Dzięki za dzisiejszą Kalimbę, czuję pod skórą pozytywny ferment![]()
Dzisiaj to było totalne zamieszanie.![]()
![]()
To normalnie w Kalimbie nie jest takie zamieszanie?![]()
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia
a ja się jakoś nie odnalazłammoże w 100 pociechach będzie mi łatwiej, tylko, że to nie nasza pora spacerowa - o 10 to jeszcze śpimy
![]()
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
Hehe, my o 5.00 już nie śpimyW Stu Pociechach jest więcej miejsca, to na pewno.
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia
I tu, i tu spotykają się niektóre mamy od jakiegoś czasu i dobrze się znają. Na początku może być nieswojo, ale jak już się wsiąknie, to choćby się waliło, paliło - lecisz na spotkanie.W 100P jest więcej miejsca i spotkania tematyczne (chusty, kołysanki) + sala zabaw. A w Kalimbie można pogadać na dosłownie każdy temat, na takie
też.
![]()
Mnie się podobało na dywanieTylko stresa miałam, że mi Zosię rozdepczą starszaki
![]()
Zosia 2013
Tymek 2016
Nie ma miejsc przypisanych. Każda mama stoi, siedzi gdzie chce.Nie ma co się stresować, a wiadomo, że przy takiej ilości dzieci trzeba kątem oka je obserwować.
Tu: "No i chyba dziewczyny z Ursynowa często się tam spotykają." Chodziło mi o spotkania na Ursynowie (skrót myślowy).![]()
metis1 To gdzie sie mamy z Ursynowa spotykaja? Bo chyba mial byc tam link i nie dziala![]()
Dziękuje za informacje
Zniknelam, bo od 3 tygodni leże w zosce na podtrzymaniu. Mam nadzieje, ze doleze do końca. Na razie mija 29 tydzień więc największe zagrożenie już minęło.
grimma i Ciebie miło widzieć :-D
do zobaczenia zatem za jakiś czas na freta lub w kalimbie.
Mama Wiktora (2007)czterech Aniołków[*][*][*][*] Igora (2013)
i Borysa (2015)
![]()
Podjechałabym na spotkanie w Kalimbie, żeby mój dzikus z lasu zobaczył, że poza nim są inne dzieci na świecieMi też przydałby się powiew wielkiego miasta
Nie wiem tylko czy odnajdziemy się tam z takim raczkowym dziecięciem, trochę mnie Isolt wystraszyła
?
Czy te środowe spotkania to kontynuacja poniedziałkowych http://klubkangura.com.pl/warszawa-%E2%80%93-kalimba, czy to coś innego? Trzeba się wcześniej deklarować?
przeniesione z poniedzialku na srode.
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
Oj nie bój sięTam po prostu mało miejsca jest, a było dużo osób (a wiadomo, że dzieci są ruchliwe za kilka osób na raz
) Takich raczkujących to mi się wydaje, że było kilka, ale Ignaś dopiero się obraca i niestety dla niego jeszcze się nie przesuwa do przodu, choć bardzo by chciał
![]()
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
Była Mama Lama, ale już dawno zwinęli się. Nie ma żadnej info na ich stronie. Przejdę się tam i sprawdzę - jutro.
dopisek: Sprawdziłam, nie ma śladu po Mamie Lamie, choć na ich stronie internetowej zero informacji.
Fundacja nie dostała dofinansowania, więc opłata wynosi 20 zł za wejście lub 15 zł w abonamencie (w sumie drogo za pogaduchy).![]()
Ostatnio edytowane przez maroussia ; 21-01-2014 o 00:15 Powód: dopisek