madzi, ogromnie ci dziękuję A masz porównanie do Nati Brezo? Kupiłam Brezo dla Mikołaja jakieś 6 lat temu, ale ona nigdy nie była sztywna. I zastanawiam się, czy Gobi jest nośniejsza od niej...
Dokładnie - to jest ta stara niebieskawa metka. Po tej metce można rozpoznać, że masz do czynienia ze starszym pasiakiem, który jest bardziej nośny, ale także wymaga jednak więcej pracy przy dociąganiu.
Soul- moja pierwsza chusta to była Nati Gobi właśnie z tą niebieską metką i nie była super miękka mimo że staruszek
była raczej twarda i sztywna ale jak patrze na moje pierwsze motania na zdjęciach to dawałam radę całkiem dobrze docignać.
Ale jak kupiłam swojego pierwszego girasola rainbow dream i yaro turtle to miękkośc tych chust mnie po prostu powaliła w porównaniu z moim Gobi
ja mam jamajkę kupioną w listopadzie 2007, z niebieską metką
Ja też mam jamajke Dzięki temu wątkowi wiem juz na pewno że zostanie u nas na zawsze
a czy taka metka też oznacza starą natkę czy jest już nowsza? Jak oceniacie?
Itula, mam chyba te same kolory (w moim świetle wyszły zupełnie inaczej, ale na zywo wygladaja jak to, co wkleiłas), ale metka inna:
Chusta co najmniej z 2008, jak nie starsza. Przed moimi nosiła dwoje albo troje dzieci, ale od nas nigdzie nie pojdzie - bedzie dla wnuków
Sent from my iPhone using Tapatalk
Masimba - 03/14 Mia - 12/10
dzięki chyba ją niedługo będę miała to wypróbuję
Chyba się mylisz Alassea..Te metki z bardziej jajowatym małym logo, gdzie jest duże NATI, ( taka jak u Ituli na zdjęciu) są jeszcze starsze niż 2007 rok, taką samą miałam na starej Nati GOBI, niezawodnej desce i świetnie noszącym twardzielu, o te:
w 2007 roku miałam już nową metkę z wydłużonym żółtym owalem logo, i pełną nazwą NATIBABY:
Teraz, najnowsze metki Nati są prawie takie same, ale proporcje są inne, tu masz świeżynkę z 2015 roku, prawie to samo (doszedł znaczek R w kółeczku, w rogu), ale mniejsze w stosunku do metki (sama metka jest ciut dłuższa), więcej białego tła, i mniejsze logo i tekst w środku metki:
A ja mam Nati Grecję czerwoną . Kupioną za jakieś 70 ? Ile moze mieć lat ? Myślę że jest z 2009 roku. Szkoda że nie ma na metce roku.
Mam jeszcze Miasteczko szare farbowane na zieleń. Kupiłam w 2010 roku.
Nie wydaje mi sie ze sa to stare chusty