Zobacz pełną wersję : Prośba o wypełnienie ankiety do dyplomu :)
Mama Lili
19-03-2013, 14:07
Dziewczyny! Mam ogromną prośbę o wypełnienie ankiety, która posłuży mi do napisania pracy dyplomowej. Chciałabym najpierw napisać w części teoretycznej rzetelne opracowanie nt. wzornictwa chust i nosideł, no i potrzebuję Waszej pomocy :)
Pytania są wielokrotnego wyboru, częściowo opisowe, ale najbardziej zależy mi na części poświęconej wzorom chust.
Nie jestem ekspertem (jeszcze ;)), więc jeżeli macie jakieś uwagi i sugestie dotyczące pytań (może wkradł się w którymś momencie błąd?), to śmiało piszcie - wszystkie spostrzeżenia są dla mnie niezwykle cenne! :)
Oczywiście po zakończeniu pracy chętnym wyślę lekturę do poczytania :)
Z góry dziękuję za poświęcony czas! :kiss:
http://webankieta.pl/ankieta/wv1c1il6
hm, wzornictwa, powiadasz? czyżby wreszcie jakiś dyplom nie o noszeniu, psychice, AP itd? Nie żebym miała coś przeciw, ale miła odmiana :) dawaj
kkot małpa poczta onet pl
Fajna ankieta! :thumbs up:
Mama Lili
19-03-2013, 14:23
Kurczę, jestem tak podekscytowana, że z wrażenie zapomniałam o wklejeniu linka z ankietą :duh:
Kończę wzornictwo na łódzkim ASP; chcę by to było bardzo sumienne opracowanie na temat designu chustowego, zwieńczeniem będzie kolekcja dyplomowa. Już jesteście zaproszone na wernisaż ;)
To ja się pierwsza czepnę ;) co to jest chusta tradycyjna?
I jeszcze... czy mam wypełniać ankietę, jeśli chusty traktuję użytkowo i właściwie niewiele mam w temacie do napisania?
widzę że ankieta dłuższa wieczorkiem chętnie przysiądę
Mama Lili
19-03-2013, 14:59
To ja się pierwsza czepnę ;) co to jest chusta tradycyjna?
I jeszcze... czy mam wypełniać ankietę, jeśli chusty traktuję użytkowo i właściwie niewiele mam w temacie do napisania?
Tradycyjna - stosowana przez ludy pierwotne - może jest ktoś, kto stosuje ;) Chętnie sama pooglądałabym takie unikaty :)
Pewnie, Twoje opinie są cenne - każdy użytkownik ma inne pobudki do noszenia.
poszło. Dawaj znać koniecznie o rozwoju wydarzeń, powodzenia!
tintirinka
19-03-2013, 15:13
Swietny temat - lubię takie nowatorskie podejście.
Gratuluję pomysłu i życzę radości w pisaniu:)
Przytulia
19-03-2013, 15:16
Zrobione :)
Gratuluję tematu! :thumbs up: :applause:
Trzymam kciuki coby lekko i przyjemnie się pisało :)
Koniecznie dawaj znać o postępach i odezwij się po obronie :)
Poszło!
Chętnie pooglądam Twoją pracę :)
Powodzenia!
zrobione :) ciekawa jestem straaasznie rezultatów, studiujesz wzornictwo na asp?
EDIT: nie doczytałam :)
PS: JA bym nakierowała o co chodzi w chuście tradycyjnej bo ja ją zanaczyłam
myśląć, że chodzi o zwykłe tkane, najprostsze, najbardziej tradycyjne :)
mam nadzieję, że moje odp. się przydadzą- wysłane :)
Wypełniłam, niestety z braku odpowiedzi, pominęłam kilka odpowiedzi, ale myśle, że chociaż cześć się przyda
maniakle
19-03-2013, 16:11
zrobione:)
FatalFuchsia
19-03-2013, 16:27
Wypełniłam, bardzo fajna ankieta.
wypełnię wieczorem:)
i też chetnie przeczytam gotową pracę.
do tego pytania Jakie chusty pod względem koloru preferujesz?
jako odpowiedź dodałabym jeszcze "tęcze"
ignasiamama
19-03-2013, 17:10
poszło. powodzenia w pisaniu pracy :D
bardzo fajna ankieta i w ogóle rewelacyjny temat :)
już wypełniłam i odesłałam, czekam teraz na wieści z frontu ;)
magnolia
19-03-2013, 17:33
też wypełniłam:)powodzenia
Poszło. Super temat. Trzyma kciuki za dyplom.
panthera
19-03-2013, 19:47
poszło.
Mama Lili
20-03-2013, 17:59
Dzięki Wam za pozytywny odzew - jesteście najlepsze! :thumbs up:
Opracowywanie takiego materiału to będzie czysta przyjemność :high:
szaszasz
22-03-2013, 07:51
Wypelniłam :) Moje doświdczenie w chustonoszeniu minimalne aczkowiek może moje opinia też się przyda. Pamiętam jeszcze jak sama zbierałam ankiety do mojej pracy dyplomowej i jak liczyła się każda wypełniona.
Apel: ludzie pomóżcie ! ;)
Pekatrine
22-03-2013, 21:18
poszło :)
ja bym jeszcze rozdzieliła faunę od flory :) bo listki itp uwielbiam, ale zwierzyna juz mnie nie rusza
Georgina
22-03-2013, 21:48
I już poszło :D
Jestem ciekawa wyników Twoich badań.
Powodzenia!
Tola_zet
22-03-2013, 22:06
zrobione,
pewnie już trochę za późno na to, no i zależy ile docelowo zbierzesz danych, ale otwarte pytania sprawią ci duży problem przy opracowaniu wyników. Dobrze byłoby je pozamykać - czyli dopisać kafeterię (warianty odpowiedzi), tak jak w pyt. o wzory.
powodzenia w pisaniu!
i ja z przyjemnością wypełniłam i wysłałam ;)
Wypełnione :-) Pozdrawiam ;)
Mama Lili
23-03-2013, 22:38
Podbijam, dziękuję za już złożone ankiety, proszę o jeszcze kolejne chustonoszki - przybywajcie! ;)
juz sie zabieram za wypelnianie i czekam niecierpliwie na lekture :)
aniamakrela11
29-03-2013, 00:32
poszło :)
też wypełniłam :) z tego co poczytuje na forum moje gusta sa zupełnie inne, więc pewnie będę jakimś wyjątkiem potwierdzającym regułę.... i teraz sobie pomyślałam, że mogłabym cos jeszcze do ankiety dopisać :) ech...
a efektem badań będą chusty tudzież gadżety chustowe?
JagodowaMama
29-03-2013, 15:36
Wypełnione:)
Mama Lili
29-03-2013, 22:44
też wypełniłam :) z tego co poczytuje na forum moje gusta sa zupełnie inne, więc pewnie będę jakimś wyjątkiem potwierdzającym regułę.... i teraz sobie pomyślałam, że mogłabym cos jeszcze do ankiety dopisać :) ech...
a efektem badań będą chusty tudzież gadżety chustowe?
Badania są częścią pracy teoretycznej do dyplomu, a efektem końcowym będzie kolekcja chust i/lub/jeszcze nie wiem nosideł ;)
Badania są częścią pracy teoretycznej do dyplomu, a efektem końcowym będzie kolekcja chust i/lub/jeszcze nie wiem nosideł ;)
To ja sie na cos zapisuje :)
I ja wypełniłam :-)
Temat brzmi fajnie, no i będzie sam w sobie promocją chust jako takich :-)
Koniecznie chcę zobaczyć efekt końcowy!