Kinga z M jak Miłość będzie w ciąży, czytałam w necie, czy udało się komuś namówić scenarzystów na wprowadzenie chusty??? Byłoby bombowo![]()
hoho
ale nowina
:"d![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
ale ona umrze, nie wiem czy wiecie... tez czytalam w necie. cichopek ma dosc po prostu alfabetycznej milosci.
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
nie gadajZamieszczone przez wegielek
![]()
prosze o podanie linkaZamieszczone przez wegielek
szukalam i nie znalazlam
ja coprawda nie mam tv ale jedna z moich manii jest czytanie streszczen odcinkow M jak Milosc. tylko tych nowych bohaterow nie kojarze...
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
no wlasnie tak czytalam w jakims streszczeniu, nie pytajcie mnie gdzie, bo nie wiem. jak znjade, to powiem.![]()
czytalam ze zachoruje na cos i umrze. troche tragicznie bedzie, tu dziecko a tu choroba i smierc.. gdzies to juz bylo...
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
To dopiero będzie tragedia jak dwa Mroczki będą przeżywać utracone miłości, ło matko![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,4962361.htm
ale to stary nius.. moze jak ma zaciazyc to sie rozmyslila i bedzie grac dalej![]()
Ej to może tam się nie pchajmy. Jak umrze, to jeszcze powiedzą, że przez chusty. Będziemy się fatalnie kojarzyć.![]()
Mikołaj 2001, Wojtek 2004, Adam 2007
No to jak umrze to będzie dzielny zachustowany tatajeszcze bardziej popularne by było
.
] .. ...o o
. .....( -- )............ ... Doradca Akademii Noszenia
... /\( , , )/\
^^ ^^ ^^ ^^ ...... Teorie przemijają, żaba zostaje.
Rufin - 20.04.2008,...Inga - 13.07.2012
e-damski.pl - chusty Baby-Doo i LennyLamb
wymianka eko
lo matko ta dziewczyna przyprawia mnie o mdlosci![]()
Ignacy 16.12.2006 Lula 13.11.2007
Dziewczyny, ale serio, zachustowany tato, to byloby to. Samotny ojciec, wszedzie z dzieckiem w chuscie, na takiego do chyba kazda by poleciala![]()
Jezeli bylaby taka mozliwosc, to trzeba uderzyc do scenarzystow.
Wciąga chustowanie, oj wciąga