Ty to lubisz trzymać w napięciu...
Ty to lubisz trzymać w napięciu...
Metis1 to nie było działanie zamierzone
Na życzenie metis powstała spódniczka z jesiennej polki Girasola z czarującymi frędzlami. Nie jest niestety skończona ponieważ trzeba było przeprowadzić zabieg plecenia frędzelków - moja anielska cierpliwość nie wystarczyła, aby ukończyć ten zabieg, więc metis zadanie przed Tobą
A tak wygląda ta lepsza połowa
P.S. Urzekła mnie ta chusta.
4pupy - naturalnie dla pupy
"Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?"
D. Adams
Nie no to się nazywa mistrzostwo świata! Jesienna polka jest zarąbista, napisałabym inaczej, ale nie chcę brzydkich słów używać
Tysiulu!!!
Ja nic nie powiem, bo mi mowę odjęło...
Czy mogę podjechać pod wieczór? O 15,00 mamy ploty w kawiarni Plac Zabaw na Ursynowie (może dołączysz?), ale gdzieś ok. 19... Pasowałoby Ci?
Zatkało mnie Cudowna!!!!!!!!!!!!!!!
Mama Stasia (28 II 2009) i Franka (7 III 2011) i Łusi (22 VI 2013) i Józia (15 VIII 2015)
Mój blog: "Ania tworzy" - zapraszam!!!
Aaaaaaa, ja chcę dziewczynkę, ja chcę dziewczynkę.
Cudna jest!
edit: Tysiula czemuż ty nie śpisz o tak dramatycznej porze? Nie no tez wstawałam o tej godzinie ale moja zdolność logicznego myślenia jest wtedy mocno ograniczna
Ostatnio edytowane przez lilka_l ; 01-06-2011 o 09:20 Powód: dopisek
Dziękować, dziękować ,
ale za pomysł się brawa należą metisowi
metisku, dzięki za zaproszenie, ale dziś nie dam rady, muszę odebrać syna od niani i będziemy w domu gdzieś koło 20. Może w piątek wpadniesz po swoją piękność ??
Bardziej dramatyczna pora to jest około 21 kiedy syna kładę spać, wtedy walczę ze sobą, żeby wieczór tak szybko mi się nie skończył
D. Adams
Piękna, szkoda,że nie mam dziewczynki
kurczak 16.03.2010
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
ale szok, taka piękna spódniczka z girasola !
K. 2009M. 2012
Mowę mi odjęło....
Może jakoś wytrzymam do piątku, hehe...
Za to jutro muszę skołować jakieś tła i obmyśleć domową sesję foto - w weekend ruszam do dzieła! Spódniczkowe "tysiule" będą w roli głównej
D. Adams
Super pomysł, piękna spódniczka!
J. 2010, W. 2013, A. 2021
PIEKNE!!!
Matyna&Julka (9.06.2010)