PDA

Zobacz pełną wersję : Zchustoagitujmy TVN!

zielanka
14-05-2008, 21:34
Widziałyście ostatni odcinek "Na wspólnej"?? Marta która właśnie urodziła synka dostała od teściów NOSIDEŁKO! I- uwaga- było powiedziane, że nosidełko jest złe dla kręgosłupa! To czas żeby wkroczyć do akcji i napisć im o chustach! Przecież byłoby super, gdyby chusta pojawiła się w serialu! Ja już maila napisałam zachwalając wlaściwości chusty. Jeśli się dołączycie i też coś napiszecie, może osiągniemy sukces??? Maile można wysyłać na widzowie@tvn.pl
Co Wy na to?

april
14-05-2008, 21:40
Mną też szarpnęło porządnie jak zobaczyłam to wisiadełko :?

anetta1980
14-05-2008, 21:43
Tez widziałam i chciałam też o tym pisać. Super, że w serialu mówili, że nosidełka są złe dla kręgosłupa. Jakis czas temu (nie pamiętam dokładnie na jakim forum, ale chyba na "Kawałku Szmaty") jedna dziewczyna pisała, że zna reżyserkę czy scenarzystkę serialu i namawiała ich do poruszenia tematu chust, bo dwie Panie są (już były) w ciąży. Może jej sie udało i w serialu będzie cos o chustach :) A póki co to też piszę do tvn pochwalić chusty.

mayetschka
14-05-2008, 22:15
dziewczyny bo to na pewno jest wstęp do wprowadzenia w serialu tematu chust... ta dziewczyna sama odkryje chusty przez ineternet na chusty.info/forum albo na nosimy.prv.pl ;) No dobra trochę wymyślam ale to była by niezła promocja chustonoszenia :D

aniagry
14-05-2008, 22:32
tez widzialam :) i tez uwaznie sie przysluchiwalam co tam mowia na temat tego nosidelka ... pewnie ze byloby super jakby ktoras zaczela w chuscie nosic :D wtedy bylaby REKLAMA jak trzeba :D

14-05-2008, 22:41
AniaMamaHani -
wysłałam Ci priv.

Jasnie Pani :)
14-05-2008, 22:42
ta dziewczyna sama odkryje chusty przez ineternet na chusty.info/forum
no poplulam monitor normalnie :lol: :lol: :lol: :thumbs up: :thumbs up: :thumbs up: :applause: :applause:
:lool: :lool: :lool: :lool:

zielanka
14-05-2008, 22:44
No to oby faktycznie tak było.... Choć tak sobie teraz pomyślałam, że faktycznie z tym nosidełkiem to był może wstęp do chust :-) Tylko patrząc na tendencje i poglądy PZ- guru TVN-owego, to pewnie będzie to bebelulu....

sabcia
14-05-2008, 23:03
heh, też to widziałam, i odrazu pomyślałam "a cha! to za chwilę wkroczy bebelulu, tak jak wcześniej Nutella, czy TPSA"

zielanka
14-05-2008, 23:08
A może będzie to rapalu???? I wilk syty i owca cała... :D

sabcia
14-05-2008, 23:11
A może będzie to rapalu???? I wilk syty i owca cała... :D
Dla noworodka? nie sądzę, lulu jak nic, lepsze to niż np. Baby bjorn

zielanka
14-05-2008, 23:18
no tak, fakt - to malutkie dziecko.

Budzik
15-05-2008, 08:16
Też się ucieszyłam jak powiedzieli, że nosidełko jest szkodliwe dla kręgosłupa :D

Budzik
15-05-2008, 08:20
Tez widziałam i chciałam też o tym pisać. Super, że w serialu mówili, że nosidełka są złe dla kręgosłupa. Jakis czas temu (nie pamiętam dokładnie na jakim forum, ale chyba na "Kawałku Szmaty") jedna dziewczyna pisała, że zna reżyserkę czy scenarzystkę serialu i namawiała ich do poruszenia tematu chust, bo dwie Panie są (już były) w ciąży. Może jej sie udało i w serialu będzie cos o chustach :)
To byłam ja, moja koleżanka jest kuzynką p. Chamczyk, scenarzystki.

Joanka
15-05-2008, 22:55
Wyślę petycje do TVN ze wszystkich moich adresów :twisted:
Tylko ja umysł ścisły jestem i nie mam "lekkiego pióra", więc może napiszecie jakiś wzór maila ;)

sylwik
16-05-2008, 11:32
No wczoraj mnie sasiadka zaczepila, ze ona ogladala taki serial...... i tam sie urodzilo dziecko i ze chcieli mu dac nosidlo i czy ja wiem ze to jest niezdrowe. A ja na to, ze oczywiscie ze wiem i zaczelam jej tlumaczyc czym sie rozni moje nosidlo ergonomiczne (w ktorym byla Hania) od zwyklego.....
czyli duzo ludzi to oglada.

kajkasz1
16-05-2008, 11:46
He, he, a ja tak na marginesie - a nie chcą całego serialu o chustach zrobić? Tak z 5 mam z dzieciami w różnych chustach. Od telewizora bym nie odeszła. :wink:

stokrotka
16-05-2008, 13:11
:) A ja myślałam, że Amerykę odkryłam bo dziś rano obudziłam się z myślą napisania do TVN w celu propagandy chustowej :). Odcinka z nisidełkiem nie widziałam, albo przegapiłam ten moment, ale sam fakt narodzin dzidziaka spowodował u mnie chęc działania - miejmy nadzieję, że coś możę się w temacie ruszy. Niestety mam też przeczucie, że ruszy się, ale nie do końca w "tę" stronę i "chustą" okaże się bebelulu..

Genowefa
16-05-2008, 21:01
A nie macie znajomości w "M jak miłość"?:P Bo to popularniejszy serial:) I wreszcie moja mama by stwierdziła, że rzeczywiście są jeszcze na świecie INNI którzy używają TEGO...

anetta1980
16-05-2008, 21:38
A nie macie znajomości w "M jak miłość"?:P Bo to popularniejszy serial:) I wreszcie moja mama by stwierdziła, że rzeczywiście są jeszcze na świecie INNI którzy używają TEGO...

W "M jak miłość" nie ma na razie ciężarnej ani mamy malutkiego dziecka (nie licząc sędziny).

problemkind
16-05-2008, 21:45
hehe, wczoraj prasowlam przy 'na wspolnej' i tam tekst: pediatra do mlodej mamy- i jak najwiecej przytulac...

anetta1980
16-05-2008, 22:03
hehe, wczoraj prasowlam przy 'na wspolnej' i tam tekst: pediatra do mlodej mamy- i jak najwiecej przytulac...

Też słyszałam i wniosek z tego, że chyba rzeczywiście jest wstęp do chustowania.
P.S.

polaquinha
16-05-2008, 22:09
w "m jak milosc" jest przeciez Jolka, z synkiem Mateuszkiem twardo wozonym w wozku :)

Jest jedna kwestia -te seriale sa krecone chyba z duuuzym wyprzedzeniem. tzn np.kinga juz mogla zaciazyc -czas dzialac! ;)[/list]

anetta1980
16-05-2008, 22:17
[quote="polaquinha"]w "m jak milosc" jest przeciez Jolka, z synkiem Mateuszkiem twardo wozonym w wozku :)

Rzeczywiście - wypadło mi to z głowy :) A takiej Jolce fajnie by z chustą do twarzy było na tej wiosce, Kindze zresztą też.

sabcia
16-05-2008, 23:11
Jak się rozpędzimy, to zachustujemy Orłosia w teleexpresie i Omenę w prognosie pogody :lol:

sabcia
16-05-2008, 23:12
coś się dziś niedobrego dzieje, już kilka dziewczyn pisało, ze się posty kilka razy wysyłają i mi się to też właśnie przydażyło :D

anetta1980
16-05-2008, 23:31
Sabaciass - ale się uśmiałam do łez, jak wyobraziłam sobie zachustowanego Orłosia w telexpresie. Dobre :thumbs up: My, ale mamy fantazję :lol:

mayetschka
17-05-2008, 10:47
Jak się rozpędzimy, to zachustujemy Orłosia w teleexpresie i Omenę w prognosie pogody :lol:

padłam... :applause: :applause: sobciass masz na koncie kolejny mój skurcz he he :D i jestem jak najbardziej ZA!!!

czteryszczęścia
19-05-2008, 00:39
A ja przemyciłam chustę do "Klanu"! Kręcą z dużym wyprzedzeniem, więc nie wiem kiedy to pójdzie w TP. Będzie zachustowana mama z dziećmi na placu zabaw!

lola_22
19-05-2008, 00:47
A ja przemyciłam chustę do "Klanu"! Kręcą z dużym wyprzedzeniem, więc nie wiem kiedy to pójdzie w TP. Będzie zachustowana mama z dziećmi na placu zabaw!

No brawo !!! Czekamy z niecierpliwoscią ! :applause:
a propos Klanu - moja mama była w ubiegłym roku na wakacjach w tym samym osrodku co Paulina Holtz (klanowa Agnieszka ) Zgadaly sie pare razy o dzieciach a potem mama mowila "i wiesz szkoda, ze tym razem z nami nie pojechalas bo jakby Cie zobaczyla jak biegasz z małą w chuscie to z pewnoscią by sie przekonala " ;-)

Budzik
19-05-2008, 08:56
Super!

polaquinha
19-05-2008, 09:24
Pascal Brodnicki ma maleńkie dziecko -fajnieby Pascala zarazić bakcylem chustowania :)

już sobie wyobrażam z Pascala szalejącego w kuchni z dzieciakiem na plecach -cos mi się wydaje,że zachustowany tata przemawia głebiej do podświadomosci mam, niż inna mama (fenomen PZ na przykłąd) :lol:

april
19-05-2008, 10:39
Pascal Brodnicki ma maleńkie dziecko -fajnieby Pascala zarazić bakcylem chustowania :)

już sobie wyobrażam z Pascala szalejącego w kuchni z dzieciakiem na plecach -cos mi się wydaje,że zachustowany tata przemawia głebiej do podświadomosci mam, niż inna mama (fenomen PZ na przykłąd) :lol:to samo wczoraj pomyślałam po obejrzeniu Uwagi na tvn! tylko jak to zrobic :roll:

Ruda
19-05-2008, 11:58

już sobie wyobrażam z Pascala szalejącego w kuchni z dzieciakiem na plecach -cos mi się wydaje,że zachustowany tata przemawia głebiej do podświadomosci mam, niż inna mama (fenomen PZ na przykłąd) :lol:
Każdy będzie zachwycać jaki fajny z niego tata i nie będzie wnikał czy dziecku nie jest za gorąco/za ciasno/... :)

polaquinha
19-05-2008, 12:00
Każdy będzie zachwycać jaki fajny z niego tata i nie będzie wnikał czy dziecku nie jest za gorąco/za ciasno/... :)

no własnie co w tym jest?? jak mama-to odrazu komentarze, jak tata-to tylko zachwyty :lool:

gmmazur
19-05-2008, 12:32
Więc chyba zacznę oglądać seriale, aby odkrywać w nich zachustowane Mamy :P

babolek
19-05-2008, 16:59
ja się tylko obawiam tego ze osoby znane żyja z tego ze sie w czyms, z kimś lub gdzies pokazuja :/ tylko kto im zapłaci za reklamowanie chust ??? :/

landa
19-05-2008, 17:33
ja się tylko obawiam tego ze osoby znane żyja z tego ze sie w czyms, z kimś lub gdzies pokazuja :/ tylko kto im zapłaci za reklamowanie chust ??? :/

Ideałem byłoby, gdyby oni to zrobili z przekonania a nie za pieniądze :wink:

czteryszczęścia
19-05-2008, 22:25
a propos Klanu - moja mama była w ubiegłym roku na wakacjach w tym samym osrodku co Paulina Holtz (klanowa Agnieszka ) Zgadaly sie pare razy o dzieciach a potem mama mowila "i wiesz szkoda, ze tym razem z nami nie pojechalas bo jakby Cie zobaczyla jak biegasz z małą w chuscie to z pewnoscią by sie przekonala ]
Paulina spodziewa się kolejnej pociechy, a z tego co wiem, to z pierwszą biega na bobomigi, może więc i chusta? Są szanse. :)

sabcia
18-06-2008, 11:14
Wiecie, co? ostatnio zmowu oglądałam "Na wspólnej" i ta cała Marta narzekała jak jej to ciężko z tym wózkiem i pomyślałam, że chyba jednak tak chusta w końcu się pojawi i zaświtała mi szatańska myśl sprawdzenia w tym wątku, czy może nie wypowiadała się na ten temat hanti bo TVN z tego co wiem chyba nie jest jej obcy. No i okazuje się, że nie odezwała się ani słowem. Ja tu węszę jakiś spisek :twisted:

Ilonsa
18-06-2008, 16:10
Wiecie, co? ostatnio zmowu oglądałam "Na wspólnej" i ta cała Marta narzekała jak jej to ciężko z tym wózkiem i pomyślałam, że chyba jednak tak chusta w końcu się pojawi i zaświtała mi szatańska myśl sprawdzenia w tym wątku, czy może nie wypowiadała się na ten temat hanti bo TVN z tego co wiem chyba nie jest jej obcy. No i okazuje się, że nie odezwała się ani słowem. Ja tu węszę jakiś spisek :twisted:

O tym samym pomyslałam jak usłyszałam, że wózek jest ciężki:)

Budzik
18-06-2008, 17:44
chyba jednak tak chusta w końcu się pojawi :twisted:
Nie wierzę w takie cuda. Widzę, że w serialu coraz więcej (chamskiej) kryptoreklamy - a to bohaterowie przez pół odcinka zwiedzają "Instytut Zdrowego Rozwoju" Pampers, a to pokazują sobie stronę internetową Pampers, a to nachalnie pokazuja sobie paczki pieluch i chusteczek... a to pani ostentacyjnie w każdym prawie odcinku ładuje naczynia do zmywarki sponsorskiej i wkłada do niej sponsorskie kostki... A to z pewnością nie za darmo - więc dlaczego mieliby za darmo wspomnieć o chustach? Może jakby im ktoś zapłacił grube pieniądze, to by coś napomknęli, ale tak "z dobrego serca" - nie sądzę. To stacja komercyjna.

joawoj
18-06-2008, 17:49
No za darmo to pewnie nie będzie. Podejrzewam, że Bebelulu sporo zapłaci :)