Ostatnio Madagaskar się doczekała chustowej kiecki. Metka niestety standardowa
Ostatnio Madagaskar się doczekała chustowej kiecki. Metka niestety standardowa
Ale zgrabna spódnica!
W ogóle nie wiedziałam że takie chusty były
czekam z niecierpliwoscia zeby na zywo zobaczyc-to dla cory niespodziewajka, chusta Natkowa z niezbyt starych ,na fali obrazowych roznych
Kasiu co znaczy standardowa? a jaka mialaby byc inna?
2005,2008,2011,2018
net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam
Wzory mondrianowe na tej chuscie vel spódnicy! Bardzo ciekawe!
Edit: w ogóle nie pmietam takiej chusty u nati.
Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka
matka czworga i psa
Czy dałoby się uszyć te smycze kolorowe ale w wersji z karabinkami z dwóch stron , potrzebuje do torby/plecaka do wózka.
I ile by kosztowały?
Wysłane z mojego QUEST przy użyciu Tapatalka
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
Pchle, pewnie by się dało, tylko te karabinczyki nie nadają się do tak ekstremalnych sportów jak torba do wózka jestem na etapie alb komunijnych, więc temat z mojej strony dopiero na kwiecień jeśli byłabyś chętna.
To pomyśle jeszcze czy to ma sens..., bo rzeczywiście ja w swoich torebkach ciągle rozwalam te karabinki, a plecak to już wogole jest wielgachny.
Wysłane z mojego QUEST przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez PchlePsotki ; 20-02-2024 o 15:41
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
Dzisiaj wysyłam do Ani zamówioną bluzę. To taki print, którego nie było w necie, a w sklepie w Zabrzu był. Mały cud
Do kompletu chustka:
Jak już się oderwałam od alb, to jedną dziewczynkową popełniłam. Na dnie szafy znalazłam słoneczniki. Uwielbiam za ich elegancję. Na 146 wzrostu. Długość mierzona środkiem plecków 57 cm, rękaw od ramienia 56 cm. Z tyłu granat jak na rękawach. @zulam zerknij czy chcesz jeszcze dla M
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ale energia bije z tego bluzowego printu
A słoneczniki piękne u bardzo ładny fason bluzy
Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka
Nastała jesień i mogę się lansować w mojej bluzie
Wysłane z mojego 23124RA7EO przy użyciu Tapatalka
synek lato 2008 synek wiosna 2011
O! Jak radośnie! Koniecznie muszę sobie też uszyć.