Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
nasz koktail ogrodowy-pierwsza chusta!
Dziewczyny, a jak girasole nosza ciezsze dzieci?
Bo slyszalam, ze tak nie bardzo
Spodobalo mi sie Symphuo, ale juz nie ma dlugosci dla mnie, najdluzsza to 4.20 i na dodatek z fredzlami.
I nie wiem, czy zalowac tych pieknych optymistycznych kolorow, czy tez dobrze, ze zabraklo;P
ja obstaje przy twierdzeniu że dobrze dociągnięta chusta zawsze dobrze ponosi. Sama mam ultra cienkiego lodena i niby nie nosi cieższych dzieci a mój młody waży 13 kilo i świetnie mi sie Go nosi
ja tez się tutaj mogę podpisać. Mam jednego Girasola- Kakaowca. Choć używam go rzadko, bo Młody już woli na własnych nogach i generalnei czeka na kolejnego chuściocha, bardzo go lubię. Jest miękki, niezwykle przyjemny w dotyku i ma w sobie coś takiego, czego żadna inna moja chusta.
No puść farbę, bo nie będę mogła spać po nocach ....
no bo Girasol RULEZ
a ja (jak już napisałam w innym wątku) doczekałam się w końcu mojego własnego, osobistego Rasta - mójciż on, mójciż jest cuuuuuuuuuuuuuudnie energetyzujący, ma boooooooooskie frendzelki (sic! bo frędzelki to ma byle chusta ale FRENDZELKI to może mieć tylko Girasol) i uwielbiam ją Pyza też
a propos FRENDZELKÓW to mi się przypomniało, że muszę mojego kakaowca z gościnnych występów ściągnąć bo coś się zadomowił nie tam gdzie trzeba
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
Ja marzę teraz właśnie o koktajlu ogrodowym, ale najpierw trzeba nowego chuścocha sobie sprawić
Miałam NubiGo z alpejskich dzwonków i macałam Wrzosa - wspaniałe są to chusty.
I mam chęc namówić Olę na naszego nowego limita
Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia
fotki prosim
... odświeżamy tasiemca?
nitkowe projekty mam cały czas w pamięci, myślcie kobitki intensywnie, marzenia się wszak spełniają
ja póki co realizuję swoje szalone pomysły, eksperymentuję ale na nasz forumowy zawsze znajdzie się czas
tylko terminy u Girasoli się wydłużyły i w ciągu 2mcy nie ma szans utkać, może na kolejna wiosnę?
Ostatnio edytowane przez Ola ; 22-06-2010 o 10:03
Ola mama Nawojki'06 Mieszka'00 Matiego'97 Jaśminy'93 Emanuela'91
"Małe kocha bo potrzebuje Duże potrzebuje bo kocha"
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Reprezentant firmy Girasol® w Polsce
Exclusive Girasol chusty
handmade by Ola torby etc.
ED
Ja marzę o czymś takim - nad projektem trzeba popracowac jeszcze - ale chodzi o zywe i intensywne kolory zachodzącego słońca.
Pomysł dawałam też w wątku nati ale poza grupą chętnych do niego to Natalia się już w wątku nie wypowiedziała i nie wiem czy to w ogóle aktualne.
A mi zalezy na tej chuście najszybciej za 9 mcy
Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia
jestem za
a nawet przeciw...takiemu długiemu oczekiwaniu
Bezsenności Kochana jeśli tylko chętni byli to trza szybciutko termin obgadać i tkać na jesień już
bo w ciągu kilku miesięcy to się gusty pozmieniają a towarzystwo rozejdzie
Szwajcarzy będą mieli takiego po wakacjach
tak myślę, może to nie najlepszy pomysł, kolorystyka identyczna...
Ostatnio edytowane przez Ola ; 22-06-2010 o 10:50
Exclusive Girasol chusty
ED
kochana ja ten projekt co najmniej 8 mcy mam w głowie i kocham co raz bardziej!
No to wrzucamy do watku na projekt exclusiva?
Exclusive Girasol chusty
ED
sama nie wiem jak będzie lepiej temat uwidocznic - może rzeczywiście nowy, bo teraz cięzko będzie odpowiednio watek rozczytać.
A pasiaków nowych bardzo nam ( mi ) brakuje na forum
aha - z tym oczekiwaniem żle sie wyraziłam, chodzło mi że jestem skłonna czekać 9 m-cy bo wtedy najszybciej może pojawić sie chuścioch, ale jak będzie szybciej to biegam krzycząc z radości
idę składaĆ PRANIE ITP.... :/
Ostatnio edytowane przez MamUsza ; 22-06-2010 o 11:01
Exclusive Girasol chusty
ED
a moze nasza własna jasna tęcza?
bo snow rainbow ma takie ceny....
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Rzufiku, zapraszam do zabawy, może być tęcza
Exclusive Girasol chusty
ED