Kucze, chyba powoli zbliżam się do końca chustowania, bo:
1) dziecko juz mało zainteresowane, i jest zafascynowanie umiejętnoscia biegania, nawet wózek poszedł w odstawke - to akurat super bo dorasta
Kucze, chyba powoli zbliżam się do końca chustowania, bo:
1) dziecko juz mało zainteresowane, i jest zafascynowanie umiejętnoscia biegania, nawet wózek poszedł w odstawke - to akurat super bo dorasta
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
O właśnie! To do robotyZamieszczone przez irlaaa
![]()
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]
Moze twoj maly przechodzi tymczasowy bunt chustowy... Orlando teraz wszedzie biega, dosc pozno nauczyl sie chodzic, ale widze, ze bieganie wszedzie sprawia mu wielka przyjemnosc... Jak widzi chuste, to w tyl zwrot. Protestuje tylko przy wrzucaniu na moje plecy (mniej protestuje w MT, bo MT szybciej wiaze), troche mnie ciagnie za wlosy, ale jak juz jest zamotany, to generalnie jest szczesliwy.![]()
Co do twoich poszukiwan, to moze sprecyzuj kolorek, rodzaj materialu... len, konopie, ja polecam na jesien welne, a potem latwiej ci bedzie znalezc to cos. Powodzenia!
Tyle, że właśnie zmieniam prace na dniach... przez pól roku musimy zawiesic prace nad Juniorem Bis..... ehhh
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Mój Bartek jest trochę starszy od Twojego synka, ale ja myslę, ze jeszcze trochę da mi się ponosić![]()
Podobnie jak Olrando Lindy, lekko protestuje, gdy zarzucam my chustę na ramiona i wrzucam na plecy, a później już nawet przy wiązaniu siedzi spokojnie, czasem nawet się przytuli co ułatwia motanie![]()
Właśnie wróciłam z godzinnego spaceru w chuście i tyle ile Bartek mi naopowiadał do ucha to nie usłyszałabym gdyby szedł za rączkę (ciagle musiałbym iść pochylona, a szum samochodów nie ułatwia).
Bartek tez bardzo lubi chodzić na własnych nogach, przeważnie pod koniec wyjścia, jak już pozałatwiam wszystko, zdejmuję go z pleców i dalej idziemy sobie powoli, a on jest zadowolony.
Myślę, że "be" dla chusty jest przejściowe![]()
Lidka mama Kuby (02.08.2000) i Bartka (28.11.2006).
Sklep z chustami Storchenwiege
http://www.koala.info.pl
Doradca Akademii Noszenia
Irlaa, jnie łam się. Ja też miałam taką załamkę chustową, kiedy przez 2 tygodnie kupowałam nową chustę i nic mi się nie podobało.
A do końca chustowania daleko. Popatrz na mnie. Twój dzieć dużo młodszy od mojego.
Linda, wiem, że chcę wełnę i nie chcę wełnianego indio bo juz miałam.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
No dla mnie Kajkasz tez jest nadzieja ze jeszcze ponosze Hanie wiecej. Bo teraz jak nie zasnie to w chuscie pol godziny max i o jak chodze najlepiej nie w domu.....
hmmm koniec noszenia Irla jak ja się tego bojęco prawda ostatnio nosimy głównie w manduce ale to też jakieś rozwiązanie a z chust najlepiej nosi mi się w pawiach i lanie
Franio 16.08.07
Janeczka 10.06.10
Bartek zaczął 2 tygodnie temu chodzić i średnio chce robić cos innego.Narazie mam w domu pawie (bosko noszą) i manduce od 2 dni i mt (ale chyba sprzedam).Chciałam jeszcze jedną chustę (bo 3 dziecka już nie będziemy mieli),ale też nie mam marzeń chustowych...tzn mam jedno,ale nie osiągalne.
W czasem dostaje wybor: chusta czy wozek i najczesciej przed poludniem chce wozek, po poludniu chuste. a ja chce chuste jak mam isc po zakupy i windy nie ma
zastanawia mnie tylko jaki jest moj prog wytrzymalosc ... ostatnio bola mnie kolana :/
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
no wlasnie mam to samo!!!Zamieszczone przez kamaal
Braciszki Stefan 12.01.2007 . Henryk 22.07.2011
i nam sie świetnie w pawiach nosi, a poza tym to króluje indio.
spoko, młody jeszcze się przeprosi z chustami
powodzenia w nowej pracy
Mama Wiktora (2007)czterech Aniołków[*][*][*][*] Igora (2013)
i Borysa (2015)
![]()
OTano... miałam ostatnio kontuzję po kucaniu z młodym na plecach, przysiadów mi się zachciało, ech...Zamieszczone przez grimma
Mama Wiktora (2007)czterech Aniołków[*][*][*][*] Igora (2013)
i Borysa (2015)
![]()