Zobacz pełną wersję : gdzie naprawić napy ?
tucharzenka
09-05-2011, 22:49
w moich ulubionych pieluszkach nocnych niestety popsuły się napy (jak na złość po jednej w każdej pieluszce). Jakoś sobie radzę i kombinuję z zapinaniem ale tak sobie myślę, że może da się je gdzieś wymienić na nowe. Znacie kogoś kto w Warszawie się tym zajmuję, może jakaś mama szyjąca ma napownicę? Szkoda mi pieluch bo porządne są i dla nas niezastąpione na nocki
nie wiem gdzie można w Warszawie naprawić napki, bo mieszkam w Łodzi :lol:, ale ja zdecydowałam się na zakupienie napownicy (75 zł), po pierwsze dlatego że czasem odszyję jakąś pieluszkę:), a poza tym w razie awarii mogę sama naprawić. Gdybyś przypadkiem była w Łodzi, to służę pomocą...:rolleyes:
mamaHani
10-05-2011, 09:57
JA naprawiam :-)
kasia wska
10-05-2011, 10:39
niedawno pytałam o to samo :) mi naprawiła myszka z littlepenguin.pl. napisz do niej :)
moli1978
10-05-2011, 10:45
Ja chętnie naprawię ... w Płocku :) I jeszcze kawą poczęstuję :lol:
tucharzenka
10-05-2011, 19:53
kasia_B i moli1978 - jak bedę w okolicy Łodzi lub Płocka to się odezwę, na razie jednak się nie wybieram :)
kasia wska - dzięki za namiar
mamaHani - napisałam pw
dzięki dziewczyny za odzew, znaczy się sytuacja nie jest beznadziejna i da się gdzies naprawić :)
ja to mysle ze kazda krawcowa ma napownice
a krawcowych to jest chyba duzo
mamaHani
10-05-2011, 20:20
ja to mysle ze kazda krawcowa ma napownice
a krawcowych to jest chyba duzo
Generalnie krawcowe mają napownice, ale nie mają takich nap i takich końcówek do napownic, także trzeba do pieluchowych szyjących mam uderzać. Ja zapraszam ze swoją napownicą :-)
hej, mi naprawiała pieluszkę mamaHani wymieniła mi 2 nakpi gorąco polecam :applause:
z nieba mi spadacie z tym wątkiem :) bo mi napka się urwała z Itti Bitti :( kto pomoże? może mieszka niedaleczko???
mamaHani
10-05-2011, 23:10
możecie wysłać do mnie pocztą albo umówimy się w parku saskim czy gdzieś przy metro świętokrzyska
panthera
21-05-2011, 22:48
o mamoHani to ja tez mam kilka do nabicia
ale ja w warszawie to w lipcu dopiero będę.
mamaHani
21-05-2011, 22:56
Panthero zawsze poczta możesz wysłać.
Swoją drogą ZAPRASZAM wszystkich, co jeszcze nie widzieli do SERWISU NAPKOWEGO PUPEKO (http://pupeko.pl/)
możecie wysłać do mnie pocztą albo umówimy się w parku saskim czy gdzieś przy metro świętokrzyska
Mama Hani! Błagam o pomoc!!! Ja potrzebuję nabić napy w mufce na wózek i bezskutecznie poszukuję po całej Warszawie pomocy!!!
mamaHani
30-01-2014, 19:32
Odpisałam na maila :-)
z nieba mi spadacie z tym wątkiem :) bo mi napka się urwała z Itti Bitti :( kto pomoże? może mieszka niedaleczko???
Ja mam napownicę, Olu, więc chyba kawka nas czeka, względnie herbatka ;)
P.s. Hehe, Olu, doczytałam datę posta ;)
mamaHani
14-11-2014, 14:39
Kochani! Ogłoszenie z ostaniej chwili dla warszawianek pieluchujących wielo:
OBWOŹNY serwis NAPKOWY jutro 15.11.2014 (sobota) godz 10-17 ul. Senatorska 13/15 Warszawa
Drobne naprawy typu - nabicie napki, wymiana napki na nową postaram się zrobić OD RĘKI!
Szczegóły http://pupeko.pl/
mamaHani
14-11-2014, 20:15
Podbijam post wyżej - jak ktoś potrzebuje, zapraszamy :-)
Witam mamoHani. Czy naprawa nap nadal aktualna? Mam zepsute napy - a własciwie ich brak w itti bitti wkładkach kilku... Jestem z Barlinka także raczej na wysyłkę. Ile to kosztuje?
panthera
10-02-2015, 23:30
Witam mamoHani. Czy naprawa nap nadal aktualna? Mam zepsute napy - a własciwie ich brak w itti bitti wkładkach kilku... Jestem z Barlinka także raczej na wysyłkę. Ile to kosztuje?
lepiej napisz pw. albo przez sklep.
mamaHani
12-02-2015, 10:45
Nie mogę znaleźć pieluszki IB by sprawdzić czy nasze napy pasują....stąd pytanie społeczne:
CZy ktoś się orientuje czy napy z polskich pieluszek będą kompatybilne z tymi w Itti Bitti?
Nie mogę znaleźć pieluszki IB by sprawdzić czy nasze napy pasują....stąd pytanie społeczne:
CZy ktoś się orientuje czy napy z polskich pieluszek będą kompatybilne z tymi w Itti Bitti?
Ponawiam pyrtanie?? Zależy mi na naprawie itti bitti tutto. Czy ktoś ma do sprawdzenia?
pewnie nieaktualne, ale czytałam gzies, że pasują. Mogę sprawdzić, jak nie zapomnę