Zobacz pełną wersję : Malowane Motyle
Motylkowo ostatnio w świecie chustowym
widziałyście to (http://www.thebabywearer.com/forum/showthread.php?t=378945) cudo ??
najpiękniejsza chusta jaką widziałam, wow!
BTW fotki fantastyczne
pamiętam wątek o Nati malowanej, ale nie wiem czy to ta sama osoba maluje?
:omg::szok::szok: jakie cuda!!
pszczoła
08-02-2010, 10:58
O kurczę, PIĘKNE!!!!
To jest farbowany didek, a motyle malowane ręcznie, czy jak? Nie umiem sobie wyobrazić procesu tworzenia tego cuda...
O kurczę, PIĘKNE!!!!
To jest farbowany didek, a motyle malowane ręcznie, czy jak? Nie umiem sobie wyobrazić procesu tworzenia tego cuda...
dokładnie tak, chiara farbowana metodą tie-dye czyli zawiązana i na to farbami akrylowymi motyle.
mnie za serce nie chwyta, ale talentu odmówic sie nie da :D
ekhm :roll:
powiedzmy, że motylki uratowały to farbowanie.
Motyle cuuudne! ale farbowanie to w ciapy mi sie nie widzi :)
ale farbowanie to w ciapy mi sie nie widzi :)
Tylko dzięki temu ta chusta wygląda jak mgiełka, jest wieloeymiarowa i piękna http://monixdream.pl/slini.gif
Jakbym miała za dużo pieniędzy, to bym sobie taką zafundowała, bo powala na kolana!
Prześliczna. Po prostu cudeńko.
choć kolor zdecydowanie nie mój to chusta piękna bardzo:)
A ja znowu nic nie widzę :cryy:
Ankamk pod słówkiem "to" w poście Oli jest link. Też mi chwilę zajęło, zanim zajarzyłam :)
A co do samych motylków:
:szok:
To nie są moje kolory, ale i tak niesamowite. Gdybym była duża i stać by mnie było na wieeele chust, to chciałabym mieć jedną elegancką. No i już wiem, jaka miała by być. Taka, tylko w zieleniach, albo w odcieniach kremowych. Och!
Ankamk pod słówkiem "to" w poście Oli jest link. Też mi chwilę zajęło, zanim zajarzyłam :)
A co do samych motylków:
:szok:
To nie są moje kolory, ale i tak niesamowite. Gdybym była duża i stać by mnie było na wieeele chust, to chciałabym mieć jedną elegancką. No i już wiem, jaka miała by być. Taka, tylko w zieleniach, albo w odcieniach kremowych. Och!
Mnie się TBW nie otwiera Amparo
Mnie się TBW nie otwiera Amparo
O, to przepraszam :(
paskowka
08-02-2010, 12:14
Piekna!!! I zdjęcia takie ładne. Choc rzeczywiście bez motylków juz tak ładnie by sie nie prezentowała:)
Wrotecka
08-02-2010, 22:17
Mi się bardzo podoba, taka zwiewna i ulotna :rolleyes:
anndomag
09-02-2010, 07:41
Trzy razy wchodzilam w ten watek nie widzac zdjec:) Nawet myslalam, ze mam kliknac cos w tekscie, ale nie trafialam:)
A motyle cudne! Talent sie to nazywa:)
macierzanka
09-02-2010, 07:53
ekhm :roll:
powiedzmy, że motylki uratowały to farbowanie.
To prawda:)
a mnie pierwszy raz ciapy nie przeszkadzają, ale faktycznie, jest w tym ogromna zasługa motyli
edit - to didek też planuje motyle na wiosnę?
Co do chusty malowanej, to nie jest ta sama osoba, która malowała na Nati. Tama dziewczyna jest z Rosji, zdaje się. Motylki na fioletowym tle malowała koleżanka tej dziewczyny, która pokazała zdjęcia. Mnie one urzekły bardzo. :)
Motylki są super! (jak nie skupiam wzroku na tle :D :D :D)
Silver, wyczyść skrzynkę. :)
Piękne.... A może któraś z Was ma pomysł jak samodzielnie wykonać taką chustę? Przefarbować, namalować motylki... tylko czym?
Przepiękna! :love:
Żadne ciapki mi nie przeszkadzają, kolor też ok, motyle urzekające, a już zdjęcie z plecaczkiem z "bluzeczką" - marzenie! :applause:
hanieczka
14-02-2010, 07:47
Ta dziewczyna maluje też dla mnie coś ))
Szczęsciara! pochwal sie jak bedziesz już miała swoje dzieło :)
stokrotka.a
14-02-2010, 08:50
Zazdroszczę
takie malowidła to UNIKATY!
wg. Takie farbowanie zrobiło efekt lekkości i mgielki.
węgielek
14-02-2010, 08:57
na mnie sprawia wrazenie brudnej. tylko motyle bym zdjela i polozyla na gladkiej chuscie, bo sa super :)
bo te ciapy czy plamy nie podobaja mi sie.
hanieczka
14-02-2010, 09:17
Pokażę )). Jeśli będziecie chciały, można będzie spróbować wysłać do nas chusty i też coś namalować.. ale wydaje mi się, że lepiej będzie odnaleźć kogoś w Polsce. To będzie taniej..
chusta ładna, ale ciapy niespecjalnie mi się podobają... Hanieczka, jestem ciekawa Twojego dzieła :)
mamka_klamka
22-03-2010, 21:44
Możecie wkleić zdjęcie pliiiisss??? Bo ja nie jestem na TBW i nie mogę zobaczyć :(
rzeczywiście piękna chusta! i dołączam się do myśli, iż motylki uratowały farbowanie, które samo w sobie było by dość koszmarne...
marta-la
23-03-2010, 09:41
O matko teraz ją dojrzałam :heart: GENIALNIE CUDOWNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!