Ja te chusty mogę tylko pochwalić - milutkie w dotyku, miękkie, dobrze się dociągają i świetnie noszą . Kolorki bardzo soczyste - w zasadzie jedyna rzecz, do której mogłabym się przyczepić to za mały wybór kolorów .
Ja te chusty mogę tylko pochwalić - milutkie w dotyku, miękkie, dobrze się dociągają i świetnie noszą . Kolorki bardzo soczyste - w zasadzie jedyna rzecz, do której mogłabym się przyczepić to za mały wybór kolorów .
Wracam do tematu z pytaniem do dziwczyn, ktore nosily w lilku w lato
czy faktycznie za gruby?
zakochalam sie w ich kolorach i nie wiem jaka decyzje podjac
Weronika 04.06.2009 i Antosia 13.08.2011
nosiłam latem- nie powiedziałabym, że to za ciepła chusta- po elastycznej wydała nam się dużo bardziej przewiewna- zarówno dla pasażera, jak i dla mnie! Wiązałam też tak, żeby jak najmniej warstw było na synku. Chociaż dostałam teraz bebinę do testowania- i muszę przyznać, że jest cieńsza, lżejsza (mniejsza gramatura materiału)... a nosi się również dobrze.
Ja miałam Neobulle akurat w lato. Zdecydowanie za gruba i za mięsista na lato. Kolory miała cudne, ale jakoś jej nie polubiłam. Nosiła dobrze, ale właśnie ta grubość i kocykowatość z dużym węzłem mi nie podeszła.
Tak ale moje dziecie przyjdzie na swiat w czerwcu wiec dlatego sie zastanawiam co zrobic? W sumie u nas lato krotkie...Jeszcze jej nie macalam, wybieram sie na spotkanie i mam nadzieje chociaz ja zobaczyc. To co lepsze na lato girasol, nati? Bo tez pasiaste
Wiec glosow na nie, ale dla niektorych jak czytalam byla ok, czekam jeszcze na opinie
Weronika 04.06.2009 i Antosia 13.08.2011
Każdy lubi co innego Ja nie polecam Neobulle. Najlepiej faktycznie pomacać na spotkaniu jakimś różne chusty
Dziewczyny polecają na lato i dla noworodków chusty Vatanai. Myślę, że dużo lepsze niż Neobulle w Twoim wypadku
viewtopic.php?f=8&t=4006
viewtopic.php?f=23&t=278
ja testuje wlasnie Simona i zakochalam sie w tej chuscie; mam tylko porownanie do bawelnianego indio i neobulle jak dla mnie sa o wiele latwiejsze w dociaganiu i lepiej nosza, chyba tez troche ciensze od didka, choc akurat nie mamy upalow wiec nie wiem czy dalyby rade latem. zaluje ze kiedy po wielu bezsennych nocach zdecydowalam ze simon bedzie moja pierwsza chusta to akurat nie bylo go w sprzedazy..
Ja wiem, ze kolejna chusta jaka kupie to bedzie wlasnie lilek. Jest piekna (kazda wersja), miekka, swietnie otula i trzyma. BYla idealna dla mojego bardzo ciezkiego dziecka ale mysle ze jej miekkosc to niewatpliwa zaleta przy noworodkach.
Mi to absolutnie nie przeszkadzalo ale faktycznie jest dosc miesista. Ja lubie takie wlasnie chusty ale jesli komus to przeszkadza to z moze miec z lilkiem problem.
"W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.
za szeroka dla mnie
zbyt miesista
malo uciagliwa
ale
przyjemna w motaniu
wezel OK
miekka
stan bdb mino ze krazy juz dwa lata
podobna w sumie do hoppa
ale... wole hoppa
dalam 4
co do "mięsistości" neobullków, to wydaje mi się, że jest zależna od modelu. Mam manonka i jest bardzo mięsisty mimo, że ma już rok. Od niedawna mam też lou i ten jest dużo cieńszy i mniej mięsisty.
IMO noebullki noszą bardzo dobrze nawet ciężkie dzieci (noszę 12 kg).
to są moje chusty nr 1
Tobiasz 17.11.2003 Matylda 25.10.2007 Ignacy 24.07.2011
przez jakiś czas miałam przygodę z Simonem, i ten kolor to jedno z najładniejszych połończeń kolorystycznych jakie widziałam, ten turkusowy pasek jest niesamowity!!!
chusta wiąże się i dociąga bardzo dobrze, nosi zawodowo (12 kg) nic mi nie osiadało, jestem tą chustą zachwycona. jest dość mięsista jak to opisały dziewczyny i przez to grubsza, ale latem też sie zdarzają chłodniejsze dni
daję 5 bo wad nie stwierdziłam
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
Miałam przyjemnosc testowac pasiaka
Jak dla mnie za gruby i za sztywny, ale miałam równiez do testów bambus Nati i chyba dlatego tak mi sie wydawało
Gruboscia przypomina Hoppki
Duzo w niej nie nosiłam przez bambusa, ale bardzo fajnie wiazało mi sie plecaczek choc moglabym sie przyczepic do wezła który byl wielgachny.
Mojego klocka 16kg swetnie nosiła, ale nie na długie dystanse.
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
...czas i na naszą recenzję
*faktura chusty: mocny zbity splot i dość grubaśna.
Bardzo dobrej jakości materiał bo po mimo 2 letnich testów chusta nadal wygląda bardzo dobrze!
*nośność: bardzo dobrze poradziła sobie z 11kg przez 2 godziny.
*dociąganie: dobre,lepiej mi się cieńsze chusty dociąga,jest kwestia przyzwyczajenia.
Węzeł duży jak to w grubych chustach.
*kolorystyka: bardzo dobrze dobrane kolory.choć nie nasze.
Ogólna ocena: 4
...bardzo dziękujemy za moźliwość testowania.
Nooooo i ja sie doczekałam mojego WŁASNEGO Simonka! jst cuuudny! Motylek na środku przesłodki Pierwsze wrażenie hmmm kolor boski a srasznie sie bałam czy aby nie za duzo turkusu będzie, w dotyku milusia choć nie za miękka, dla mnie to plus bo bardzo miękkich chust nie lubie, ściśle tkana, dość gruba. Zamotałam przed praniem bo nie mogłam sie powstrzymać no i jestem zachwycona . Fajnie się dociąga, super pracuje węzeł wcale nie jakiś ogromny! Nosi hmm jeszcze cięzko mi powiedziec bo tylko godzine z małym urzędowałam ale przez tą godzinę nawet nie poczułam mojego słodkiego 7kg ciężarku. Co prawda Szymi mi troszke osiadł ale miał prawo bo ta godzina to istny aerobik był. Jedyny minus to kurcze w domku musiałam okna wszystkie otwierać bo było nam strasznie gorąco! Podomkowo raczej w Simonku będzie cięzko noooo ale już nie mogę sie doczekać pierwszego spaceru na bank bedzie nam bardzo cielusio. Póki co daje 5!
a tu dowód na to że Szymowi szmatka też do gustu przypadła (zdjecie kiepskie bo z kom)
Jestem po Testach tego cuda!
zakochałam się mięsista, miękka, chusta dla ekstremalnych
Noszę dużo, mamy długie spacery, a dziecko już nie noworodek i nie odczuwałam dyskomfortu lub potrzeby poprawek.
Słoneczno- jesienne kolory trafiły nam akurat w jesienną szarość.
I jak na tyle osób testujących przede mną w bardzo dobrym stanie
GAJENKA-23.12.08
Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®
A jaką szerokość dokladnie mają te chusty? Konkretnie chodzi mi o Julie? Napiszcie proszę
czekam na Julie, mam nadzieję że będzie jutro
jak tylko dojdzie to napiszę lemonko
Aś, Julek '08 i Alik '11