Jestem na etapie szukania pierwszej chusty. Chciałabym, aby to był 100%bawełniany pasiak, bo łatwiej jest go chyba dociągnąć początkującym chustonoszącym.. Która waszym zdaniem będzie nahkepsza na początek i na lato?
Jestem na etapie szukania pierwszej chusty. Chciałabym, aby to był 100%bawełniany pasiak, bo łatwiej jest go chyba dociągnąć początkującym chustonoszącym.. Która waszym zdaniem będzie nahkepsza na początek i na lato?
Hoppediz light, idealny na lato
Super noszą w upały chusty z domieszką wełny - ale sama jeszcze tego nie próbowałam, czytałam opinie.
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.
Naszą pierwszą chustą była Sycylia Nati. Cieniutka, milutka i nie wymagająca łamania - mięciutka od nowości. Nowsze pasiaki Nati dla początkujących są super IMO. My polecamy! Nasza Sycylia już u nowonarodzonego chuścioszka![]()
Janek 04.2008, Ignaś 04.2011 - skarby dwa
nati z nowych pasiaków na lato też bardzo dobre, jest dość przewiewna i łatwo się wiąże. Pasiaki storcza na lato raczej bym odradziła, są dość zbite i na pewno nie przewiewne, przynajmniej te, które miałam
2 + 7 (2005-2018)
dzięki za rady już zakupiłam Nati Amazonia i jestem zakochana![]()
Naszą pierwszą okazał się Didymos PaulAle ciągle się łudzę, że w najbliższych miesiącach kupię jeszcze Leosia
![]()
do mnie Nati jeszccze nie dotarla, a ja juz sie czaje na Storcha Anne lub Ulli oraz Didymossa Jonasa lub Juliana![]()