Zwykła nati też jest bardzo dobra![]()
Zwykła nati też jest bardzo dobra![]()
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
suuuper bardzo dziękuję, rozumiem że mięciutka jest i cienka . Bomba zamawiam więc
to jeszcze zapytam, bo własnei wpadła mi w oko motyl z jedwabiem to że na lato będzie oki to wiem ale jaki "udźwig " ona ma ? wiadomo cosik ?
Ostatnio edytowane przez Mika ; 22-02-2010 o 15:50
kolejne foty ))
Następne mają być Motyle!!! Już się niedoczekam!
Kira 16.02.2007
Alisa 25.09.2009
Doradca rosyjskiego Stowarzyszenia doradców noszenia w chustach, 02.2008
Doradca po szkoleniu Akademii Noszenia Dzieci, 11.2010
chusty Natibaby, LennyLamb w Rosji
zdjecia mi sie skojarzyły z sesjami Ellevila-piekne
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
czy naprawdę tak myślisz? bardzo się cieszę )) właśnie o to mi chodziło
Kira 16.02.2007
Alisa 25.09.2009
piekne naprawde
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Nastja, bardzo mi sie tez spodobaly zdjecia!!! O te zdjecia mi tez napomina ellevillAle pieknejszy
http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.
dziękuję ))
Kira 16.02.2007
Alisa 25.09.2009
cudne zdjęcianie mogę się po nich doczekać moich pasków
![]()
Siaś 07.2007 Ninia 04.2009 i Lolek 12.2010
Kozdy cłek fce mieć swój rozum. Kóniec kóńcym telo rozumów, kielo ludzi. A godajóm, ze rozum jest jedyn! Jakoz jedyn, kie kozdy hebluje po swojemu.
Ale chusty nosza zwyczajnie matusiKazda z nich moge wygladac jak modelka
![]()
http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
Witam Was serdecznie! Jestem mamą prawie 13kg Zosi (1 i 10 m-cy) i chciałabym nabyć jakąś chustę na wiosnę i lato (później nie wiem, czy udźwignę) Czytam sporo od kilku dni, w domu ćwiczę na Perle z bambusem i mało co mi wychodzi
Czy możecie powiedzieć, która z Natek będzie najlepsza dla mnie?
Dodam, że do tej pory nosiłyśmy się w chusto-mt z BB. Ale za cholerę nie umiem tego zawiązać na plecach, już mi lepiej w chuście idzie...
własnie stałam się posiadaczką motylków z jedwabiem.... CUUUDOOOOOO , małą chcę cały czas nosić (tylko ona ma inne zdanie woli raczkować hahaha) no przemilusia taka miękka (wcześniej rapalu) Jestem zachwycona, czemu dopiero teraz się zdecydowałam
mam tylko problem z ogonami, kupiłam najdłuższą maxi ze względu na mojego M (ma ponad 190 wzr) Oplatanie wokół pasa no tak to jest wyjście, ale może inny sposób ?
ps. ad fotek - łoooo, może kiedyś dojde do takiej wprawy jak hanieczkanadal boję się plecaczka
![]()
2007, 2009, 2016
cześć
Ja jestem dopiero na początku mojej chustowej drogi, ale chciałabym kupić chustę jeszcze przed narodzinami synka, co ma nastąpić za jakieś 2-3 tygodnie. Byłam na dwóch spotkaniach klubu kangura i na jednych warsztatach, także coś tam już w głowie mam. Trochę chust pomacałam a dodając do tego różne wnioski z rozmów z mamami to waham się między:
diamentem z bambusem
perłą a z bambusem
japan z lnem
a perłą no cotton - ale wiem ze tą trudno dostać
Będzie się robic coraz cieplej więc chyba len albo bambus to trafny wybór, tylko co się łatwiej mota z lnem czy z bambusem?
Poradźcie coś![]()
Mama Szymka (17.03.2005) lat i Franka (16.03.2010)
Godulko,ja bym poleciła bambusa-perłe lub diament.
Jest to miękka chusta już od nowości,cienka,łatwo się mota i dociaga a na lato idealna.
Macałas w Ursiwku którąś z nich?
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Aniu, masz piekna coreczkeNapewno jeszcze jestes rowerzystka
. Wlasciwie tez lubie tyrystyke rowerowa:-0 i chusty Nati. Mam nadzieje ze synek tez polubie rower
Jako pierwsza chuste polecilabym jedwab a bambus, naprawdzie latwo sie z nimi uprawic
i jest bardzo wygodnie do lata.
Marza
tak macałam wczoraj obie w Urwisku, perłę i diament, potem w domu zaczęłam buszować po necie i jeszcze ten Japan z lnem mi się spodobał i teraz nie wiem, choć najbliższa jestem zakupu bambusa diamentowego turkusowego. Poza tym chyba od razu zamówię chustę kółkową, na szybkie akcje, bo wiesz mieszkam na 4 piętrze bez windy, nie wyobrażam sobie motania za każdym razem kiedy np jadę po synka do przedszkola i wracam do domu, szczególnie na początku mogłoby to być nieco uciążliwe. A jestem osobą która dużo wychodzi, jeździ tu i tam, nawet z niemowlakiem, więc chyba się zdecyduję od razu na obie....póki mam kasę, potem może być za późno.
W każdym razie nati jeszcze cenowo jako tako mi odpowiada, bo jak patrzyłam na inne to powiem że się trochę zaskoczyłam cenami.
Mam nadzieję że sprawdzą mi się w praktyce, bo co innego macać i oglądać a co innego nosićMuszę mieć coś co łatwo się będzie dociągać, jestem fizjoterapeutką i jestem okropnie restrykcyjna pod tym względem, krew mnie zalewa jak widzę jak dzieci czasem wiszą pokrzywione w chustach.
Mama Szymka (17.03.2005) lat i Franka (16.03.2010)