Jeżeli chcesz pomóc, napisz jakie chusty możesz pokazać i z jakimi wiązaniami możesz pomóc.
Jeżeli potrzebujesz pomocy, daj znać!
Jeżeli chcesz pomóc, napisz jakie chusty możesz pokazać i z jakimi wiązaniami możesz pomóc.
Jeżeli potrzebujesz pomocy, daj znać!
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
Czy nikogo z chustomam nie ma z okolic Piły ?? o ja biedna, a chusta lada dzień przybędzie i dane mi będzie w niej ujarzmiać 10-miesięcznego smyka...
Hello!!!
Szukam chustomamy z Pily!
Kolezanka ma miesieczniaka i chce sie nauczyc chustowania.
Czy jest tu jakas pilska mama????????????
ja pochodzę z Piły i będę na Święta u rodzicieli mych, więc jakby co to mogę pomóc
na PW piszę mój adres i telefon
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
Ja jestem
Super dowiedziec sie ze w Pile sa chustomamy , niestety jestem baardzo poczatkujaca wiec raczej to ja potrzebuje pomocy .
i ja dołączam się do grona chustomam pilanek -> tych początkujących
Miluś 09.03.2010r.
nie tak mało, jesteśmy już 3
a ja spotkałam raz w tesco mama, chyba w Lilly storcza i jedną mame w maduce w kasztanowej.
może ciebie?
Ostatnio edytowane przez klusiecka ; 02-01-2011 o 10:47
Tuli, Lana, Lisa a ostatnio chwilowo paprotki
Ostatnio edytowane przez klusiecka ; 03-07-2011 o 12:48
kiedys widzialam mame w tesco w Tuli...z 2-3 miesiace temu, ale nie pamietam jaki wzor, nie przypatrywalam sie wowczas. Z mezem i synkiem, takim moze z 7-miesiecznym.
chyba w tym http://www.babytuli.pl/products/urba...onomiczne-tuli
Można powiedzieć, że jestem z okolic Piły (bardziej Czarnków) jeśli ktoś potrzebuje pomocy z chustą tkaną lub Mei Tai to służę
Ostatnio edytowane przez mamaga ; 03-05-2011 o 04:31
O Czarnków. Ja pochodzę z Wielenia. Jak miło. Ja byłam kiedyś w tesco z mężem w tuli
Od 3.11.2013 mama już nie tylko Maksa, ale i Adasia.
Witam,
W kwietniu urodzi się moja córcia, chciałabym jak najwcześniej zacząć nosić ją w chuście.
Jestem na razie kompletnie zielona...
Czekam na moją chustę (Nati Grecja) i chciałabym zacząć się uczyć - na razie "na sucho" żeby jak zacznę wiązać Zosię szło nam sprawnie. Boję się jednak, że sama nie podołam, a raczej, że popełnię błędy
Byłabym wdzięczna za pomoc doświadczonej Chustomamy z Piły.
Pozdrawiam
hej kochane!
mam potrzebującą mamę z piły. moja szwagierka i jej miesięczna córeczka chciałyby sie zaczać chustowac i szukam kogos kto im pokaże co i jak
jest tu kto?
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Witajcie!
czy od czasu ostatniego postu pojawiło się więcej chustomam w Pile?
Ninka ma 3 miesiące, mam chustę, umiem kieszonkę, ale uczyłam się sama i chętnie się dowiem czy robię to dobrze - może zorganizujemy spotkanie, wymienimy się doświadczeniami? ))
Hej
jestem posiadaczką diamentowej lenny lamb, ale myślę już o zakupie nosidełka tula...czy jest tutaj mama, która pozwoliłaby nam choćby przymierzyć swoją tulę ? Nie chcę pożyczać - przymiarka i krótki spacer w zupełności wystarczą mieszkamy na zielonej dolinie