ja bym powiedziala, ze wrecz odwrotnieZamieszczone przez bea
ja bym powiedziala, ze wrecz odwrotnieZamieszczone przez bea
tez mogę sie dopisac do fan klubu Leo Natural.Nosze od wczoraj dopiero.Jest boski w motaniu,od razu miękki,krawędzie takie jakby elastyczne,nie wrzynaja sie w policzki Bartka i moja szyję.Dopiero pierwszy raz czuję,że mam dobrze dociągnięta chustę,bez uczucia skrępowania.Co do koloru i braku wzorów po florce i didku jonasie musze się przyzwyczaić,bo napewno pasuje do każdego ubrania,ale jest tez mało "ekstrawagancka" ,co nie każdemu za te cenę może pasować.Np mojemu mężowi sie podoba,ale mówi,że ma skojarzenie z narzutami na łóżko.W każdym razie z tych chust co miałam do tej pory do motania,noszenia numer 1,a przeciez o to chodzi.Aha ja tez kupiłam w koali i bardzo polecam.
Co prawda nie mam porównania, ale jak dla mnie inka jest cudna. Po kilku praniach zmiękła i jest super.
Leo natur jest śliczny. Na niektórych zdjęciach wygląda jak brudna ścierka, a w rzeczywistości ma piękny ciepły kolor i do wszystkiego pasuje. Porównanie mam tylko z Hoppem i żakardowym Didkiem, ale w Leosiu jak zamotałam dziecia tak wróciłam po ponad 2 godzinnym spacerze. Trzyma świetnie, nic się nie luzuje, nic nie trzeba poprawiać. Jestem zachwycona.
Uwielbiam storche Ostatnio bardzo duzo nosilam w mojej Annie, jutro powinien do nas zawitac Leo Rouge . Moj maz tez bardzo lubi te chuste, mowi, ze bardzo wygodnie mu sie w niej nosi. Wezel wychodzi bardzo 'zgrabny', material dobrze przylega, jak dlugo sie nosi, to maluch nie opada razem z chusta. Rewelacja!
Inka to moja pierwsza chusta i zdaje egzamin rewelacyjnie. Teraz marzy mi się krótszy johannes...
...:::ala mama gosi prędko urodzonej 10 lipca 2007:::...
Ja mam inke i Nati safari.
Inka mota sie wspaniale, ma swietna nosnosc. Jest piekna, jak mam synka w kieszonce to lubie przed lustrem lekko naciagac plachte to na jedna strone to na druga i patrzec, jak sie paski przesuwaja/rozciagaja na plecach Maciusia. Ona tak fajnie sprezynuje.
Jedynym minusem i powodem zakupu Nati jest to, ze jest nam w ince goraco w domu. Ja jestem troche przy kosci i ogolnie bardzo duzo ciepla wydzielam. Tak wiec uzywam jej na spacery, a w domu nosze w Nati, ktora jest cieniutka, chociaz ma gorsza nosnosc.
Leosia rouge widzialam na warsztatach i strasznie mnie zawiodl, skojarzyl mi sie ze scierka kuchenna. Fakt, ze byl mocno wyeksploatowany.
Wciąga chustowanie, oj wciąga
Wczoraj przyszedł do mnie leo w kolorze rouge Po pierwszym wiązaniu już wiem - chusta jest wspaniała! Cienka (mam porównanie z lilkiem simonem) , przewiewna (nareszcie mały nie ma mokrej główki, a ja plamy na bluzce), świetnie się dociąga i nie osiada, a słodki ciężar mojego dzieciątka gdzieś zniknął. Kupiłam ją z myślą o moim mężu (dlatego długośc 5,20), ale nawet te ogony do ziemi nie zniechęcą mnie do niej - chyba się zakochałam
Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
Herbata z Malinami
Ja dostalam dzisiaj leo turkis
Jest cudna!!!
Bosko się wiąże, widac przewage nad laną w wykonaniu, miękkosci, ehhh...cudna jest.
Wybralam turkus, bo Lenie ladnie w niebieskim.
Jutro wkleje jakies foty.
Ja mam leo rouge - i uwielbiam ja jak mało co z moich rzeczy . To moja pierwsza chusta i raczej nigdy jej na żadną nie wymienię ani nie sprzedam. Jest wystarczająco miękka, świetnie trzyma dzidzia, nic się nie luzuje, nie opada, nawet przy długim spacerowaniu.
A przy tym - jest śliczna - cudny, żywy kolor czerwonego wina; przepiękny splot, niesamowicie porządny materiał; wygląda wręcz wykwintnie
Wklejam turkusik
Ja mam leo rouge, ale chyba wszystkie kolory mi się podobają. Prawdopodobnie będę kupowała drugą chustę i się zastanawiałam nad leo natur, ale przecież tak nie można trzeba mieć inną i teraz mam dylemat
Jagoda VI 2004, Tymon XI 2007
mam dylemat turkusik czy marine, fajnie wyglada turkusik a czy ktos ma marine?
Poki co mam anne jest cudna, ale mnie nosi na cos krotszego.
Blanka0 mam próbki materiałów i gdybym nie miała hoppa dublina w niebieskościach to brałabym marine (wg mnie jest śliczny) no ale dla odmiany zdecydowałam się na rouge. Fajnie zrobione są zdjęcia na stronie koali.
http://www.koala.info.pl/4leo3.jpg
ps. nie wiem czy mogłam dać linka ale to w dobrej wierze.
Agnieszka 24.08.2003
Aleksandra 07.07.2007
no wlasnie siedze nad tym koalą i siedze ))
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
no i co która ładniejsza )
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden