Na All kupiłam,najtaniej był,rzeczywiście w arosie ostatnio sporo książek przeze mnie poszukiwanych nie było.
Jednak najtaniej mk zawsze wychodzi nieprzeczytane i do tego xarmowa wysylka za 350.
Schowek mozna miec gdziskolwiek, finalnie zawsze lece z koszykiem przez ceneo, bo czasem znajduje mega promo z darmowa dostawa.
Kurcze, przenioslabym sie do innej, ale zrobilam juz koldjne zamowienie bez zonka pk tamtej reklamacji i ilosc plusow nadal jest sieksza. Reklamacji nie odpuszcze, bede nekac i tak.
Mi też w nieprzeczytane wychodzi najtaniej. Od czasu do czasu przeliczam koszyk w różnych tanich księgarniach i zawsze wychodzi na korzyść nieprzeczytane. Dotąd nie miałam żadnego problemu z zamówieniem, więc póki co zostaję u nich.
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
A ja jestem wierna Bonito. Szczególnie ,że odbiór mam o krok od domu. Tylko czekam na dodatkową promocję, wtedy wychodzi mi jeszcze taniej.
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
Fakt, że bonito/aros mają świetną obsługę. Ostatnio zamówiłam książki ok. 15, po dokładnie 24godzinach były w paczkomacie. Kontakt z nimi i ewentualne zwroty, reklamacje też są szybkie.
A na korzyść nieprzeczytane jest zdecydowanie cena. Moje zamówienia jak do tej pory były zawsze w porządku, więc się ich trzymam. W innych księgarniach kupuję tylko to, czego u nich nie ma.
J.2014 i E.2016
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
a ja właśnie sprawdziłam i na 3 książkach wyszła mi różnica + 20 zł dla nieprzeczytane, nawet jak w bonito wpisałam kod 7%
synek lato 2008synek wiosna 2011
łączyłam fejsa a tam -7% na hasło bajkato spobie sprawdziłam i mimo tego w nieprzeczytane wyszło 94 zł a bonito 114
synek lato 2008synek wiosna 2011
Te promocje z bonito, nawet stałego klienta i tak nie łączą się z innymi obniżkami, więc nic to nie daje.
Nieprzeczytane zawsze wychodzi mi taniej, jeszcze wedle ceneo dobre-ksiazki wychodza ponownie, ale tam wysylka droga, wiec tez odpada.
Z ta reklamacja nieprzeczytane, to najdziwniejsze ze raz dzialaja sprawnie, a teraz doprosic sie nie moge odzewu.
Najtaniej mi tez wychodzi w nieprzeczytane.pl i dostawa do Ruchu za grosze
Aros i Bonito za to maja lepsze strony bo sa podglady, co inni kupuja, co polecaja i co najbardziej mnie denerwuje w nieprzeczytane.pl nie mozna wpisywac wyrazow bez polskich znaków. Jak jest ą i wpiszesz a to wyskakuje brak wynikow co mnie doprowadza do szalu, bo ja wiecznie klikam z telefonu i zapominam o ą ę ż![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Nie zawsze cena jest najważniejsza.
Poprostu nie sprawdzam. Jak jest na bonito to zamawiam jak nie ma to idę stacjonarnie.
I nie zamieniłabym jej na żadną inną księgarnię internetową![]()
Dla mnie cena jest najwazniejsza, bo zamawiajac dwie ksiazki nie robi roznicy ale juz przy kilkunastu uzbiera sie na kolejna
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Też mnie denerwuje ta wyszukiwarka w nieprzeczytane. I jeszcze, że nie można poprawić jednego znaku, od razu podswietla całość do poprawy. I nie podpowiada tytułów, trzeba znać go idealnie.
Dla mnie cena też jest ważna, więc szukam najtaniej...
J.2014 i E.2016
A ja wpisując ostatnie wymarzone pozycjena nieprzeczytane mam cenę 264,02, a dobreksiazki.pl chcą za te książki 255,58.
Zatem nawet doliczając przesyłkę (tę do Ruchu), wychodzi nieco taniej.