Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Wątek: problem chustowy...

Chusteryczka Awatar irla
    Miejscowość
    華沙

Domyślnie problem chustowy...

Kucze, chyba powoli zbliżam się do końca chustowania, bo:

1) dziecko juz mało zainteresowane, i jest zafascynowanie umiejętnoscia biegania, nawet wózek poszedł w odstawke - to akurat super bo dorasta

By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
    Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.

by Anonim z sieci

Tu i Teraz.

Chusteryczka Awatar kamaal
    Miejscowość
    chwilowo Wietrzne Miasto

Domyślnie Re: problem chustowy...

Cytat Zamieszczone przez irlaaa
    Wnosek nasuwa mi się jeden - chyba juz powoli czas na drugie dziecko
    O właśnie! To do roboty
    Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Moze twoj maly przechodzi tymczasowy bunt chustowy... Orlando teraz wszedzie biega, dosc pozno nauczyl sie chodzic, ale widze, ze bieganie wszedzie sprawia mu wielka przyjemnosc... Jak widzi chuste, to w tyl zwrot. Protestuje tylko przy wrzucaniu na moje plecy (mniej protestuje w MT, bo MT szybciej wiaze), troche mnie ciagnie za wlosy, ale jak juz jest zamotany, to generalnie jest szczesliwy.

Co do twoich poszukiwan, to moze sprecyzuj kolorek, rodzaj materialu... len, konopie, ja polecam na jesien welne , a potem latwiej ci bedzie znalezc to cos. Powodzenia!

Chusteryczka Awatar irla
    Miejscowość
    華沙

Domyślnie

Tyle, że właśnie zmieniam prace na dniach... przez pól roku musimy zawiesic prace nad Juniorem Bis..... ehhh
    By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
    Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.

by Anonim z sieci

Tu i Teraz.

Chustomanka Awatar lidka
    Miejscowość
    Siemianowice Śl.

Domyślnie

Mój Bartek jest trochę starszy od Twojego synka, ale ja myslę, ze jeszcze trochę da mi się ponosić
    Podobnie jak Olrando Lindy, lekko protestuje, gdy zarzucam my chustę na ramiona i wrzucam na plecy, a później już nawet przy wiązaniu siedzi spokojnie, czasem nawet się przytuli co ułatwia motanie
    Właśnie wróciłam z godzinnego spaceru w chuście i tyle ile Bartek mi naopowiadał do ucha to nie usłyszałabym gdyby szedł za rączkę (ciagle musiałbym iść pochylona, a szum samochodów nie ułatwia).
    Bartek tez bardzo lubi chodzić na własnych nogach, przeważnie pod koniec wyjścia, jak już pozałatwiam wszystko, zdejmuję go z pleców i dalej idziemy sobie powoli, a on jest zadowolony.
    Myślę, że "be" dla chusty jest przejściowe
    Lidka mama Kuby (02.08.2000) i Bartka (28.11.2006).

Sklep z chustami Storchenwiege
    http://www.koala.info.pl
    Doradca Akademii Noszenia

Chusteryczka Awatar kajkasz1
    Miejscowość
    Chojnice

Domyślnie

Irlaa, jnie łam się. Ja też miałam taką załamkę chustową, kiedy przez 2 tygodnie kupowałam nową chustę i nic mi się nie podobało.
    A do końca chustowania daleko. Popatrz na mnie. Twój dzieć dużo młodszy od mojego.
    Kajka, żona Macieja, blogująca mama trzech synów - stary blog , nowy blog

Chusteryczka Awatar irla
    Miejscowość
    華沙

Domyślnie

Linda, wiem, że chcę wełnę i nie chcę wełnianego indio bo juz miałam.

by Anonim z sieci

Tu i Teraz.

sylwik
    Guest

Domyślnie

No dla mnie Kajkasz tez jest nadzieja ze jeszcze ponosze Hanie wiecej. Bo teraz jak nie zasnie to w chuscie pol godziny max i o jak chodze najlepiej nie w domu.....

Chustomanka Awatar Kasia
    Miejscowość
    Düsseldorf, Niemcy

Domyślnie

Kochana, but chustowy jest nieunikniony, gdy dziecie samodzielne sie robi...
    Kasia z Chustomanii *

*Chustomania ® - portal dla rodziców i szkolenia dla doradców noszenia

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

hmmm koniec noszenia Irla jak ja się tego boję co prawda ostatnio nosimy głównie w manduce ale to też jakieś rozwiązanie a z chust najlepiej nosi mi się w pawiach i lanie
    Franio 16.08.07
    Janeczka 10.06.10

Chustomanka
    Miejscowość
    PiastĂłw k/Wawy

Domyślnie

Bartek zaczął 2 tygodnie temu chodzić i średnio chce robić cos innego.Narazie mam w domu pawie (bosko noszą) i manduce od 2 dni i mt (ale chyba sprzedam).Chciałam jeszcze jedną chustę (bo 3 dziecka już nie będziemy mieli),ale też nie mam marzeń chustowych...tzn mam jedno,ale nie osiągalne.

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie

W czasem dostaje wybor: chusta czy wozek i najczesciej przed poludniem chce wozek, po poludniu chuste. a ja chce chuste jak mam isc po zakupy i windy nie ma
    zastanawia mnie tylko jaki jest moj prog wytrzymalosc ... ostatnio bola mnie kolana :/
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Chustomanka Awatar monjan
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie Re: problem chustowy...

Cytat Zamieszczone przez kamaal
    Cytat Zamieszczone przez irlaaa
    Wnosek nasuwa mi się jeden - chyba juz powoli czas na drugie dziecko
    O właśnie! To do roboty
    no wlasnie mam to samo!!!
    Braciszki Stefan 12.01.2007 . Henryk 22.07.2011

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

i nam sie świetnie w pawiach nosi, a poza tym to króluje indio.
    spoko, młody jeszcze się przeprosi z chustami
    powodzenia w nowej pracy
    Mama Wiktora (2007) czterech Aniołków[*][*][*][*] Igora (2013) i Borysa (2015)

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

OT
    Cytat Zamieszczone przez grimma
    ... ostatnio bola mnie kolana :/
    ano... miałam ostatnio kontuzję po kucaniu z młodym na plecach, przysiadów mi się zachciało, ech...
    Mama Wiktora (2007) czterech Aniołków[*][*][*][*] Igora (2013) i Borysa (2015)

Uprawnienia umieszczania postów