Mam kurteczkę!Dołączam do grona zachwyconych. Jest idealna, jakaś taka zgrabniejsza niż sie spodziewałam, marzyłam o lilliputti bo chciałam bardziej płaszczyk niż kurtkę a okazało się, ze twigowa taka właśnie płaszczykowata jest, pasuje do wszystkiego, nosiłam bez dziecia i przeglądałam się z zadowoleniem w wystawach sklepowych
Dziś spacer z Kazikiem, i też super, oczywiście panel jest póki co na niego przyduży, no ale to nie do uniknięcia, sznureczkami można na wysokości dziecka ładnie ściągnąć, troche luzu zostaje poniżej. Polar naprawdę gruby, mięsisty, nie wygląda jakby miał się szybko zeszmacić, cieeeepły ale myśle że dla mnie z kurtką na mrozy będzie w sam raz. Z dzieciem nie ubierałam, nie da sie z maluchem nietrzymajacym głowy. No i pani miła, mailujemy sobie sympatycznie
Prosiłą o zdjecia w akcji więc jak się wystylizuję i małż pstryknie to tu też wrzucę
W każdym razie polecam, miło, że są polskie fajne kurtki i nie trzeba z zagramanicy ś
Zapomniałam jeszcze o hafcie z żyrafą z przodu, mnie urzekł ale tak sobie myślę, ze może nie każdemu się spodoba, a jest spory, na zdjeciach na stronie chyba go nie widać.
Ostatnio edytowane przez zochmama ; 28-02-2014 o 22:50
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
nie da się z dzieckiem nietrzymającym głowy?
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
aginia masz fotę w akcji?
Żona i Mąż - 01.10.2011 =
Nina - 04.01.2013
Moja druga miłość -- Salsa -- jeszcze kiedyś do ciebie wrócę![]()
Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość
No to może rzeczywiscie nowość ten haft i dlatego na zdjęciach go nie widaća wieszaczek jest. Co do polaru, to ja nie umiem go ubrać z maluchem nietrzymającym głowy, da się? Panelu z kurtki po prostu nie zapinam do samego końca i zaginam pod spód na wysokości tego wszytego kawałka materiału na główkę dziecka. Muszę się zebrać wreszcie i foty jakieś wrzucić.
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
Nina - 04.01.2013
Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość
Twiga off course![]()
martaj!!! jaka kruszynka ! No śliczności po prostu i bardzo Wam zgrabnieU nas też Twiga na okrągło
![]()
Nina - 04.01.2013
Martaj no cudnie! No to szybko poszło z tą kurtką, niech Wam służy!!!
Mały Krasnalek jest rozczulajacy!![]()
Tymek- maj 2011, Maksiu
- styczeń 2013, Beniu
- październik 2015, Marianka
- sierpień 2017
Przebrnęłam przez cały watek, i myślę czy kupić softshell i polar, czy sam softshell, czy jednak w ciepłą Yamamę uderzać
I jak wrażenia po sezonie?
Nosiłaś na plecach?
Jaki Ty masz model dokładnie?
Ten może?
http://yamama.com.ua/product-1761150...ltramarin-r-44
Jak z łatwością wkładania na plecy?
Można by w niej końcówkę ciąży pochodzić, czy trzeba tam jakiś dodatkowy panel dopinać? BTW nie ogarniam ich strony![]()
A taką któraś ma? Widziałyście?
http://www.bonprix.pl/style/kurtka-s...360&return=ref
Mam ten, New Classic:
http://yamama.com.ua/product-1217670...a-krasnyy-r-46
Z opcją noszenia na plecach dodatkowo (podstawowa wersja nie ma) i odpinanym kapturem (jak ja kupowałam to normalnie był wszyty na stałe). Na plecy wkładałam bez problemu, choć trzeba się tego nauczyć. W ciązy można chyba ją nosić z normalnym panslem wpietym z przodu i ściągniętym na górze.
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)