Super!
Ja mialabym kilka chust na zbyciu, ale nawet nie proponuje, bo sama przesylka ode mnie na bide 150 zlociszy
Super!
Ja mialabym kilka chust na zbyciu, ale nawet nie proponuje, bo sama przesylka ode mnie na bide 150 zlociszy
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
Magi,a ja zerknelam ma Twoje stareeeee posty i dawno temu,dodalas takie zdjecie jak corka starsza ma zamotana corke mlodsza chyba juz wtedy zlapala bakcyla co
Prezes 2009 Sikorka 2012
Witaj po latach. I gratuluję przyszła babciu
Sent from my K6000 Plus using Tapatalk
Zgadza się, jako zapewne jedna z nielicznych z naszego grona, moja córka zaliczyła etap chustosiostry I tak, jak gromadząc inne elementy wyprawki wzorowała się na tym, czego używałam dla jej młodszej siostry, tak nie mogło zabraknąć tu i chusty. Która, nota bene, już kupiona, czeka na sobotni Baby Shower
Ale cudownie.... to piekne Ja mam dwie córcie ...ale do noszenia wnuków oj jeszcze daleko....
MAMA-Wiktorii 18.02.2007 Katarzyny 29.03.2011 Kornelii 19.05.2021
fantastycznie !!!! Gratulacje!
3 horkruksy
witam serdecznie wraz z moim miesecznym synkiem - Stasiem
witaj ja bede babcia za 5 miesiecy nie moge sie doczekac ! jak to jest?
Gratulacje
I ja gratuluję
Ale cudoo
Mam kolezanke ktora rodzila po corce i dzieciaki swietnie sie dogaduja
super
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Podwójne gratulacje to musi być bombowo być babcią i znowu mamą
Junior 2011
Oleksander 2016
Zośka 2021
Ale wiadomość, gratulacje
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Mania 09.2014 Ala 10.2017
ale akcja gratulacje ! Nie mogę dojść ile mogłaś mieć lat rodząc starsza córę ani ile ona ma teraz ale sadząc po zwrocie akcji : wszystko jest możliwe.
Ostatnio na chustokawie spotkałam babcie 6 lat ode mnie starszą
lato 2008, jesień 2010, zima 2013... i jesieniozima 2022
--------------------------------
doradca Akademii Noszenia Dzieci od 2010
instruktor Masażu Shantala od 2013
Miałam 22 lata jak urodziłam starszą córkę. Teraz mam skończone 42, więc łatwo policzyć, że ona ma skończone 20. A swojego syna urodziła miesiąc po swoich dwudziestych urodzinach. Jak najbardziej planowany.
Drugą córkę urodziłam mając 33 lata i zawsze się nabijałyśmy, że na trzecie dziecko mam czas do 44 roku życiachoć to były żarty, bo przecież w międzyczasie się rozwiodłam i byłam zupełnie zniechęcona do mężczyzn
Mam mniej niż 44 więc się martwię..... chociaż ... może to będzie syn a córkę urodzę mając 44 lata???