Upolowałam niebo jeszcze nie zdążyłam za nią zapłacić a już czekam na kuriera
Upolowałam niebo jeszcze nie zdążyłam za nią zapłacić a już czekam na kuriera
Mężul 2009
U. 2011
M. 2013
Baś 2016
Aaa jest, mam, jest cudna!! Niby nie była prawie noszona a wcale dechą nie jest, a jak wrzuciłam moje 15 kg na plecy to niesie super
Mężul 2009
U. 2011
M. 2013
Baś 2016
Moja bardzo szybko się łamala, kilka razy zamotałam i była duża róznica w stosunku do tego co wyjęłam z pudełka. Nadal ją kocham
no i nadszedł ten czas-jest nowa chusta z serii Kolorów- Lemonade,ciekawe co jeszcze szykują bo pewnie na jednej się nie skończy.
ładna ta lemoniada
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
no i jest nowy wzór. Liściasty,że tak powiem i taki jakby mdły??
no kurczę troche jak sprane Colours of Life
sakahet, toż to jakiś spamer, nabija sobie posty w różnych wątkach, aż żal bierze...
A. VI 2014
O dobrze, że się podniósł ten wątek, bo marzę o kolorach deszczu... Piękne są! Szkoda, że śliskie
W takim razie szukam innej miłości
Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
aaaa, mam na oku "kolory magii" 5,2m. piękne są! ale kurcze.... ja czekam na noworodka! z tego co słyszę to raczej grubasek do klocuszków? kupowac nie kupować? doradźcie! nie macałam tej chusty, zachwycam się zdjęciami
Ja bym dla noworodka nie kupiła, ale dla 3 miesięczniaka już spoko
Bubka 11.06.2015
I druga Bubka 13.07.2019
I trzecia Bubka 16.06.2022
no właśnie, a jeszcze zważywszy na fakt, że moja córka jedzie po 97 centylu może nawet szybciej. pamiętam, że noworodkowa cieniutka nati bardzo szybko mi się luzowała i poszła w odstawkę. a tak marzę o czymś ekstra tym razem
Magii, deszczu, nieba, życia są grubsze Dla noworodka polecam fantazji. Ale mam kolory przyjaźni z pierwszego wypustu i są szorstkie, czepliwe. Fantazji ta sama gramatura, kupione półtora roku później i sa super miękkie i plastyczne, noworodkowe. Więc może to jakoś zależy od daty tkania?