dwa watki tulipowny w jednym dziale w jeden dzien, to stanowczo oznacza parcie na szklo (a raczej lcd ))
*paskowko - buty!!!
dwa watki tulipowny w jednym dziale w jeden dzien, to stanowczo oznacza parcie na szklo (a raczej lcd ))
*paskowko - buty!!!
ciekawe - zarówno chusta jak i stylizacja
Gabuszka (02.2010) i Wituś (02.2013)
no w końcu jakiś brown co mnie się widzi - pewnie dlatego, że mało brązowy na tych zdjęciach
Interesująca muszę przyznać, ale lecę oglądać niebieskie...
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl
bardzo ładna pstrokacizna.
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
ciekawa stylizacja, ale...gdzie te brązy???
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
no dobra, muszę to napisać - ten dzieciak jest cudny!
wymianki - sukienki i inne http://www.chusty.info/forum/showthr...36-38-i-44-uff
dziecięce książeczki i zabawki http://www.chusty.info/forum/showthr...%85%C5%BCeczek
Mama Krzysia (30.12.2009) i Weroniki (30.03.2012) co zerkają z pięterka a ich mama nie ma na nic czasu ale siedzi na forum, a co
Mnie też zastanowiło gdzie te brązy? Sądziłam, że to kwestia mojego monitora, ale chyba niekoniecznie.
Pierwszy raz stylizacja, której zwyczajnie nie czuję.
A ta stylizacja baaaardzo w moim klimacie! Juppi!
Tylko ta pani ma makijaże takie... yyy, rosyjskie?
{HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}
No tak te buty Kurcze strasznie lubie buty na wysokim obcasie mimo że czesto takich nie noszę. No i bez względu na niedociągnięcia, buty sa super
Chusta tez niczego sobie - dla mnie ładniejsza niż niebieska.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Sesja mi się tym razem nie podoba..chusta zresztą też.
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
mi się nie podobają. obie. chusty w sensie. stylizacje ok
K. 2009M. 2012
Przed chwila napisałąm, że tricolor Blue jest moim faworytem, a teraz sama już nie wiem, bo ta meni też oczarowałą. Choć chyab dlatego, że też w niej dużo niebieskiego . W każdym razie dotychczasowa faworyta tri-green może się schować!
róznie bym te chuste mogła nazwać ale w zyciu nie TRI color BROWN
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
Chusta ładna,sesja ładna,ale gdzie ten brąz? (chyba u modelki na włosach)
Ale sie czepiacie, troche brazu jest. Całkiem fajna chusta.
Ja tylko pomadkę widzę na tej sesji
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®