PDA

Zobacz pełną wersję : Nowy odcinek Usta Usta - co to?

maa821
25-03-2011, 20:26
Co to za nosidło? Trochę małe to dziecko w nim...
Wcześniej była chusta, teraz nosidło - całkiem fajnie...
http://vod.onet.pl/usta-usta,usta-usta,2998,3,9164,odcinek.html

Basinda
25-03-2011, 20:32
Cokolwiek by to nie było mnie się nie podoba...

maa821
25-03-2011, 20:34
właśnie nie wiem, czy to nosidło czy wisiadło. Ale fajnie, że pokazują, że dzieci można nosić - i dobrze, że nie przodem do świata:)

ala
25-03-2011, 20:44
szkoda że Adam nie chce żeby Leo spał z nimi w łóżku :mrgreen:

maa821
25-03-2011, 21:33
właśnie:)

rzufik
25-03-2011, 21:37
to jakaś sztywniacha jest, trochę szersze wisiadło.. buuu szkoda...

Gertruda
25-03-2011, 21:44
Mnie to wygląda jak "ergonomik" womarowy.

peluche
25-03-2011, 21:45
ludzie, przecież to klasyczny womar. jak ktos się przyjrzy to widac że jest materiał pomiedzy serialowym Adamem a dzieckiem...

agnieszkazd
25-03-2011, 21:47
Sztywne to jakieś. I Dziecko odstaje. Ja nie like it.
I nie podoba mi się ten motyw jako to wspólne spanie z Dzieciem niszczy związek itp.

eduardaS
25-03-2011, 22:21
niestety kolejny product placement firmy Womar, szkoda, że to w moim ulubionym serialu :(

rybka
25-03-2011, 23:00
Szkoda, ze Wilczak nie wtrącił swoich trzech groszy...sam przecież nosił bliźniaki w chuście .

Mayka1981
26-03-2011, 01:21
Szkoda, ze Wilczak nie wtrącił swoich trzech groszy...sam przecież nosił bliźniaki w chuście .

Też mi to przyszło do głowy ale cóż, aktor nawet jak nie pali to na planie dla roli pociągnie, taka robota...

Wisiadło okropne :( patrzcie gdzie są kolanka... ale przynajmniej nie przodem do świata ;)

roneczka
26-03-2011, 09:08
Oni wszyscy poubierania na długi rękaw a dziecko z gołymi nogami, ale żadna babcia by się nie przyczepiła, grunt że czapka z nausznikami (hihihi)

maa821
26-03-2011, 09:08
macie rację - to "ergonomik" womara:( Swoja drogą niezłą kase chyba mają na promocję, bo co rusz gdzieś ich produkty widać.

aggacz
26-03-2011, 09:45
o tym samym pomyslalam. przeciez skoro prywatnie nosil w chuscie, to przeciez musi wiedziec, ze takie nosidlo jest zle :/
szkoda, ze nie pociagneli tematu chust, przeciez serialowa agnieszka kiedys sie w chuscie pojawila i wygladala swietnie

satey
26-03-2011, 09:58
Ja nie znam się, ale wg mnie to wieszadło. Mam wrażenie, że nóżki obijają się w trakcie chodzenia rodzica.
Wspólne spanie pokazane było bardzo tendencyjnie. Zupełnie jakby pojawienie się dziecka zmieniało tylko podejście matki. A ojciec dalej myśli tylko o seksie.
Wstawki z "przerośniętym niemowlakiem" były niesmaczne.

aggacz
26-03-2011, 10:13
Wspólne spanie pokazane było bardzo tendencyjnie. Zupełnie jakby pojawienie się dziecka zmieniało tylko podejście matki. A ojciec dalej myśli tylko o seksie.
Wstawki z "przerośniętym niemowlakiem" były niesmaczne.
zgadzam sie w 100%

vilemon
28-03-2011, 14:40
o tym samym pomyslalam. przeciez skoro prywatnie nosil w chuscie, to przeciez musi wiedziec, ze takie nosidlo jest zle :/
szkoda, ze nie pociagneli tematu chust, przeciez serialowa agnieszka kiedys sie w chuscie pojawila i wygladala swietnie

Niekoniecznie wie, że wisiadło jest niedobre skoro nosił w chuście. na fejsbuku widziałam wiele mam, które noszą w chustach i te same mamy noszą też w najbardziej znanym wisiadle BB. Także pewnie wiele osób nie ma świadomości że chusty i nosidła ergo to nie wisiadła. Dla nich to samo niestety :(

maria.wiktoria
28-03-2011, 14:51
Jezeli na koncu odcinka, po napisach (nie wiem, dopiero jutro w TV ogladniemy z mezem wspolnie) nie ma info, ze womar jest firma sponsorujaca program, to nie jest to product placemant. Takie sa przepisy w Polsce. Np. Apart widac na kazdym kroku w serialach TVNu, ale zawsze na koncu jest, ze sa partnerami czy cos takiego.
w Majce tez kiedys byla chusta, mega niedociganieta, jakas taka sztywna, masakra. Takze mi sie wydaje, ze to juz zalezy od producentow. Wpisali nosidlo w google i womar im wyskoczyl. Zazwyczaj od takiej roboty sa studenci/stazysci, ktorzy nie wydaje mi sie, zeby mieli jakiekolwiek pojecie o tym co to wisiadlo/nosidlo.

peluche
28-03-2011, 14:58
to ciekawe, że we wcześniejszych odcinak pojawiła sie chusta storenwiege!!! więc zupełnie nie rozumiem. od tej roboty też byli studenci?

maria.wiktoria
28-03-2011, 15:14
nie wiem czy studenci czy ktos z ekipy dal swoje wisiadlo..mozliwe, ze tez tak bylo - rezyser chcial nosidlo do ujecia, w ekipie byla osoba, ktora miala w domu takie cos i nagrali z womarem.
nie mam zielonego pojecia jak bylo, tak tylko rozmyslam.
A ci stazysci sa np. ode tego, zeby znalezc po kosztach gadzety na plan, etc.

jeszcze jedna opcja - stroje i gadzety czesto tez sa z ich "magazynow"/"wypozyczalni". Moze bylo w scenariuszu, ze tata idzie z dzieckiem w nosidle. Zostalo wypisane zamowienie z wypozyczalni rekwizytow, i takie im dostarczyli. A to jak znalazl sie womar w wypozyczalni - tez nie wiem.

claribell
28-03-2011, 16:04
Może im facet w chuście nie pasował, bo by to jego "maczo-wizerunek" psuło. A ergonomiki jeszcze zbyt niszowe są, żeby je ot tak w pierwszym z brzegu sklepie znaleźć.

DuzaMi
28-03-2011, 23:08
Ja tak z innej beczki, ale też względem dzieciaczka. Mnie najbardziej rozwaliło jak mały urodził się w 7 miesiącu i od razu sam oddychał, trzymał ciepło itd. duży jak 9-miesięczne, powinni choć trochę pokazać jak to jest mieć wcześniaka skoro decydują się na takie rozwiązanie ciąży w filmie. Od tego to też chyba byli niezorientowani studenci :ninja: