pieluszki te wygladaja slicznie. cena rowniezporownywalna z cena kieszonek blueberry
czy ktoras z was ma je w swoim stosiku? warte sa grzechu?
http://www.cheeksandcherries.co.uk/a...Issy_Bear.html
pieluszki te wygladaja slicznie. cena rowniezporownywalna z cena kieszonek blueberry
czy ktoras z was ma je w swoim stosiku? warte sa grzechu?
http://www.cheeksandcherries.co.uk/a...Issy_Bear.html
---------------------------------
Olek _2007 i Emilka_2009
To ja sie wypowiem. Od kilku dni jestem posiadaczka tej cudownej pieluchy. Ja mam wersje na noc i jestem zachwycona. Zanim ja odkrylam, na noc uzywalismy jednorazowek bo zadna wielorazowa nie wytrzymywala nocnych powodzi mojej coryIssy Bear dziala cuda i pupa jak i ubrnka mojej corci po nocy sa suche!!!!!! Goraco polecam
Dzisiaj wlasnie zakupilam sobie kolejna we wzorek "krowa" i minky material- podobno jeszcze bardziej wytrzymala
![]()
Ostatnio edytowane przez magdulinska ; 21-07-2010 o 16:21 Powód: bledy
magdulinska a jak wygląda porównanie z wonderosami??
Jak dla mnie zdecydowanie lepsze. Wonderoosy maja wkladki z mikrofibry (o ile dobrze jeszcze pamietam- to byly nasze pierwsze pieluchy ale musialam sie ich pozbyc bo cora dostawala wysypki od polaru) a Issy Bear ma z bambusa wiec pojemnosc znacznie lepsza.
A wielkość? dużo większe od IB?
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
oj tak zdecydowanie
zaraz wkleje fotke na mojej 20 miesiecznej corce, ktorej kupuje ubranka na 2-3 latka
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio edytowane przez magdulinska ; 21-07-2010 o 20:38
magdulinska - ale czy to jest v2 czy v1, bo v2 chyba mniejsze (tak wynika ze zdjęc na stronie)?
A co możesz powiedzieć o rzepach, czy są trwałe (takie jak w blueberry na przykład)?
Ostatnio edytowane przez deidre ; 21-07-2010 o 19:23 Powód: jeszcze jedno pytanie
Issy Bear są one size i można je dopasować do wielkości dziecka i są na napki.
nemhain - czy można wybrać wersję na napy albo na rzepy? przeglądam sobie zdjęcia na ich facebooku i niektóre pieluszki mają rzepy a niektóre napy
(przepraszam za OT byłam pewna że to w wątku reklamowym o zamówieniu Issy Bear piszę)
no wlasnie ja mam napkia czy v1 czy v2 to ja nie mam pojecia???
Tak, Ania zamawia, zobacz w dziele reklama
no i jak dziewczyny się sprawdzają??
ja wczoraj przetestowłam ale najpierw wymoczyłam wkładki w płynie do naczyń bo szybciej zyskują chłonnośc
i tak jedna wkładka starcza na noszenie dzienne; dziecko przetrzymałam trochę dłużej z wkładki leciało po wyżymaniu ale przecieków brak
wiec dla mnie mam jedną pieluchę i dwie wkładki
bo wkładając dwie wkładki to tylko na noc tak duża pupa
no i pięne są![]()
ciekawe jak dalej będą sie sprawować
Na razie ciężko wypowiedzieć mi się o chłonności, bo pielucha dopiero po pierwszym praniu. Wkładam też tylko jedną wkładkę na dzień bo i tak nawet z tą jedną pupa jest dosyć duża. Chociaż pieluszysko tak śliczne, że duży odwłok w niczym mi nie przeszkadza.
Jak dla mnie plus za PUL - jest w dotyku taki jak materiał (płótno albo coś).
![]()
mam w koncu dwie pieluszki na stanie (pulowa i minky) - czekaja na pranie przed premierowym uzyciem. na 1-szy rzut oka, wkladki powinny wytrzymac mega siknieciazobacze, jak beda sie prezentowac na pupie mojego szparaga.
Olek _2007 i Emilka_2009
Nabyłam krowe minki i Hank przetestowała
Dwie mega wielkie wkładki, jedna z napami co by przypiać. Schną dosyć długo ale są super chłonneI to jest chyba ogromna zaleta tych pieluch. Do tego mieciuchne wiec IMO nadają się dla nocnych sikaczy. Tylko trzeba się zaopatrzyć w za dużą piżamę bo są duuuuże. Zwróciłam uwage na kolor futerka- biel taka jakby poszarzała,ale całość ładna.
Podsumowując- miękka, chłonna, wielka, ładna pielucha![]()
ta pielucha ma tak wielkie wkladki, ze jedyne skojarzenie, ktore przychodzi mi do glowy to to, ze wygladaja jak wklady poporodowe. ja wkladam zawsze tylko jeden. spokojnie wystarcza na dzienne harce.
Olek _2007 i Emilka_2009
Tak mi się spodobały te pieluchy, że zgromadziłam już 4.
Mam wersję dzienną nie minki, na zewnątrz mają jakby płótno bawełniane. Wzory zachwycające. Używam głównie na dzień z jedną wkładką, pupka duża (ale jaka śliczna
). Próbowałam też na noc z dwiema wkładkami, ale niestety troszkę przeciekały. Ale drugą nocną wkładkę wykorzystuję do innych pieluszek na noc, więc nic się nie marnuje
.
Sylwia, mama potrójna