosciBije sie z myslami....
Ze co samemu zrobic, chuste utkac? Jak najbardziej, jak umiesz i masz krosna (to dosc duze ustrojstwo, malo kto posiada) to czemu nie.