Zobacz pełną wersję : O tę Natalię spytać się chciałam;)... //połączone
sylvetta
20-04-2010, 11:26
Bo tutaj na blogu sa zdjęcia zary tricolor yellow, a potem zdjęcia z koncertu. I bardzo mnie one ciekawią. ja nie wiedziałam, ze Natalia to gra i śpiewa - jeste bardzo ciekawa. Czy wiecie jak sie nazywa zespół, lub gdzie mozna posłuchac ich muzyki???:ninja::D
O tu foty:
http://community.livejournal.com/choosingwrap/838214.html#cutid1
foty super! ale na punk-rock to nie wygląda ;)
paskowka
20-04-2010, 11:31
Natalia jest piosenkarką łotewską czy estońską - niech ktos mnie poprawi jeśli sie mylę. I mieszka w Genewie. I jest jednocześnie oficjalną modelką Ellevila. I możesz sobie z nią na TBW pogadać:)
ona ma chyba w swojej stopce na tbw, że gra staroceltycką muzę, jeśli dobrze pamiętam. na harfie, ale to widać na fotce.
sylvetta
20-04-2010, 11:35
foty super! ale na punk-rock to nie wygląda ;)
\
Nie osądzaj muzyki po wyglądzie, bo mozesz się zdziwić:lol:
Karta dźwiekowa też nie wygląda na punkówe:), a jestem tak pankowa, ze najstarsze pancury w mieście zdejmuja czapki na mój widok;-):D
sylvetta
20-04-2010, 11:36
ona ma chyba w swojej stopce na tbw, że gra staroceltycką muzę, jeśli dobrze pamiętam. na harfie, ale to widać na fotce.
a jaki ona ma nick na tbw - to sie pofatyguje i znajde...
Ale nie zgadam, bo ja małojęzyczna jestem i sie wstydze w dodatku:)
sylabelle
20-04-2010, 11:40
OT córcia Natalii ma boskie futrzane bolerko :) Tak ładnie do siebie pasują z mamą :D
sylvetta
20-04-2010, 11:42
Natalia jest piosenkarką łotewską czy estońską - niech ktos mnie poprawi jeśli sie mylę. I mieszka w Genewie. I jest jednocześnie oficjalną modelką Ellevila. I możesz sobie z nią na TBW pogadać:)
W tej Genewie??? W Szwajcu? Czyli Szwajcarii?:ninja:
Mój mąz sie chciąl tam ze mną wyprowadzić, ale sie nie zgodziłam, bo tam nie jest skrajnie gorąco....:twisted:
hellawes
wpisz w youtube :)
na stronie ellevilla jest o niej zakładka cała. ale po angielsku ;) :P
sylvetta
20-04-2010, 11:57
hellawes
wpisz w youtube :)
na stronie ellevilla jest o niej zakładka cała. ale po angielsku ;) :P
dzięki!!!
Słucham właśnie, jak ja jej tej harfy i gitary zazdroszcze....Tzn. nie jako przedmiotów:) tylko umiejętności z nimi związanych:)
zepsół ;) nazywa się Melnitsa i jest to folk-rock.
mam, słucham.
\
Nie osądzaj muzyki po wyglądzie, bo mozesz się zdziwić:lol:
faktycznie się zdziwiłem. Fajne.
Właśnie zrozumiałem, że harfa to jest jedyny instrument, na którym może grać równocześnie siedzący rodzic i zawiązany na plecach dzieciak. :)
sylvetta
20-04-2010, 12:37
http://www.youtube.com/watch?v=fGGUhUMQhTQ&feature=related
a tu znalazłam reportaż - nawet troche zrozumiałam...Niemnożka;)
I są chusty - ale nie ellevill:)
green_naranja
30-10-2011, 23:42
:)
jesli ktos lubi harfę, klimaty celtyckie i język irlandzki, to posluchajcie...
http://www.youtube.com/watch?v=aAIyu2f75M4&feature=share
Od tej strony jej nie znałam. Teraz ją znielubiłam jeszcze bardziej-nie dość, że piękna, to jeszcze taka zdolna!
Żartuję-w pełni podziwiam!!!
Moje klimaty jak najbardziej :thumbs up:.
green_naranja
31-10-2011, 09:31
a to nie wiedzialam ze watek juz jest:)
w kazdym badz razie odswiezam.
Właśnie zrozumiałem, że harfa to jest jedyny instrument, na którym może grać równocześnie siedzący rodzic i zawiązany na plecach dzieciak. :)
pianino,fortepian, cymbałki, perkusja, kotły...