Ja też marzę nieskrycie o leo natur ale mąż jakoś tak dziwnie patrzy jak mu to mówię. On mi tłumaczy że mała juz niedługo bedzie chodzić i chusty nie bedzie potrzebowała a ja jemu mówię że mi się tak straaasznie ten leoś podoba!
Ja też marzę nieskrycie o leo natur ale mąż jakoś tak dziwnie patrzy jak mu to mówię. On mi tłumaczy że mała juz niedługo bedzie chodzić i chusty nie bedzie potrzebowała a ja jemu mówię że mi się tak straaasznie ten leoś podoba!
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]
Bedzie, bedzie, nie raz jeszcze bedzie sie chciala poprzytulac i chuste mamie bedzie przynosicZamieszczone przez kamaal
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda. Ale dzięki wam kupilam sobie leosia turkusowego jako moją pierwszą chustę.
no.. drugą. Ale wyrobu chustopodobnego z 55 zł nie można liczyć.
JESTEM ZACHWYCONA. Jest cudnie mięciutki i śliski przy dociąganiu. Tamto coś można było sie skichać a nie dociągnąć.
A kolor? bajka
Chusta jest leciutka i ma takie dziurki jak pod swiatlo sie patrzy - powinno trochę przewiewać.
Jeszcze raz wam dziękuję!
Mnie tez kusi Leo, ale czrno bialy. Dziewczyny czy miedzy poszczegolnymi Leosiami jest jaks roznica?
Leoś natur to była moja pierwsza miłość, no nie, druga. Do dziś żałuję, że był tylko pożyczony i rozważam, czy go nie pożyczyć z powrotem, póki jeszcze mała jest mała
Brilho - poza kolorem?
A ja się nie bardzo dgaduje z moim lesoeim i chyba go spzredam albo wymienię - jest dla mnie zbyt cienki, wolę grubsze chusty.
Moje dzieci:
Ania - 2003
Wojtek - 2010
Jaki kolor i długość? Mam girasola ładnego
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Mialam okazje widziec i macac czerwonego Leo i turkusowego.Motalam sie w czerwonego i bylo super, no ale ciekawam tego bialo-czarnego
To moja pierwsza chusta, ale faktycznie.. miałam wrażenie, że będzie grubsza
ja mojego cafe który był moją 2 chustą kocham miłością niezmienną, dwa razy próbowałam go sprzedać a raz po to by kupić następnego Leosia
F 09.07.2010 i A 19.03.2014
ja mam czarnobiałego a marzy mi się zielony i naturale ze mam17 chust i nosidło to e chyba ze przy kolejnym chuściochu
Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Oczy w gipsie, chyba załozę wątek stosowny
Moje dzieci:
Ania - 2003
Wojtek - 2010