Przyszedł ten czas kiedy brat nasz jedyny, Anyczki i mój, w końcu ożenił się A teraz z żoną swoją dzidziusia spodziewają się I żona Paulina na forum zapisała się
Przyszedł ten czas kiedy brat nasz jedyny, Anyczki i mój, w końcu ożenił się A teraz z żoną swoją dzidziusia spodziewają się I żona Paulina na forum zapisała się
Udało Ci się każde zdanie zakończyć na się
Rodzina w komplecie, bardzo fajnie
Mama czterech synów. 2011, 2013, 2015, 2017.
Rodzinnie
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Cześć dziewczyny
Miło mi dołączyć do Waszego grona I dziękuje za zapowiedź
To co ... kilka słów o mnie na początek?
Jak to się zaczęło? Zupełnie zwyczajnie... nasłuchałam się samych dobrych rzeczy o forum, o atmosferze tu panującej, o zaangażowaniu, o wzajemnym wspieraniu się i tak dalej... długo by wymieniać
Od 15 tygodni jestem szczęśliwą przyszłą mamą która nie raz nie dwa łapała chwile zwątpienia bo jak się okazuje ciąża to niestety nie sielanka mlekiem i miodem płynąca... przynajmniej dla mnie- ale jestem typem wrażliwca z bardzo... BARDZO niskim progiem bólu stąd pewnie moje odczucia Mam ogromne wsparcie we wspaniałym Mężu i rodzinie zarówno z mojej strony jak i strony Mężulka więc nie mogę narzekać, a przynajmniej nie powinnam
Dlaczego akuratnie teraz zapisuje się do Waszego / Naszego forum? A to dlatego, że powoli mam więcej czasu, jeszcze kilka tygodni i będę mogła odsapnąć od pracy i zająć się wiciem gniazdka dla małego Tymka, który z początkiem września przyjdzie na świat
Kim jestem?
Spełnioną kobietą, która cieszy się ciepłem domowego ogniska
Uwielbiam koty (co dziwne bo zawsze miałam psa), dobre jedzenie... dużo dobrego jedzenia
Zakochana jestem w górach, wędrówkach, wyprawach rowerowych. Jestem fanką spędzania czasu daleko od zgiełku miasta na które jestem skazana na co dzień
Mam swoją małą Nibylandię w Karkonoszach i do niej wracam.. przynajmniej raz w roku - też mają tam dobre jedzenie i dzikiego górskiego kota
Kiedyś trochę szyłam, teraz zapał opadł i maszyna się kurzy... może wy mnie zmotywujecie
Tutaj też znajdziecie trochę mnie
https://www.facebook.com/PracowniaCiociPoldzi/
Pozdrawiam i do napisania
Rozgość się serdecznie
Witaj Paulina
Mam nadzieję, że odnajdziesz tu swoją wioskę.
Kornelka 25.03.2015, Józio 16.09.2017
witamy serdecznie!
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
Aaa, no jest nasza bratowa! To witaj kochana. My tu z chociankiem permanentnie obsmarowujemy naszych mężów i się wyżalamy, ale przecież nasz brat jedyny będzie ojcem idealnym, huhu (jakby co, nie krępuj się
Cześć Paulino rozgość się na forum. To miłe, że całe rodziny tu trafiają
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś 2.09.2019, Helenka 7.05.2021
Witaj