czy ktoras z Was wie co to?
http://www.aliexpress.com/item/Free-...054891126.html
szukalam zabawek dla Mlodego, patrze a tu ergo jakies za 23$. Co prawda mam swoje, ale grosze kosztuje i wysylka za darmo..
czy ktoras z Was wie co to?
http://www.aliexpress.com/item/Free-...054891126.html
szukalam zabawek dla Mlodego, patrze a tu ergo jakies za 23$. Co prawda mam swoje, ale grosze kosztuje i wysylka za darmo..
serialnie przesył za free?
Bo widzialam że i fajne pieluszki bywają
Piszą, że za free, tylko iść do Polski może miesiąc...
zamawialam duzo rzeczy na alliexpress, na poczatku za dolara albo dwa, zeby w ogole sprawdzic co to i czy dochodzi poczta. jak sie czlowiek uwaznie przyjrzy zdjeciom to mozna na oko zobaczyc czy podroba czy nie. to sa aukcje czesto producentow oryginalnych rzeczy, wystawiaja nadwyzki albo szyja na wlasna reke. wiadomo, ze 99% tego co mamy w europie jest z chin.
w taki sposob kupilam crocsy dla mlodego, na 100% oryginalne, bo mam w domu ich duzo. Wydalam 50zl zamiast 150, wiec sie oplaca.
Pieluszke na razie mam jedna, otulacz, wzorowany na Flipie, jest super.
Ida okolo 2-3tyg, zalezy od wielkosci tez, czasami kontroluja paczki w urzedzie celnym.
To juz było ze sto razy na forum - jest to oryginalna podróbka ErgoBabyPytałam oficjalnego dystrybutora z Niemiec, napisał, że owszem, wie o procederze handlowania produktami z jego oficjalnym logo na ali, ale niewiele im może zrobić. Według niego fachowiec odróżni podróbke od oryginału - coś pisał mi o szyciu i wszyciu panelu w pas i ramion - że sa wykonane gorzej (mniej bezpiecznie czy jakos tak). I materiał sie różni. No ale nigdy nosidła tego podróbkowego nie miałam, więc trudno mi ocenić.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
O super, dzieki za info.
Z jednej strony nie kupilabym, bo to w takim razie ewidentna podrobka...ale ale jak pytaja sie mnie znajome, dla ktorych wydatek nawet 150zl na dobre, uzywane nosidlo to majatek i wola kupic wisiadlo, bo tanie..to wole im dac linka do tej ofert i za 65pln maja cos powiedzmy, ze porzadnego.