nie dość, że MT i Hybrydy od Ani są cuuuuuudne, co wszyscy wiedzą, to kontakt z nią jest przemiły a wysyłka ekspresowa!!!!!!!!!!
nie dość, że MT i Hybrydy od Ani są cuuuuuudne, co wszyscy wiedzą, to kontakt z nią jest przemiły a wysyłka ekspresowa!!!!!!!!!!
Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
Herbata z Malinami
A jaka Ania cierpliwa !!!!! Przynajmniej do mnie
zamawialam i MT i kolczyki u Ani i ... naprawde podziwiam ja za cierpliwosc do mnie Towar rewelacyjny, kontakt przemily, wysylka lepiej niz ekspresowa POLECAM
o tak Ania cuda tworzy do noszenia i biżuteryjne i nosidłowe dziękujemy
Wataha: Nelly: 14/06/2007 Lilly i Zuzka: 15/09/2010
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
Od Ani mam cudowny komplet biżu, który wzbudza zainteresowanie większości moich koleżanek. Rewelacyjny kontakt, błyskawiczna przesyłka (przesyłka doszła do mnie szybciej, niż pieniądze ode mnie )
To że ANIA cuda tworzy
to żadna nowina
Bardzo fajnie się z Tobą dobija targu
Szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt mailowy
Służy dobrą radą
Dziekuje!
mam od Ani chuste kontakt miły wszystko poszło sprawnie jestem super zadowolona bo wczoraj Ania popołudniu dostała kase a dziś już mam chuste-ide motać
Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Ania, to taki osobny rozdzial tego forum... odkad pamietam ona jest na forum... i od zawsze piekne rzeczy wychodza spod jej igly.. a teraz coraz piekniejsze! Hybrydka jest cudna, nie tylko do noszenia, ale i do patrzenia, glaskania... no a kontakt z Ania super.
Kolczyki Silver Beauty to kultowa marka mojej siostry. dzięki mnie, dzięki mnie To znaczy, bardziej pewnie dzięki Ani
Świetna biżuteria, doskonały kontakt.
Monika - mama Natalii 26.05.2008
Kilka razy miałam z Ania odczynienia - przemily, konkretny kontakt i szybka przesyłka.
Szczerze polecam - jedna z najsolidniejszych firm na forum!
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Ani to nie trzeba reklamowac A jej cudeńka zostaną ze mną i córom przekażę w spadku
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Ja, jako nałogowa TULIKoholiczka jestem bezwzględnie zadowoloną klientką od lat i niezmiennie pozostaję pod ogromnym urokiem wszelakich dzieł spod reki Ani.
To ja się też dołączam do pochwał dla Ani Chustę wysłała zanim sprawdziła czy na koncie jest kasa
Pozdrawiam serdecznie!
Monika - mama Dominiki (20.02.2003) i Zosi (14.09.2009)
"I niech sie mysli kolataja. Z kolatania rodza sie marzenia.
A potem plany. Bo plany to marzenia z odkreslona data realizacji.." /by Marzena hlm
Nie wiem czy mogę się wypowiadać w tym wątku, ale bardzo bardzo Wam dziękuję za wszystkie miłe słowa, kochane jesteście
Wszystko o czym piszecie to prawda!!!!!!!!! Ja jeszcze napiszę,że Ania spełnia marzenia......mam Tulika jak wiosenna bryza.......pozdrawienia z Gliwic!!!!!!!!!!
ania to super sprzedawca szybka wysylka, mily kontakt
zakupy u Ani - rewelacja
A ja bym tak bardzo chciała się skontaktować z Anią, ale pw i mail nie działają Może ktoś mi pomóc?
Jedno 04.2008, drugie 04.2011 no i małż oczywiście !
dawniej m_aw