50% Cotton, 45% Modal, 5% Cashmere
Release: 19.01.2014, 8 PM (berlin time) / 20.00 Uhr
fiu, fiu - ładna, bo zielona.
Czy ktoś może coś bliżej powiedzieć o modalu? czy któraś z chust wcześniej miała to włókno?
Ladna, podoba mi sie
Matka ziemia miała dokładnie taki sam skład
ale za dużo na jej temat nie powiem ,bo już wróciła do kokadi
generalnie była jak dla mnie za cienka i taka jakas "prześwitująca", a miała niby 230g/m2
do tego okrutnie się błyszczała i miałam wrażenie ,że "sprężynuje" nie wiem jak inaczej to opisac
miała na pewno hmm tylko która
ta: http://www.kokadi.de/en/babywraps/li...-BW::1707.html
i ta: http://www.kokadi.de/en/babywraps/li...ere::2302.html
piękna
Szymonek 07/11/2009 i Filipek 31/03/2014
zakochałam się, będę jutro łapać
O, jaka śliczna chusta! Bardzo przyjemny wzór, idealnie wygląda w kieszonce, ładnie dobrane proporcje, chociaż czepnęłabym się tego, że może trochę za nisko jest to drzewko, mało która mama robi teraz taki "kołnierzyk" w kieszonce, więc bez niego drzewko w kieszonce zjedzie na dół... Co nie zmienia faktu, że sam "kołnierzyk" też wygląda uroczo z tymi drobnymi wróbelkami . Lewa strona piękna! No i dzięki tej zieleni wzór nie jest przesłodzony mimo taaakiej ilości serduszek .
Modelka śliczna, naturalna, tylko zdjęcie jakby prześwietlone? Ostre słońce w tle, za ostre jak dla mnie, ta biel az bije po oczach.
M&M 2006 , M 2009, M 2013, M 2017
fajny kolor, tylko mi wzor kompletnie nie pasi...
ja mam zolwie z modalem - chusta od nowosci miekka jak kaczuszka, lejaca sie taka - ale nosnosc ma taka se, zdecydowanie dla maluszkow sie nadaje (jakbym miala wybrac jedna, jedyna dla noworodka to chyba wlasnie kurma by wygrala).
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Piękna ta zieleń! Pierwsza kokadi, która mi się podoba.
T. 10.2002, J. 02.2013 i J. 03.2015
...and up happy hands!
Ja, doula: www.rodzisiemama.pl
Moje świece: www.facebook.com/elbesoswiece/