W piątek albo w sobotęwidziałam na Oleskiej mamę na rowerze z dzieciaczkiem na plecach w szarej gładkiej chuście (chyba rapalu).
Hmm, ja bym chyba jazdy na rowerze nie zaryzykowała. Jeździcie, czy tylko ja taka strachliwa jestem?
W piątek albo w sobotęwidziałam na Oleskiej mamę na rowerze z dzieciaczkiem na plecach w szarej gładkiej chuście (chyba rapalu).
Hmm, ja bym chyba jazdy na rowerze nie zaryzykowała. Jeździcie, czy tylko ja taka strachliwa jestem?
Też bym nie zaryzykowała, ale w Krakowie też widziałam dziewczynę na rowerze z chuścioszkiem na plecach...
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Zdecydowanie nie jeździmy
od tego mamy fotelik i kaski
Mama Kubusiai Basi
Ja bym tak nie ryzykowała...no ale podobno z dzieckiem w chuście można wszystko robić
MAMA-Wiktorii 18.02.2007Katarzyny 29.03.2011
Kornelii 19.05.2021
a ja znam tę Panią![]()
wychodzi z założenia że jak pojedzie z dzieckiem na plecach w plecaku to mniej mu się krzywdy stanie niż gdy przewróci się jej rower z dzieckiem...
w sumie coś w tym jest ale jak na razie jeżdżę rowerem z fotelikiem...
ja jeździłam 10 min w te latonajgorzej było mi ruszyć, ale sam pomysł dla mnie ekstra
kilka tematów o tym już było...
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
w Warszawie tez mozna zobaczyc takie osobniki, przewozace dzieci w chuscie na rowerze.
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
No teraz na bank się mama ujawni![]()
wspieram w rodzicielstwie
Doradczyni Noszenia ClauWi®
Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®
ale watek chyba nie ma na celu zachety do ujawiania sie![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
i z tego co kojarzę mamy nie ma na forum...
ja tam wolę fotelik, zwłaszcza, że policja raczej nie przymknęła by na to oka![]()