Bardzo taki granat z szarością bym chciała.
Wełniany naturalnie.
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
amst, bliżej czegoś takiego byś chciała??
![]()
Dałoby się utkać połączenie grafitu (lekko wpadającego w granat) z jasną wełną.Być może dałoby się też przygotować ciemny granat z jasną wełną.
![]()
imo ten wzór pięknie wygląda z małym kontrastem. Len czarno-szary zdecydowanie fajniejszy był niż konopie fiolet z jasnym.
Albo takie połączenie jak amst pisała jak nautilius papaya antracyt+złoto-pomarańczowy
albo grafit + szary
albo takie jak ispir
Proszę tylko nie z białym![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Basinda, a który Ispir masz na myśli ? Ten ostatni jest czarno-biały.
Idę spojrzeć na kolory, które są możliwe w wełnie.![]()
Chyba się nie da.Piękny brąz, taki jak na tym zdjęciu, został zużyty. Na nowy trzeba by długo czekać.
Może być np. granat (wpadający w turkus albo ciemny granat - prawie czarny) z żółtym lub jasnym żywym zielonym. Trudno to opisać, efekt zależy od odcieni tych kolorów. Moje próbki zestawione ze sobą wyglądają ładnie.
Ostatnio edytowane przez Natalia ; 31-10-2012 o 16:54
No właśnie dzisiejszy wełniany ispir... byłam przekonana że czarno-szary
A Wełniana nitka jest ta biała? bo jeśli tak to farbnę sobie
grafit z bladym różem "nie majtkowym i nie żarówiastym" też byłby super... Taki męski wzór a w łagodniejszym zestawieniu kolorystycznym i z wełną![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i